Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש אצלנו מתחת לבניין,נהג נסע כרגיל לכיוון הכביש הגדול יותר,וילדים שהגיעו מכיוון העירייה,ירדו לכביש וחשבתי שהם עומדים לחצות אותו ולעבור למדרכה המאוד גדולה ורחבה שיש ליד הבניין,

אבל הם החליטו להישאר ללכת במרכז הכביש,ולדבר ביניהם למרות שכמו שאמרתי יש לנו מדרכה משני הצדדים עם מקום ללכת,עכשיו מה עדיף לעשות,לעמוד במקום עם הרכב ולחכות דקות ארוכות עד שהילדים יעלמו מטווח הראייה של הנהג ואפשר יהיה להמשיך לנסוע למרות שזה נראה קצת טפשי לעמוד באמצע הכביש עם הרכב,או שפשוט להמשיך בנסיעה איטית בזהירות המירבית כמובן,אבל אז קיימת סכנה ששניה אחת של חוסר זהירות או קפיצה מפתיעה של אחד הילדים או הזליגה הכי קטנה של הרכב לכיוון שלהם תגרום לפגיעה בהם,כאילו אתה נוהג הכי לאט שאתה יכול ובפחד ומקווה ומחכה שהילדים יואילו בטובם לפנות את הכביש כדי שלא תעשה מהלחץ איזה טעות.

או שהאם כדאי לצפור להם צפירה אחת או שתיים(אני מדבר עלצפירות קצרות וחלשות.)ממש לא התכוונתי לצפירה עצבנית וארוכה של"תעופו לי מהדרך אני רוצה לעבור,יאללה תפנו מקום" אלא צפירה אחת קצרה עינינית ומנומסת שאומרת"סליחה ,אפשר בבקשה לעבור,ככה בנימוס"כמו שלפעמים אתה הלך ברגל וחוסמים לך את הדרך או הכניסה בלי לשים לב ואתה אומר סליחה אני יכול לעבור,אז הדרך שלך בתור נהג להגיד סליחה כשההולך רגל לא שם לב היא באמצעות צפירה קלה או שתיים שלא תבהיל ותלחיץ אותו כמובן.או שלא משנה מה,עדיף לחכות ולא לצפור אפילו קצת.

אשמח לשמוע מה לדעתכם צריך לעשות.

פורסם

לתת צפירה קטנה שתתריע לילדים שכנראה לא שמו לב אליך שאתה מנסה לעבור, האטת המהירות מאוד ומעבר איטי תוך עירנות מוגברת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

להוציא לסרק, להחזיק את הצופר ולעשות רעש עם המנוע תוך כדי. :twisted:

וברצינות- כמובן למשוך את תשומת הלב שלהם, אם צריך אז אפשר לצפור בשביל זה, והם יפנו את הדרך.

פורסם

לתת להם צפירה אחת, אם זה לא עוזר אז לבקש מהם לפנות את הכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לתת להם צפירה אחת, אם זה לא עוזר אז לבקש מהם לפנות את הכביש.

לצאת אליהם ולבקש מהם?מקווה שצפירה תספיק.

פורסם

לצפור בנימוס? אני הייתי סוחט את דוושת הגז והצופר ומכניס גם הילוך ספורט אם היה לי, ולנימוסים שידאגו הוריהם שילמדו אותם שלא עומדים בכביש ושלא מדברים עם זרים ושאר הדברים שהורים אמורים ללמד את ילדיהם.

הנ''ל נאמר בציניות כמובן,חוץ מהחלק של לסחוט את הצופר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
לצפור בנימוס? אני הייתי סוחט את דוושת הגז והצופר ומכניס גם הילוך ספורט אם היה לי, ולנימוסים שידאגו הוריהם שילמדו אותם שלא עומדים בכביש ושלא מדברים עם זרים ושאר הדברים שהורים אמורים ללמד את ילדיהם.

הנ''ל נאמר בציניות כמובן,חוץ מהחלק של לסחוט את הצופר.[/quote

הבנתי,ותכלס אתה צודק.

פורסם

הנ''ל נאמר בציניות כמובן,חוץ מהחלק של לסחוט את הצופר.

הבנתי שזה בציניות,תכלס אתה צודק,ק שאם קורה להם משהו זו אשמתו של הנהג.

פורסם

בשביל זה יש לך צופר ,להתריע נהגים (או אנשים במקרה זה) מסכנה, שהיא אתה (שלא באשמתך).

אני זוכר שבנהיגה מונעת לפני איזה שנה אמר המדריך: "גם כשעוקפים בכביש דו-נתיבי דו-סיטרי משאית מומלץ לתת ההוב עם האורות או צפירה קטנה שהנהג ידע שאתה עוקף אותו."

כמה זה חכם אני לא יודע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לעצור בכביש עד שכבודם יואילו בטובם לפנות את הכביש לא בטיחותי במיוחד, יכולה להגיח מכונית מאחור ולצאת לעקיפה.

הכי בטוח לצפור (בנימוס? לא יכול להיות מנומס למי שמתייחס אלי/לסביבה בחוסר כבוד) ולהמשיך לנהוג בזהירות, בהתאם לתנאי הדרך.

• תוכן חדש...