Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-dd3826a00b39631018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=786102762

המקרה הזה מבחינתי פשוט מביך, שאנחנו בשנת 2012 וחיילים שחוזרים מפעולה יראו ארוחת חג נזרקת לפח ויקבלו מצות במקום.

ולהוסיף חטא על פשע, הבחורצ'יק שחימם את האוכל בשבילם יעלה למשפט.

TFSI Power

פורסם

מי שצריך לקבוע אם הארוחה תלך לפח או לא אלו אותם חיילים ולא ע"י כפיה כזו או אחרת.

מצות ונקניק אחרי פעילות- זו בדיחה.

פורסם

לגמרי את מי שצריך היה להעמיד לדין זה את המשגיח כשרות.

מקרה לא פחות מקומם היה ממש בתחילת חג פסח:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Farticles%2F0%2C7340%2CL-4213274%2C00.html&h=FAQFDf1M7

וזה מה שרשמתי בזמנו בפייסבוק שלי על זה:

אשכרה זורקים את זה בצהל (התמונות מספרות את האמת , לא הקישקוש והטיוח שנכתב אח"כ בעיתון) ומבין התגובות , שאני בד"כ לא קורא - אחת קפצה לי כ"כ לעיניים שאני חייב לשתף:

הדתיים של היום עסוקים בתפל ולא במשמעות החג האמיתית

יהדות מזוייפת

מתעסקים בניקיון וחמץ ולא במה שחשוב באמת בחג הזה. וזה מאפיין את כל הדת של ימנו שמקדשת קברים , אמונות טפלות ומנציחה בורות .

חג שמח...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ולמרבה הצער - אין חדש תחת השמש. גם כשאני שירתתי היו כל מיני סיפורים משעשעים (או עצובים) בקשר לאוכל (כלומר, לחוסר אוכל: אתה מבלה 3 ימים בשטח וחי על פחית טונה ליום, בערך, ואז חוזר לחדר אוכל ומקבל שני שניצלונים).

אבל עכשיו כשאני אזרח, אני משתדל להמתיק לחיילים את הגלולה: רק לחיילים אני נותן טרמפים, ולא משנה כמה הם מזיעים או כמה בוץ יש להם בנעליים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ולהוסיף חטא על פשע, הבחורצ'יק שחימם את האוכל בשבילם יעלה למשפט.

בלי קשר לעניני כשרות, הנגד הפר פקודה וראוי שהוא גם יעלה למשפט על זה.

חוץ מזה מטבח צהלי צריך להיות רגיל לשבתות וחגים, אין באמת סיבה שהמטבח לא יספיק להכין את האוכל לפני כניסת חג\שבת.

באמת שלא צריך להאשים את המכ"ש שדוקא בצעה את תפקידו, מי שצריך לקחת אחריות על המקרה זה הרס"ר מטבח שלא דעג שהמטבח יתפקד כמו שצריך לפני שיצא לחמשוש.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז שיבהירו לחיילים שהאוכל לא כשר ושמי שאוכל אותו זה על אחריותו בלבד.

שלא יזרקו את האוכל!

כן, צריך להעמיד לדין את מי שבישל את האוכל אבל לא לזרוק את האוכל!

זה היה דבר מפגר מאוד ורק מראה כמה שהמערכת דפוקה.

פורסם

יוסי אתה רציני? מצד אחד אתה אומר שהמערכת דפוקה ומצד שני אתה גם ממליץ להרוס אותה עוד יותר?

נניח והיו נוהגים לפי הצעתך, אז מי ששומר חג ושבת היה אוכל מצות ונקניק, ומי שלא היה אוכל ארוחה מלאה.

למחורת הינו דנים פה על כמה שהצבא שלנו התדרדר ומפלה לרעה חיילים שומרי דת, וגם על זה שהמטבח התרשל.

אודי A4

דימה.

פורסם

נניח והיו נוהגים לפי הצעתך, אז מי ששומר חג ושבת היה אוכל מצות ונקניק, ומי שלא היה אוכל ארוחה מלאה.

זה בטוח יותר סביר ממצב שבו כולם לא אוכלים בגלל דרישות כשרות (ועוד כאלו מחמירות ושלא קשורות לאוכל עצמו). עדיף שמי שבחר בדת ישלם את המחיר מאשר שכולם ישלמו את המחיר עבור דברים שאין להם יד ורגל בהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

במילה אחת בושה

בשתי מילים בושה גדולה

שלטון האייתולות משתלט על כל פינה בחיינו.

לזרוק אוכל!!!

הרי כל שנה מוכרים את החמץ לגוי וכך פותרים את בעיות האוכל החמץ .

Ave

הצבא צריך לספק אמצעים לשמירת הדת לחייל הדתי !!!!!

הצבא צריך לספק אוכל חם לחיילים שחזרו מפעילות מבצעית שמעניין אותם הלכות כשרות כמו שלג דאשתקד.

חבל שאתה לא מבין זאת, ומנהיגינו לא מבינים זאת , ונותנים לאייתולות להשתלט על כל פינה בחיינו, וכופים עלינו הר כגיגית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יוסי אתה רציני? מצד אחד אתה אומר שהמערכת דפוקה ומצד שני אתה גם ממליץ להרוס אותה עוד יותר?

למחורת הינו דנים פה על כמה שהצבא שלנו התדרדר ומפלה לרעה חיילים שומרי דת, וגם על זה שהמטבח התרשל.

מי שבוחר לשמור כשרות ברמה גבוהה יתכבד בנקניק ומצות, וכל השאר יאכלו מה שבא להם.

לי זה נשמע הוגן.

אני מעדיף 80% מהחיילים שבעים ומרוצים, ו-20% מרוצים שלא חיללו את החג / אלוהים / מפלצת הספגטי אבל אכלו נקניק ומצות.

ואני מעדיף לדון על זה שהצבא לא בסדר והפלה את החיילים הדתיים, מאשר לשמוע על זה שזרקו כמויות כאלה של אוכל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ישה אתה צודק חיילים שחזרו מפעילות מבצעית צריכים לקבל אוכל חם בלי קשר אם הם דתיים או לא.

ולמה בדיוק מי שדתי או סתם שומר כשרות צריך לקבל עונש לדעתכם?

העיקר שאחרכך אתם מתפלאים למה דתיים לא רוצים לשרת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אף אחד לא צריך לקבל עונש כולם צריכים לקבל אוכל חם הדתי והלא דתי.

לחייל הדתי גם מותר לנסוע בשבת נסיעה מבצעית והשמים לא נופלים, לכן יכלו גם לאכול את מה ששאר החבר'ה אוכלים.

והפליאה שלנו לא קשורה למה שכתבת.

הם לא מתגייסים כי כך נוח להם . עדיף להיות באוהלה של תורה מאשר באוהל סיירים.

למלא את מצוות פרו ורבו ולקבל כסף מהמדינה כאילו אין מחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז שיבהירו לחיילים שהאוכל לא כשר ושמי שאוכל אותו זה על אחריותו בלבד.

שלא יזרקו את האוכל!

כן, צריך להעמיד לדין את מי שבישל את האוכל אבל לא לזרוק את האוכל!

זה היה דבר מפגר מאוד ורק מראה כמה שהמערכת דפוקה.

+100

+ like

+ אוהב אותך

פורסם

העיקר שאחרכך אתם מתפלאים למה דתיים לא רוצים לשרת.

למה להם הטרחה הזאת כשאפשר "להגן" על המדינה מבית הכנסת?

TFSI Power

• תוכן חדש...