Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לאחרונה מיאטה NC, על הגג יש קצת לכלוך שנראה שנצבר בקיפולי הגג.

אני מחפש חומר שגם ינקה/יחדש יתחזק אותו לקראת הקיץ הבא עלינו לטובה, כמובן בשיטת עשה זאת בעצמך.

שאלה נוספת, רציתי להחליף ג'אנט ולהגדיל את רוחב הג'אנט מעט, כעת רוחב הצמיג עומד על 205. עד כמה אפשר להרחיב?

פילטר פתוח עם סעפת קירור, טוב או לא?

שאלה נוספת, יש לרכב אגזוז של MAGNA FLOW, האם אגזוזים אלו עומדים בתקן משרד התחבורה ו/או צריכים להופיע ברשיון הרכב ?

תודה רבה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

1. לכלוך בקיפולים - עם סבון מתאים ולשפשף...

2. אם יש פסים על הגג - אחד ארוך בחלקו הקדמי וכמה קצרים יותר משני הצדדים מאחור - זו התייבשות של דבק בחלקו הפנימי בעקבות השמש ואין הרבה מה לעשות. עניין קוסמטי נטו. להמון מיאטות יש את זה.

3. חומרים לניקוי - יש המון. יש חומר מצוין שנקרא 303 שנמכר במחיר מופקע במפגשי מועדון הרודסטרים מדי חודש (מומלץ להצטרף למועדון באתר האינטרנט שלו). מומלץ גם לקנות חומר אימפרגנציה שנועד לאטימה טובה של הבד.

4. שים לב שג'נטים במידות אחרות הם לא חוקיים ולא תעבור טסט או תקבל מתנה משוטר. לא ממליץ להגדיל ג'נט בקוטר - זה מיותר לחלוטין. אין גם סיבה להגדיל ברוחב. אפשר על הג'נט המקורי לשים צמיגי 215 - יש צמיגים מצוינים במידה הזו, אין צורך במידה רחבה יותר.

5. ניתן להחליף את הפילטר, ניתן להחליף סעפת מהמנוע ועד לקצה האגזוז. השיפור מורגש ביחס למיאטה סטנדרטית, אבל ככל הנראה רק אם עושים את הכל (או כמעט הכל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוגע לטיפול בגג - אם זה גג בד, יש תכשיר של Autoglym אותו ניתן לרכוש באיביי והנה הקישור - http://www.ebay.co.uk/itm/Autoglym-Cabriolet-Fabric-Hood-Cleaner-and-Preserver-AGFHK500ML-Soft-Top-/370590352337?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item5648e803d1#ht_500wt_981

חפש ואולי תמצא מישהו זול יותר וכמובן וודא שהוא שולח לישראל

תתחדש ובהצלחה

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

רוני קלעתה בול, סימני הדבק בפס מקדימה ופסים קטנים מאחורה, אני ארכוש את החומר שהציע הבחור O.V נקווה שיעשה עבודה טובה.

בנוגע לרוחב צמיג, צמיג רוחב 215 לא מאושר ברשיון, תהיה לי בעיה לאשר צמיג רחב יותר מ205 ? אגב את האגזוז צריך לאשר ברשיון (MAGNA FLOW) ?

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

למיטב ידיעתי לא תוכל לאשר צמיג רחב יותר מ-205. לי זה לא מפריע לנסוע עם 215 ב-3.5 השנים האחרונות. הסיבה פשוטה: ב-215 יש צמיגים הרבה יותר טובים במחירים נוחים.

אגזוז - לא יודע.

מחר יש טיול של המועדון, הזדמנות מצוינת להכיר אנשים. בדוק באתר המועדון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...