Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלבני זה מצנח רחיפה, משמע הוא מאפשר לך לדהות בהתאם לזרמי אויר והעובדה שהוא פשוט ״גולש״ על האויר כמו כנף, העגול (אני משער שאתה מדבר על מצנחים כמו בצבא) לא מאפשר דהייה בגלל צורתו, הוא כולא את האויר בפנים אבל לא יכול להגיע לזוית לצורך דהייה לאורך זמן, אפשר רק לנתב אותו לצורך בחירת נתיב לנחיתה.

זה מהמעט שאני זוכר, יכול להיות שהיום יש כבר דברים שונים.

לצפות בקרוב לטופיק ״איזה מטוס עדיף, הרקולס או דקוטה״?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדאות. דאיה.

אכן מצנחי עצירה (לחלליות, רכבים) הם עגולים, שכן אין להם צורך בייצור עילוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לדאות. דאיה.

כבר פחדתי שמשהו לא בסדר איתי...

כל פעם מחדש אני מופתע מהתחומים שעולים כאן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
בקיצור, למצנח עגול יש כושר עצירה יותר גדול מלמלבני.

לא, אין קשר לצורה מבחינת כושר עצירה

מצנח עגול אין לו ״היגוי״ והוא מיועד לגופים ש״נזרקים״ ורוצים שהם ינחתו בקרבת מקום לאיזור הצניחה

מצנח מלבנים גם אם לא יהיה לו היגוי הוא יפול נפילה חופשית עם סטיה הרבה יותר גדולה מהמטרה

אז עגול יותר מתאים לנפילה חופשית ללא היגוי כי הסיכוי שיסטה נמוך יותר

ומלבני מתאים יותר לנצניחה מונחת עם יכולות תמרון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא כדור ואין לך פה נתון של 2 מצנחים להשוואה

עגול פחות מושפע בנפילה חופשית ממצולע שכן הוא סימטרי מכל כיוון, זה הרעיון ושימושיות העגול נאמרה

אנה עבור לנושא ההזוי הבא

אולי, מה עושה יותר גאזים, שעועית שחורה, לבנה או לוביה :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם מדובר על חופה של צניחה חופשית (RAM AIR) אז:

מצנח מלבני בנוי בצורה שונה לגמרי לחופה יש חלוקה לתאים פנימיים שמתמלאים אוויר, יש חופות אליפטיות יותר או אליפטיות פחות

בגדלים שונים - מה שמשפיע על היכולות, יש חופות קרוס ברייסד שהן בעצם מתמלאות אוויר ומתקשחות ממש כמו כנף ומה שהכי משפיע זה יחס ההעמסה על החופה..

• תוכן חדש...