Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני ועד בית, מעבר לענייני ועד אני דיי מודע לכל פינה ופינה בבניין

דלת הכניסה לבניין הינה מקום נפוץ שבו מדביקים מדבקות פרסום שאותם אני נוהג להסיר תכופות

תופעה שחוזרת על עצמה כל חודש-חודשיים הינה שידית הדלת נשברת בו-זמנית עם המנעול (2 דברים לא תלויים אחד בשני)

מאחר ואני קולפן מדבקות אנושי שכל יום מוודא שאין מדבקות פירסומיות שמתי לב לדבר הבא:

תמיד ובאותו היום שהדלת נשברת ישנה מדבקה של חברת "אידיליה" בתוך פנל הדלת הפנימי

ככה שהאצבע המאשימה מצביעה אוטומטית על מעשה נוכלות יזום

- פעם ראשונה שעליתי על צרוף המקרים זה נרשם אצלי, החלפתי ידית ומנעול (150 שח)

- פעם שניה אחרי חודשיים, שוב אותו צרוף מקרים, התקשרתי ל"אידילה" דיברתי עימו בטון סמכותי והודעתי לו על החשד המופנה אליו

זה ענה לי "אתה צריך לראות את המחלק מדבקות שלי, בן 70 שרק רוצה להרויח את לחמו"

- פעם שלישית! אחרי חודש+, שוב ידית ומנעול שבורים ואיך לא, מדבקה שלא היתה יום לפני שהכל היה תקין,

התקשרתי אליו שוב, אמרתי לו בטון מאיים, אני שולח לך בהודעה את הכתובת שיהיה לך כתוב, ופעם הבאה שהמדבקה שלך פה והדלת שבורה אתה תעמוד בפני תביעת נזיקין"

זה ענה: "כן באמת תשלח לי שיהיה לי כתוב והמחלק שלי לא יגיע אליכם יותר" ככה ענה בנינוחות כאילו לא קרה כלום

-פעם רביעית!! אתמול אחרי חודש+, דיירת מתקשרת אלי על הבוקר: "הדלת לא נסגרת", אני:"יש בפנים מדבקה של "אידיליה", היא: "כן"..

כמובן שחלק נכבד מהדיירים מודעים לסיפור והסכימו שנציב מצלמה אבל זה לא מביא אותי לפיתרון

עסק של מצלמות זה יקר ולא מצדיק 150 שקל נזק בחודש-חודשיים ומצד שני אני רוצה לחסל את הבנאדם ב"אידיליה"

מה אפשר לעשות עם יותר מידי צירופי מקרים ? האם ישנה עילה לתביעה או שאני חייב את זה מצולם ?

האם אני יכול לתבוע רק על עצם הצבת המדבקה בתוך תחום הבנין ? (השגת גבול, הדבקת מדבקה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לך לתביעות קטנות. שופטים שונאים בעלי מקצוע שלא מתפרנסים בכבוד.

זה בדיוק כמו שהיית מגלה פנצ'ר ובמקרה על השמשה פלייר של עסק לצמיגים.

אל תתבייש להשתמש בכלים החוקיים העומדים לרשותך.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כל עוד אין לך הוכחה (קרי: ראיה מצולמת או עד) לדעתי הקייס שלך תלוש מהמציאות (למרות שנסיבתית, בנית לעצמך קייס מושלם לתביעה).

אם זה קורה ביום קבוע בשבוע ובשעות מסויימות, כדאי ש:

א. תארוב למפגע

ב. תשים מצלמה (גם מצלמת אינטרנט קטנה או כל דבר אחר יכולים לעשות את העבודה, צריך רק להשקיע מעט זמן בהכנת התשתית - בהתאם למצב במקום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי תלך ותעשה סיבוב גם בבניינים שלידך. סתם בשביל לראות אם הדלת שבורה ואולי יש שם את המדבקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שים כמה מצלמוד דמי + כמה מדבקות של מקום זה מצולם בלה בלה ןבלה ( למרות שאתה שונא מדבקות )

ואני מאמין שהעניין יסתדר .

כמובן תדאג שהמצלמות יהיו במקום גלוי שלא יהיה אפשר להתעלם מהם

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עקרונית, ניתן לארגן מצלמת אינטרנט בעזרת אחד מהדיירים שבקומה הראשונה שיקריב את מחשבו לעניין (אורך החוט). לגבי תוכנות למעקב, לא אוכל לעזור.

אם אתה באיזור חיפה, דבר איתי, יש לי כבל באורך של כ-15 מטר USB ומצלמה שבכיף אשאיל לך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חיפוש בגוגל מאשר שיש חברה בשם "א.א.א. אידיליה" שמתקנים דלתות אינטרקום וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש זקנה תורנית אבל המשמרת שלה 5 עד 21 :)

היום כבר אחד הדיירים דיבר איתי שהוא מנדב מחשב טוב ואפילו יש מחסן צמוד לדלת הכניסה שם אפשר לקדוח ולהגיע לדלת

אז נשאר לקנות מצלמה טובה

אידיליה זו אכן חברה של אינטרקום ודלתות כניסה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חיפוש בגוגל מאשר שיש חברה בשם "א.א.א. אידיליה" שמתקנים דלתות אינטרקום וכד'.

איציק

תמיד לא אהבתי את החברות שמתחילות ב: א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א.א רק כדי להיות ראשונים בדפי זהב.

ניתן כבר להפסיק עם זה. בוקר טוב, יש כבר גוגל.

אם אפתח חברה אקרא א.א. משהו (ר"ת של שמי או AA באנגלית)...לפחות אצלי זה אמיתי :-D

• תוכן חדש...