Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה אני לא מדבר על פרזיטים אוכלי חינם, אני מדבר על אלה שרוצים לשרת וגם משרתים ועל הדרך גם נתקלים בבעיות לוגיסטיות כאלו ואחרות.

לגבי נסיעה בשבת זה פיקוח נפש, כן מישהו צריך לשמור בשבת, לפספס ארוחה חמה אחת ולאכול במקום נקניק ומצות זה אלטרנטיבה שאף אחד לא ימות מזה או יחלה.

חוץ מזה התקשורת מגזימה כרגיל, במקסימום נזרקה המנה העיקרית, זה לא שלא הגישו ארוחה בכלל, אז במקום עוף או בשר הגישו נקניק, אני בטוח שפחמימות הוגשו כסדרם כמו שצריך כנל גם הסלטים.

אודי A4

דימה.

פורסם
אף אחד לא צריך לקבל עונש כולם צריכים לקבל אוכל חם הדתי והלא דתי.

לחייל הדתי גם מותר לנסוע בשבת נסיעה מבצעית והשמים לא נופלים, לכן יכלו גם לאכול את מה ששאר החבר'ה אוכלים.

והפליאה שלנו לא קשורה למה שכתבת.

הם לא מתגייסים כי כך נוח להם . עדיף להיות באוהלה של תורה מאשר באוהל סיירים.

למלא את מצוות פרו ורבו ולקבל כסף מהמדינה כאילו אין מחר.

אני בטוח שלא שהבסיס הזה לא מורכב רק מאותם חיילים שחזרו מפעילות , אבל זה כתבה הרבה יותר מפוצצת.

לצערי הצבא לא מבדיל בין שומרי כשרות ולא שומרי כשרות , ונוהג בכולם כאחד ומציע לכולם את הבסיס שזה אוכל כשר ומוכן לפי ההלכה , גם המכ"ש לא אכל , וגם כל מי שהיה בבסיס באותו זמן , הבעיה היא שאי אפשר היה לשמור ללוחמים את האוכל כי אני בטוח שהמשגיח זרק הכל בעצמו או שלא נתן לטבחים לעשות כלום מלבד לזרוק את האוכל , נסיעה מבצעית מותר בשבת במקרים של פיקוח נפש , אני מאמין שאם לא היה עוד אוכל במטבח היו אוכלים את הארוחה הזו , באמת חבל שזרקו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אז שיבהירו לחיילים שהאוכל לא כשר ושמי שאוכל אותו זה על אחריותו בלבד.

שלא יזרקו את האוכל!

כן, צריך להעמיד לדין את מי שבישל את האוכל אבל לא לזרוק את האוכל!

זה היה דבר מפגר מאוד ורק מראה כמה שהמערכת דפוקה.

+1

לזרוק טונות של אוכל טוב סתם. מי שהורה לזרוק את האוכל צריך להישפט ביחד עם הנגד שדפק את החיילים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ישה אתה צודק חיילים שחזרו מפעילות מבצעית צריכים לקבל אוכל חם בלי קשר אם הם דתיים או לא.

ולמה בדיוק מי שדתי או סתם שומר כשרות צריך לקבל עונש לדעתכם?

העיקר שאחרכך אתם מתפלאים למה דתיים לא רוצים לשרת.

איתי במוצב בדרום לבנון היו לא מעט דתיים, ובד"כ הכל עבר על מי מנוחות. כשפסח התקרב אבל שיירת האספקה לא, הדתיים הוציאו את כל החמץ מהמטבח ושמו אותו בחדר נפרד. הם רק ביקשו שאף אחד לא ייכנס למטבח עם החמץ, או ישתמש בכלים של המטבח עם האוכל החמץ.

נחש מה? כל מי ששמר כשרות לא אכל מהחמץ, ושאר החיילים אכלו ממנו תוך כדי שהם מתחשבים בבקשה של הדתיים.

אה, ולא היה לנו משגיח כשרות.

ככה שכשרוצים אפשר למצוא פתרונות, כשהולכים עם הראש בקיר אז יש חיכוכים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ישה אני לא מדבר על פרזיטים אוכלי חינם, אני מדבר על אלה שרוצים לשרת וגם משרתים ועל הדרך גם נתקלים בבעיות לוגיסטיות כאלו ואחרות.

לגבי נסיעה בשבת זה פיקוח נפש, כן מישהו צריך לשמור בשבת, לפספס ארוחה חמה אחת ולאכול במקום נקניק ומצות זה אלטרנטיבה שאף אחד לא ימות מזה או יחלה.

חוץ מזה התקשורת מגזימה כרגיל, במקסימום נזרקה המנה העיקרית, זה לא שלא הגישו ארוחה בכלל, אז במקום עוף או בשר הגישו נקניק, אני בטוח שפחמימות הוגשו כסדרם כמו שצריך כנל גם הסלטים.

אתה דתי

אני אוכל חזיר ושאר השרצים

אתה רוצה תמשיך עם המצות שלך, למה אני צריך להפגע מהדת המגעילה שבחרת לעצמך?

אני מקווה שהדוגמה הזאת מבהירה לך את מה שהרבה טוענים. אף אחד לא צריך לאכול מצות אם הוא לא רוצה, ואף אחד לא חייב לשמור כשרות אם הוא לא רוצה. כמובן כל עוד זה לא פוגע באחרים, ובמקרה הזה אף אחד לא היה נפגע אם היו אוכלים את האוכל שנזרק לפח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה יפה שזה אפשרי, בבסיס שאני שירתתי זה לא היה בר ביצוע בגלל שמדובר על 2000 חיילים

ToMeR אני לא דתי ואוכל הכול.

אודי A4

דימה.

פורסם

כשאני הייתי בסדיר רב הבסיס נשאר מפקד תורן והחליט לשפוך את הקפה של השומרים כי הכניסו את הקפה למים הרותחים אחרי כניסת השבת.

אני הייתי סמל תורן וחלק מתפקידי היה לחלק שתיה חמה לשומרים (כביש אלון באמצע החורף) אז דאגתי להכין לשומרים שתייה חמה חלופית תוך הודעה לכך אחד מהשומרים שזה הוכן עכשיו כי האידיוט שפך את הקפה בכוונה. מיותר לציין שהוא פחד לצאת מהחדר שלו כל השבת.

גם אם נעשתה טעות לא זורקים אוכל. יש חיילים לא יהודים שממש לא צריכים להענש ומעבר לזה צריך לאפשר לכל חייל לבחור לבד. החובה היא רק ליידע.

אחי כבר הרבה שנים מנהל אורח חיים חרדי (לא לדאוג. אני מאזן אותו ואם נעשה ממוצע של שנינו נגיע לחילוני ממוצע) אבל המשיך לשרת במילואים עד גיל הפטור. כאדם שאוכל רק בד"ץ מסויימים כל מילואים הוא היה מביא אוכל מהבית למרות שהצבא היה אמור לדאוג לו ולא בא בטענות לאף אחד.

גם בחור חרדי מבטן ומלידה ששירת איתי במילואים היה אוכל את המנות שלו ולא בא בטענות לאף אחד. הוא גם סירב להשתחרר מחלק מהפעילויות בשבת (למשל לעבור למגדל שמירה במוצב במקום סיור רכוב כדי שלא יצטרך לנסוע) בטענה שברגע שזה צורך צבאי אז זה פיקוח נפש ומותר לו לעשות כל דבר בדיוק כמונו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קרא את הלינק הזה כלפתן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4213274,00.html

ישה מה שאני אומר בסה"כ זה שאנחנו לא יודעים באמת מה קרה שם בסופו של דבר , נכון שלא אכלו בליל הסדר , אבל אני בטוח שאף אחד לא מת, וYNET אוהבים להפציץ בכותרות , כטבח בצבא , אני יודע מה קורה בחדרי חדרים , ויש אפשרות שהכל הסתדר בסוף וYNET "השמיטו" את זה מהכתבה או לא טרחו לעדכן.

ולא , אני לא דתי.

פורסם

כואב לי כחייל לשמוע את זה. אמנם אני שומר מסורת והכל, אבל ימות העולם, ואני אקבל את האוכל החם שלי, גם אם זה אומר להכין אותו בשבת או בחג. אני לא אוכל טרפות, אבל גם לא שומר בין בשר לחלב יותר מדי. איך שנוח לי. תכל'ס. אם היה אצלנו משגיח שהיה זורק את כל האוכל לפח, הוא בעצמו היה נכנס לכלא.

כואב לי לחשוב על חיילים שחזרו ממעצרים או אפילו מסיור, ואין להם אוכל חם. לדעתי, הצבא צריך להתגמש עם כולם. לא רוצה לאכול אוכל שחומם אחרי כניסת חג/שבת? אל תכפה על כולם לאכול את הח** שאתה אוכל! איכס!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שוב , המעשה לא מוצדק , אבל אני בטוח שYNET תרמו פה המון ,

ארוחת חג לא מורכבת רק מאוכל חם , מה לגבי הסלטים? גם אותם זרקו?

אמנם לא אכלו אוכל חם (וגם זה לא בטוח , תמיד אפשר לחזור בלילה ולהכין , רק צריך מפתח מאחד הטבחים) , אבל אני בטוח שלא אכלו מצה ונקניק

• תוכן חדש...