Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ג'אנט 5 ברגים 15" המתאים לקורבט 68-82 (לא חייב להיות דווקא של קורבט).

לא משנה ברזל או אלומניום.

מידת הצמיג:215X70X15

אם יש למישהו גלגל רזרבי מושלם (ג'אנט+צמיג) לקורבט 68-82 גם אפשרי.

התמונות להמחשה בלבד.

פרטים לנייד: 057-2233696 או למייל: [email protected]

אמיר לפיד

VETTE SPARE TIRE.jpg

IMG_0357.JPG

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים

אני מחפש שילדה בלבד של טוסטוס פיאגיו ווספה SI

כך שאוכל להפוך אותו לרכב אספנות

הרבה תודה

GUY

0546711313

אם זה מה שאתה צריך תפנה אליי בפרטי

DSCF7919.jpg

DSCF7920.jpg

פורסם

מחפש פגושים משומשים לחיפושית 1300.

בצבע ניקל, שיהיו במצב טוב עד מצויין, ללא חלודה או עיוותים והכי חשוב... רק גרמני אורגינל.

אסף

050-8487401

פורסם

חברים שלום

אני מחפש חלק חילוף לפורד סיירה שלי, שנת 84 דגם L. מדובר בשבכה (גריל) שבין השמשה הקדמית למכסה המנוע, היכן שמונחים הבסיסים לוישרים.

חיפשתי בלא מעט מגרשי מכוניות וחנויות לחלקי חילוף בחולון ובירושלים, לאף אחד לא היה.

מישהו מכיר?

דורון

פורסם

חלקים של סיירות היום קשה להשיג, כי זה או, שכבר השתמשו בכל המלאי, או שזרקו אותו, כי כבר אין בזה צורך... תנסה לעבור ברח' שלמה בדרום ת"א, יש שם פחות או יותר מול המשטרה, חנות שניקראת "ניסים חלפים" אני חושב- עובד שם בחור, שבעבר החזיק חנות חלקי פורד, ו"התמזג" עם הניסים- אולי נשאר לו עוד משהו, אם כי אני בספק...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לצערי מחלה ידועה בסיירה. את הגריל שהיה לי בסיירה השנייה מכרתי, אם אמצא משהו אודיע לך.

אם אתה צריך חלקים לסיירה, פלסטיקים וכו', אתה מוזמן לפנות אליי.

JEP.

פורסם

תוכל לנסות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2279608&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%94#post2279608

יש לו סיירה למסירה והפרטים שפורסמו:

"למסירה במטולה

פורד סיירה במצב טוב יחסית, לא נוסעת, מתאימה לחלקים.

טל. 052-2792594.

גילוי נאות: לא מכיר את הבעלים. לא ראיתי את הרכב, לא יודע דגם/שנת יצור או כל דבר נוסף. "

דרך אגב, יש כאן שרשור למי שרוצה לקנות חלקים ועדיף לפרסם שם. לינק:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245840

בהצלחה:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

1)מחפש מנוע של חיפושית/טרנספורטר,קאמפר 1600CC.

מעדיף מנוע שמניע בנגיעה ונמצא במצב סביר.

2) מחפש דש-בורד לוריאנט

3) מחפש קרבורטורים: dual weber 40mm/44mm למנועי VW 1600CC

4) טסות של טרנספורטר או וריאנט (שמתלבשים על הג'אנט עם סמל VW)

5) סמל VW למכסה מנוע של וריאנט.

6) פתוח לשמוע על עוד חלקים לוריאנט

7) סט גומיות לדלתות וחלונות של וריאנט ו/או חיפושית

הצעות בפרטי.

נ.ב

נא לשלוח לי את שם החלק והמחיר אותו אתם רוצים.

סופ"ש נעים,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

דרוש בדחיפות אגזוז , דוד אחורי לסובארו ליאונה סטיישן מודל 79 או מידע מי עדיין מחזיק את זה (חיפשתי אצל רוב הגדולים) 0502102004 תודה רבה

פורסם

אני זקוק בדחיפות לאגזוז (דוד אחורי) לסובארו סטיישן 79 כולל הצנרת מקורי או תחליפי אבל לא איזה קומבינה !בקיצר אם למישהו יש כיוון היכן למצוא דבר כזה אני יודה לו מאודדדדדדדד אני לפני טסט וזה רק מה שמעכב אותי אז אנא ממכם מי שראה דבר כזה ויכול להתקשר אליי לא יפסיד בכלל 0502102004 אסף

• תוכן חדש...