Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

206 xs.

לפני כמה דקות פתאום האוטו לא סוחב לי , וכשניסיתי להעביר להילוך נמוך הדוושה לא כל כך הגיבה.

עכשיו איך שהתקרבתי לעליה קטנה האוטו נכבה.

ניסתי להניע כמה פעמים ולא היה שום תגובה ועכשיו הוא מתניע מגמגם לשניה ונכבה.

אני פשוט מנסה לירות לכל כיוון לפני שאני מתקשר לגרר כי עם המזל שלי נתקעתי במקום שאני חייב גרר עכשיו.

חשבתי אולי שהמנוע מוצף או משהו כזה ,

כל עזרה תתקבל בברכה

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

בפעם האחרונה שדבר כזה קרה לי הפזיו שלי נשרפה ועד היום אני לא יודע למה אז לא לנסות להניע יותר מדי כי יכול לקרות לך אסון כמו שלי קרה

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
בפעם האחרונה שדבר כזה קרה לי הפזיו שלי נשרפה ועד היום אני לא יודע למה אז לא לנסות להניע יותר מדי כי יכול לקרות לך אסון כמו שלי קרה

אין ספק שזה מעודד...

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

שמע אתה יכול לבדוק אם יש דלק רק אם תשחרר את צינורית הדלק מהקרבורטור ותנסה להניע אם זה ישפיץ דלק יכול להיות שמשהו משובש בקרבורטור או שתנסה לשפוך טיפה דלק ישר לסעפת כמו בג'פסים בצבא .

פורסם
שמע אתה יכול לבדוק אם יש דלק רק אם תשחרר את צינורית הדלק מהקרבורטור ותנסה להניע אם זה ישפיץ דלק יכול להיות שמשהו משובש בקרבורטור או שתנסה לשפוך טיפה דלק ישר לסעפת כמו בג'פסים בצבא .

סליחה חשבתי שזה 205 אז הזרקה אני לא כל כך מבין

פורסם

יש בכלל קרבורטור ?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שלום רב !

אין ברכב קרבורטור, ולא ניתן לבדוק לחץ דלק, בתנאי דרך..

החשד במגעי חשמל רופפים לסליל ההצתה, חוסר דלק,(שהחל כאשר הגעת לעליה, נסה לדרדר את הרכב למישור, או דאג לדלק במיכל רזרבי )או דלק מהול, או כל הדברים גם יחד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אין ברכב קרבורטור, ולא ניתן לבדוק לחץ דלק, בתנאי דרך..

החשד במגעי חשמל רופפים לסליל ההצתה, חוסר דלק,(שהחל כאשר הגעת לעליה, נסה לדרדר את הרכב למישור, או דאג לדלק במיכל רזרבי )או דלק מהול, או כל הדברים גם יחד.

בברכה

צביקה

אם תחליט לדרדר בירידה, ואם הירידה חדה מאוד, הייתי ממליץ להזהר בדרדור רכב לא מונע. פעם ניסיתי ובקושי הצלחתי לבלום או לשחק עם ההגה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם תדלקת לפני שעתיים 10 ליטר ועכשיו נתקעת אחרי שנסעת שעתיים יש סיכוי שנגמר הדלק, או בעיה במשאבת דלק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אהלן ,

עדכון קטן .

בסוף התברר שמדובר במשאבת דלק.

אצלי המנוע שבק , וגם התחילו סדקים.

לאחר בירורים הבנתי שזה חלק מאוד יקר (1300 רק החלק).

וברצוני להודות לעמנואל משאבות (תחפשו בגוגל עמנואל משאבות),

שהוזיל לי את הסיפור בהרבה מאוד כסף.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

התיקון עצמו לא אמור להיות יקר בסה"כ זה חלק שקל מאוד להחליף ללא בעיית גישה ?

המשאבה שרכשת מעמנואל מקורית או תחליפית ?

• תוכן חדש...