Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו 98', 1242 סמ"ק, ידנית -

היום במהלך נסיעה נדלקה הנורית שמסמנת שהרכב חם (אין לי שעון חום אלא נורית בלבד) ויצאו אדים ממכסה המנוע - בפתיחת המכסה גלשו מים החוצה וכל האזור היה רטוב- הרושם הוא שהם פרצו בפתאומיות מאיפשהו..

כבר היו מקרים בעבר שהרכב התחמם בגלל דליפה של מים אבל זה אף פעם לא נראה ככה (בד"כ הכל דווקא היה יבש מאד, מה שהגיוני).

מה יכול לגרום לבעיה כזו?

והאם סביר שאני אצליח במצב כזה לסחוב נסיעה של 20-25 דקות למוסך שלי בלי שזה יקרה שוב במהלכה?

תודה!

פורסם

ממש לא מומלץ לנסוע 25 דקות למוסך, ברכב שמתחמם. גררי את רכבך למוסך, כמו כן מהיכן את?

עוד דבר - אני ממליץ בחום להתקין שעון חום חיצוני, הנורה הזאת לפי מה שאת אומרת נדלקת מאוחר מדי

Hyundai I20 Inspire 2010

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט לא, יש לגרור את הרכב במיידי למוסך.

מקווה שלא גרמת לנזק בלתי הפיך למנוע, הנורות האלה בד"כ מתריעות מאוחר מדיי ולכן מומלץ בחום להתקין שעון חום חיצוני.

אם תציין מאיפה אתה אשמח להמליץ לך על מוסך באזור מגוריך.

פורסם

תודה על התשובות!

יש במקרה מוסך מומלץ באזור קריית שדה התעופה, שם אני נמצאת כרגע (ועדיף אחד שיוכל לסדר לי את הבעיה עוד היום .. ברור לי שזה לא סביר)?

יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו באינטרנט שכשהטרמוסטט מתקלקל זה יכול לגרום למים לפרוץ משסתום פורק לחץ או משהו בסגנון - זה הגיוני שזה זה? מה עוד יכול לגרום לכזו בעיה?

• ספונסר פורום
פורסם

אני בהחלט מקווה לטובתך שזה התרמוסטט (שזה תיקון יחסית זול).

יכול להיות שאחד האטמים של המנוע נפרץ ואז הטיפול יהיה דיי יקר.

במידה ואת מעוניינת לטפל במורשה אז יש את מרכז שירות שמשון אשר נמצא ביהוד.

במידה ואת מעוניינת במוסך כללי אז מוסך שי שירותי רכב בראשל"צ בטוח יוכלו לעזור לך.

למרות שהמוסכים יחסית קרובים אני עדיין ממליץ לגרור אותו. במידה ויש לך ביטוח מקיף אז רוב הסיכויים שיש לך ביטוח גרירה בחינם.

• תוכן חדש...