Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברתי חודש שעבר לרמי לוי והיום קיבלתי את החשבונית הראשונה שלי.

ברשותי אייפון 4 ומסלול גלישה של 5gb ב55 ש"ח.

להפתעתי גיליתי בחשבונית חיוב בעלות של 9 ש"ח על הודעות לחו"ל.

בחיים לא שלחתי הודעות לחו"ל וסתם מופיעות לי 17 הודעות כאלו.

בעבר ברשת אורנג' בחיים לא ראיתי חיוב כזה בחשבונית, שגם במקרה הזה לא שלחתי הודעות לחול.

מה לעשות עכשיו?

עם מי לדבר ואיך לקבל את הזיכוי על הטעות הזאת?

תודה.

פורסם

הוצא פירוט שיחות ובדוק מה יעד ההודעות יתכן מאוד שמדובר באפליקציה המתקשרת עם חברת האם שלה ב-SMS, והיו דברים מעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פירוט שיחות והודעות

גם אותי חייבו באורנג' על שיחות מחו"ל לארץ. אחרי פירוט שיחות הראתי להם שהפירוט לא תקין והחיוב עצמו הזוי ולא תואם אפילו את התעריפים שלהם.

עד שהם טיפלו בעניין, בנתיים שלחתי הודעה גם למשרד התקשורת ודיווחתי להם. בסוף קיבלתי זיכוי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושש שהבעייה נובעת מהפעלת הimessage. כל פעם שמכבים ומדליקם את האפשרות הזאת מופיע הודעה קטנה האומרת שייתכן והחברת הסללולר תגבה סכום מסויים עבור הפעלת האפשרות.

עדיין לא דיברתי עם רמי לוי אבל אני די בטוח שמזה מגיע הגבייה.

מה לעשות במקרה הזה? איך ייתכן שעכשיו על כל אתחול של המכשיר רמי לוי יגבה ממני חצי ש"ח?!

פורסם

לפי מה שאני יודע האיי מסג׳ זה בדיוק כמו ווטסאפ או וייבר, רק שאם האינטרנט לא עובד, הוא שולח

את זה כהודעת טקסט רגילה עם חיוב.

כרגע נראה לי שרק טלפון לשירות של רמי לוי ייתן לך פתרון לבעיה הזו.

פורסם

טוב דיברתי היום עם נציג שרות.

מסתבר שזה קשור איכשהו לפייסטיים, טועות מחשב, יזכו אותי בסכום שנגבה.

הידעתם שבצהוריי היום המתנה לנציג שרות לוקחת רבע שעה?

• תוכן חדש...