Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים מחפשים משבשי לייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:!:

לפי כתבה שפורסמה ביום ו' 24/1 ב"הארץ":

"...לפני כמה חודשים נקלע נהג למארב לייזר. השוטר, שקיבל הודעת שגיאה במכשיר הלייזר, עצר את הרכב וביצע בו חיפוש. אף שהמכשיר בד"כ מסווה היטב, הוא התגלה והוחרם. הנהג נלקח לתחנת המשטרה לחקירה."

לתשומת לב משתמשים פוטנציאליים...

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

וזו הסיבה בדיוק מדוע אני לעולם לא אקנה משבש ראדר.

אני צריך הסתבכויות מיותרות עם המשטרע ???

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

לא.

אתה צריך קנסות, נקודות, קורס נהיגה מונעת ושלילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא.

מה קרה לך, עדיף לברוח !

:shock:

פורסם

לא.

מה קרה לך, עדיף לברוח !

:shock:

מה אני עבריין פלילי?!

יש גבול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"...לפני כמה חודשים נקלע נהג למארב לייזר. השוטר, שקיבל הודעת שגיאה במכשיר הלייזר, עצר את הרכב וביצע בו חיפוש. אף שהמכשיר בד"כ מסווה היטב, הוא התגלה והוחרם. הנהג נלקח לתחנת המשטרה לחקירה."

מה חדש פה? זה לא מכשיר שהופך אותך לדנידין. יש פה הקטנת הסיכון להיתפס , מול סיכוי גדול יותר להסתבך אם תיעצרו.

שכ"א יעשה את החשבון.

פורסם

זה כל הקטע בבליינדר, הוא אמור לחסום את הקריאה הראשונה, אז הגלאי רדאר מצפצף לך ואז יורדים למהירות חוקית ומנתקים את הבליינדר והשוטר מקבל בפעם השניה את המהירות החוקית . . .

מותר לשוטרים להחרים את הבליינדר אבל גלאי אסור להם לקחת, הבעיה של הגלאים שהם מזהים מכמונות מאוחר מדיי ולכן הבליינדר בא לעזור לגלאי בחלק החלש שלו ולא להחליף אותו . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לשום שוטר אסור להחרים בליינדר מהסיבה הפשוטה שהפרעה לשוטר במילוי תפקיד מתבצעת באופן פיזי או מילולי והבליינדר לא משתייך לאף אחד לכן אם תופסים אתכם עם בליינדר (למרות שהחדשים לעולם לא יעלו ERROR 07 - הפרעה לרדאר) אל תפחדו כל עו"ד טוב יחזיר אותו מהר מאוד.

פורסם

מה חדש פה? זה לא מכשיר שהופך אותך לדנידין. יש פה הקטנת הסיכון להיתפס , מול סיכוי גדול יותר להסתבך אם תיעצרו.

שכ"א יעשה את החשבון.

לשום שוטר אסור להחרים בליינדר מהסיבה הפשוטה שהפרעה לשוטר במילוי תפקיד מתבצעת באופן פיזי או מילולי והבליינדר לא משתייך לאף אחד לכן אם תופסים אתכם עם בליינדר (למרות שהחדשים לעולם לא יעלו ERROR 07 - הפרעה לרדאר) אל תפחדו כל עו"ד טוב יחזיר אותו מהר מאוד.

אסור, מותר, סכוי להתפס ככה או ככה, הבעיה שאם כן נתפסים, יהיו התוצאות הסופיות אשר יהיו, התהליך עשוי להיות מאד לא נעים ולא זול.

פורסם

אני ממליץ לך לשדרג את הבליינדר לגירסה השלישית ( RD3) מפני שבגירסה זו אקדח המשטרה אינו רושם לעולם ERROR 7 (הפרעה לליזר), יש לי כזה מכשיר וכמו שנאמר

"דפקת שוטר אחד, כאילו דפקת את המשטרה כולה", אז שדרג ותעשה חיים...

• תוכן חדש...