Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה כתבה . עכשיו אני מבין ש2 חברים שלי שהלכו וקנו 2 פיג'ו 107 עשו בשכל .

מעניין לגבי המנועים החדשים של פולסוואגן 1.2 טורבו כמה הם חסכוניים כפי שהם טוענים ?

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
אחלה כתבה . עכשיו אני מבין ש2 חברים שלי שהלכו וקנו 2 פיג'ו 107 עשו בשכל .

מעניין לגבי המנועים החדשים של פולסוואגן 1.2 טורבו כמה הם חסכוניים כפי שהם טוענים ?

כנראה שהם יהיו מאוד חסכוניים בדלק. השאלה לגבי התיקונים כשהרכב עובר את גיל ה-3 שנים.

כמו בגיר הDSG שם יש בלאי גבוה אחרי מאה אלף ק"מ. גיר מתוחכם וחסכוני אבל תיקונים יקרים.

וב1.2 מערכת הזרקה בלחץ גבוה שבטח הדלק של ישראל יהרוס אותה מהר.

פורסם

מה יש לך עם הדלק בישראל? אין איתו שום בעייה ומספיק עם המיתוס המטופש הזה.

יש בעייה עם אלה שמחפפים בטיפולים, מתדלקים בזול או בתחנות מוהלות והם אלה שיוצרים שם רע ל"דלק" הישראלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כנראה שהם יהיו מאוד חסכוניים בדלק. השאלה לגבי התיקונים כשהרכב עובר את גיל ה-3 שנים.

כמו בגיר הDSG שם יש בלאי גבוה אחרי מאה אלף ק"מ. גיר מתוחכם וחסכוני אבל תיקונים יקרים.

וב1.2 מערכת הזרקה בלחץ גבוה שבטח הדלק של ישראל יהרוס אותה מהר.

נראה עוד כה שנים אם הם יהיו אטרקטיביות גם בתור משומשות מבחינת אחזקה כי בתור רכב חדש מהיבואן עם אחריות וחיסכון בדלק כפי שטוענים שיהיה זה אחלה

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ידנית כמובן. ברמת האיוזור הגבוהה ביותר, 1:15-16. ארבע כריות אויר וISOFIX. יחסית בטיחותית ונוחה.

אם מוכנים ללכת על משומשת שמורה, אפשר באמת לחסוך הרבה

פורסם

פלואנס זה לא רק חיסכון, זה מומנט ונוחות עדיפים משמעותית מהמתחרות.

לגבי ירידת ערך, לגבי רנו, הירידה נכונה בעיקר ביחס ללוגמי הבנזין, אצל לוגמי הדיזל (בעלי נסועה דומה לבנזין!) התמונה הפוכה במובהק.

סולר היום אפשר למצוא במחירים זולים מבנזין. זה עוד יותר משפר את יתרון הפלואנס.

העניין הוא שאם תהיה נהירה לכיוון הדיזל, האוצר כבר ידאג לטפל "ב חוכמולוגים החסכנים". אז בבקשה, תמשיכו לחשוב היברידי, חשמלי, העיקר לא דיזל.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...