Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט קופה 4 צילינדר.

התקנתי לפני יומיים מערכת, ומאז הפיוז מתחת למכסה מנוע שתפקידו להעביר מתח לסוויץ' נשרף כל פעם שאני נותן סוויץ'.

יש לי שם 2 צמות קטנות שמתחברות לסוויץ' האחת ככל הנראה מתח מהמצבר, חיברתי רק אותה עם פיוז חדש, ניסיתי לתת סוויץ' ולא נשרף הפיוז, כלומר אם היה שם קצר בדרך היה צריך להשרף.

השניה היא צמה עם 3 חוטים, כתום ו2 כחולים.

כשאני מחבר אותה, ונותן סוויץ', הפיוז נשרף.

שמתי לב לאן החוטים הולכים והצלחתי לעקוב אחריה רק עד אמצע הדשבורד, וככל הנראה היא מגיעה ללוח פיוזים וממסרים מעל הדוושות.

האם יש מצב שיש ממסר דפוק ששורף לי את הפיוז כל הזמן? או שזה לא הגיוני, והסיבה היחידה לקצר בפיוז היא אך ורק חוט מסויים שמגולף וכנראה נוגע בחוט אחר או בפח הרכב?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...