Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל לך על הזמן, אני לא מנסה אפילו לתפוס אותו. הוא אומנם נראה גוץ ושמנמן, אבל כשהוא נותן לחיצה אפילו אימפרזה לא עומדת איתו.

חוץ מזה, נגיד שתפסתי אותו. מה אני עושה איתו הלאה בהתחשב בעובדה שלא בא לי להכין ממנו מרק?

צער בע"ח או פינת חי (ללא ליטופים) יכולים להוות פיתרון לא רע בכלל.

אימפרזה עוצרת כשהיא רעבה (דלק), אולי שווה לנסות גזר? :)

פורסם

עדכון מהימים האחרונים:

החבוב מבקר אותנו על בסיס קבוע. הוא נכנס ויוצא מהחצר כאוות נפשו ובין נענוע לנענוע של האף הוא עוסק בכרסום עשבים שוטים.

לאחרונה הוא פחות נרתע מאיתנו, ואם מתקרבים אליו לאט ובזהירות הוא גם מרשה ללטפו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יצאתי מהחדר בבסיס וראיתי את הדבר הזה,הוא היה נשמע כועס אז הנחתי לו לנפשו, אבל המאנייק כבר כמעט היה בתוך החדר שלי.

זה ארסי?

http://imageshack.us/photo/my-images/252/img20120331145909.jpg/

תשובה מבאגירה תהיה טובה יותר, אבל לי זה נראה איפהשהו בין זעמן מטבעות (יותר) וצפע (פחות). ההבדל בין השניים הוא הבדל של חיים ומוות :roll:

טוב שנתת לו לזחול לדרכו, זה הדבר הנכון לעשות בכל מקרה. :-P

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הזנב והכתמים הנפרדים מעידים על זעמן מטבעות.

הכי טוב פשוט לעצבן אותו, ואם אתה חוזר לדווח בפורום, זה זעמן על בטוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אלעד, אני מבקש שתתן לחברך הפרווני לאכול כאוות נפשו. אוטוטו יש פיתות ואני מגיע...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין צורך להמתין, פה יש אספקת פיתות נון-סטופ. אם לא נצליח לתפוס אותו, יש בפריזר כמה חיות מתות והגריל גז מוכן לעבודה תוך כמה דקות.

עוד לא הנעת את הסיטרואן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה מצפה שאתחיל להניע והיא תניע באותה יממה? הגזמת...

לגופו של ארנב, אני כרגע במיטה עם לא פחות מדלקת ריאות (כל כך מאה 19), תאמין לי שהייתי בא תוך דקות אחרת.

כמובן תודה על ההצעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...