Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בפיאט קופה 16V טורבו.

קניתי את הרכב ביודיעין שאין מנוע, הכנסתי את הרכב למוסך כלשהו שמתמחה באיטלקיות.

שילמתי המון כסף למנוע, הביאו לי מנוע מייבוא עם שטר מכר - הרכב היה 8-9 ימים במוסך ועבדו עליו.

בכל אופן יש לי בעיה מאוד חמורה, הרכב מתקשה מאוד מאוד להניע כאילו המנוע בקושי מצליח להניע את עצמו וכשהוא מונע, אני לוחץ על דוושת הגז הרכב נכבה או מגמגם מאוד - אלא אם אני לוחץ פווול גז אז רוב הפעמים זה מרים את הטורים אחרת נכבה.

בנסיעה - מעל 4 אלף טורים בערך, הרכב נתקע ומגמגם בקושי מטפס בסל"ד, בהנעות יש בקפיירים.

המנוע צעדים שלי ל-א תקין, אחרי שבדקתי מתח המנוע צעדים לא תקין כי אין שום תפקוד שלו.

לטענת המכונאי, הבעיה של האוטו זה כי המנוע צעדים לא תקין, אז הוא מגמגם מאוד בהנעה ובגלל זה גם לא מצליח להניע

ובנוסף הוא טוען שבסלד מסויים בגלל שהאוטו עמד תקופה עם קצת דלק וניסיונות הנעה, אז יש לו לכלוך באינג'קטורים ובגלל זה אין זרימה טובה של דלק והאוטו לא נוסע טוב.

לאחר בירור עם בעלי מקצוע ששמותיהם רצים בפורומים, שיחה עם משפץ מנועי צעדים מומלץ ואם זה לא מספיק, דיברתי עם מנהל עבודה במוסך מרכזי פיאט.

כולם! אבל כ-ו-ל-ם ציינו בפניי שהתנהגות הרכב כשאני מנסה להניע לא קשורה למנוע צעדים! וכי הרכב צריך להניע ישר, אמנם הטורים לא יציבים, אבל ברגע שאני מלטף את הדוושת גז המנוע צריך לעבוד יפה.

בנוסף הטיחו בפניי לעג לאיך הסכמתי לקחת את האוטו שהוא מגמם ככה בסלד ולאכל לוקשים שאומרים לי שזה ככה וככה.

נכון צודקים - על המנוע יש לי אחריות.

בנוסף השאלה היא האם המנוע צעדים אחראי רק על סרק, במידה ואני מניע האוטו צריך להניע במכה? ואם אני לוחץ טיפה על הדוושה הוא צריך לעבוד עגול - במידה ולא, מדובר בבעיה במנוע שקשור להזרקה/הצתה ?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מה הבעיה? תזמין מחו"ל מנוע צעדים חדש ותתן למוסך להתקין.

רק אל תשכח להוציא מהם הבטחה שאם זו לא התקלה הם מתחייבים להביא לך מנוע חדש/למצוא את התקלה על חשבונם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עד שיגיע לי מנוע, ועד שכל הברדאק הזה יסתיים, כבר שליש אחריות תלך על פארש.

אין שום סיבה שמנוע יתנהג ככה בגלל מנוע צעדים. סל"ד לא יציב בסרק לא תוקע את הרכב בטורים ולא מונע ממנו להניע

בכל אופן אני מחכה לגרר, ב 7 הוא אצלי, אני מחזיר לו את האוטו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...