Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז אחרי בערך שנה וחצי עם האלטו עולות מחשבות על טרייד אין....חשבתי על הסוויפט החדשה.

מישהו יכול לספר על הרכב? דברים טובים? דברים שליליים?

תודה :)

פורסם

שידרוג רציני בכל הבחינות ביחס לאלטו.

רכב מעוצב יפה מאוד עם תא נוסעים שלדעתי כבר לא ממש מודרני אבך עדיין מספק את הסחורה.

אני עברתי איתו נסיעה לאילת והדבר היחידי שהיה חסר לי זה מקום למטען. הבגאז' קטנטן אבל אם אתה עולה מהאלטו אז סביר להניח שזה לא יפריע לך כל כך.

אישית, במחירים האלה הייתי בוחר בפולו.

פורסם

הפולו יקרה באיזה 6 או 7 אלף. קצת מעבר לתקציב שלי (לצערי. אני ממש אוהב את העיצוב של הפולו החדשה)

פורסם

אומרים שהיא איבדה מהקסם של הסוויפט הקודמת וגם קצת פחות מהזריזות. עם זאת, היא מאוד בטיחותית וגם מאובזרת לא רע. דרך אגב, הספל אש בעלת מנוע זהה וזולה יותר.

פורסם

לדעתי היא נראית טובה, מושבים נוחים, בנויה לא רע בכלל מבפנים.

עשיתי עליה נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה. בעיניי חסר לה קצת כוח, למרות שהבעייה היא לא במנוע

אלא דווקא בתיבת ההילוכים המיושנת שמתנהגת קצת בהססנות משום מה.

בכל מקרה, יופי של רכב. רק דע לך שהיא צפופה מאחור והבגאז' שלה פשוט זעיר ביחס לקטגוריה ובכלל (210 ליטר זאת בדיחה).

אני בכל אופן לא הייתי בוחר בספלאש כפי שזה שמעליי אמר, היא הרבה הרבה יותר פשוטה ו'פחות רכב' כפי שאומרים.

השאלה היא למה לא לקחת מותג של חברה אחרת? הטרייד אין של סוזוקי יותר משתלם?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מכיוון שאין לי נסיון בטרייד-אין , אין לי מושג אם אפשר לעשות טרייד-אין בחברה אחרת. לכן האופציה הכי

קלה שחשבתי עליה היא סוזוקי תמורת סוזוקי . (מה גם שהפולו יקרה עבורי)

פורסם

לדעתי יש אופציות יותר טובות, כמו הפיאסטה למשל או טויוטה יאריס. הסוזוקי נחמדה אבל הדור החדש לא חידש הרבה, נראה כאילו היא "השמינה" בחיצוניות (ולדעתי דווקא לא באופן חינני) ולשלם כזה מחיר על רכב מאוד סטנדרטי זה בזבוז.

פורסם

המחיר של הטויוטה אכן מתאים אבל לא התחברתי לעיצוב. לא יודע למה,זה מזכיר לי רכב של פנסיונרים :lol:

הסוויפט נראית טוב יותר לטעמי.

• תוכן חדש...