Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XT ספורט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי סובארו XT ספורט-קופה (מנוע 1800 טורבו) מודל 86 למכירה, והאמת שהיא ממש ממש קוסמת לי, למרות שהיא נראית במצב לא נוסע בעליל, ובטח דורשת המון המון השקעה.

לפי המחירון של לוי יצחק, הרכב הזה שווה על הנייר 30 אלף. המון כסף בשביל סובארו 86!

יש כאן מישהו שמכיר את הרכב ויכול לתת עליו קצת פרטים נוספים? כל שבב מידע יכול להועיל לי... אני שוקל די ברצינות לקנות את הרכב למרות המחירון הגבוה מאוד.

תודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא נגיד את זה ככה - יש מעט מאד מכוניות שכאשר הן אינן במצב נסיעה הן שוות הרבה כסף.

תוסיף עוד 10 וקנה MX5....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בוא נגיד את זה ככה - יש מעט מאד מכוניות שכאשר הן אינן במצב נסיעה הן שוות הרבה כסף.

תוסיף עוד 10 וקנה MX5....

גילי

למה אנשים לא מבינים שהמחירון של מוטוקאר הוא מנותק מהמציאות וחסר משמעות לחלוטין.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

שלא יישגעו אותך שתוסיף פה ושם ותקנה משהו אחר

אני זוכר אותי, במצב שלך, עוד מגיל 10 הייתי רואה אותם ברחוב בכמויות, עוד בשנות ה86-7 והתאהבתי.

לא וויתרתי על החלום

ובכן, 150 כ"ס על גבי מנוע 1800 אשר מגיע מ0-100 ב9.8 שניות על הנייר.

האקסטי שלי מגיעה ב8 וחצי.

יש מספר דגמים, המיוחד מכולם הוא 4X4 עם תצוגה דיגיטאלית, יש רק 1 כזה בארץ במצב נסיעה ממה שידוע לי.

הרכבים הללו אינם נמכרים במחירון, והמחיר הזה 30 אלף כבר עומד במחירון שלהם עוד משנת 2000.

עם החלקים יש בעייה, אין הרבה אנשים שיכולים לספק לך את המוצר.

אני קניתי אקסטי יד ראשונה, עם מעט קילומטרז בפחות מ20 אלף.

השקעתי לא מעט, אבל היא כמעט מושלמת.

אם אתה רוצה שאני אבוא איתך להביט באקסטי שקרצה לך, צור קשר בה"פ ואני אשמח.

אגב, אני מקווה שזו לא השחורה/אפורה שראיתי, שיש עליה הרבה עבודת פחחות. יש איתה מספר בעיות.

צור קשר.

בהצלחה

פורסם

סובארו XTטורבו שווקה בישראל בשנת 86

מנוע 1.8 טורבו 136 כ"ס ב-5600 סל"ד 20 קג"מ ב-2800 סל"ד

ביצועים: 0-100 9.5 שניות (אופטימי) סופית:200 קמ"ש (אופטימי)

משקל:1085 ק"ג

ואין בה שום דבר מיוחד!!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

לא, אני לא יכול להוסיף עוד 10 אלף לרכב. האמת היא שגם השקעה של 30 אלף היא ענקית בשבילי, ואני שמח לקרוא שרוב הסיכויים הם שאפשר להשיג את הרכב בפחות, במיוחד לאור העובדה שהוא לא נוסע...

מה באמת לגבי חלפים? כמה חמורה הבעיה? אני מתאר לעצמי שהיא חולקת מכלולים רבים עם הסובארו DL הרגילה, כך שלא אמורות להיות בעיות יותר מדי גדולות... מחירים החלפים בשמיים, או שהם מחוברים לקרקע? אני מתאר לעצמי שהרכב שראיתי זקוק להמון המון תיקונים ועבודה כדי להתקרב למצב מושלם. מה עומק הכיס הדרוש כאן?

ועוד שאלה - חשובה מאוד - מה לגבי היכולות הדינמיות שלה? אני אמור לצפות לסובארו DL מהירה במיוחד, או שזאת מכונית נהיגה מהנה וכיפית? מה זאת אומרת שאין בה שום דבר מיוחד? אני לא מחפש מכונית ספורט מהשורה הראשונה, אבל אני פשוט רוצה לחייך בבוקר, שאני מגיע לסיבובים בדרך לבסיס.

אהה, הXT שראיתי באמת הייתה אפורה, אבל לא ניכר שיש לה עבודת פחחות מיוחדת. היו קילופי צבע קלים מהטמבון, והפנסים היו במצב פתוח (נזק רציני, לא?), אבל היא נראתה לא רע בכלל (מבחינה חיצונית, מבחינה מכנית אני מתאר לעצמי שהיא קטסטרופה..).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה-XT יושבת על שילדה של סובארו ליאונה רגילה (לא מבין למה קוראים לה DL כי היו ועדיין מסתובבים הרבה GL שהוא הדגם המפואר) רק עם מנוע חזק בהרבה (נשמע מפחיד לא?).

לאור הנתונים שהעליתי אתה מבין בערך את היכולות הדינמיות של הרכב.

גם עיתונאי רכב בזמנו אשר בחנו את הרכב יצאו מאד מאוכזבים מיכולותיה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אין מצב שהמחירון הוא 30K לשנת 86, זה מופרך אפילו בשביל סובארו. מזכיר את המחירון הדבילי של ה-SVX (משהו כמו 100K לשנת 94 ו-80K לשנת 92, יותר מכמעט כל מרצדס).

בחיים לא הייתי משלם 30K וגם לא 20K וגם לא 10K בשביל אוטו שנת 86. זה פשוט טיפשי, אם תשאלו אותי. במיוחד אוטו כזה שהוא בוודאי לא סטנדרטי וכך גם הטיפול בו. ועוד סובארו ליאונה... :loco::drinking:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עקרון הפנסים לא חשוב

יש כפתור שמשאיר אותם למעלה. יכול להיות שזה כלום

החלקים קשים להשגה מכיוון שהכל שונה

מנוע וגיר ושאר חלקי המרכז

השאסי דומה, אבל כלום למעט זה.

כל פנים האוטו נראה כמו חללית. אין שם זכר לDL

בקיצור, אוטו ספורט מענג.

שוב, אם אתה רוצה לראות את שלי ולהשוות, ואתה רוצה חוות דעת על האפורה, דבר איתי

אגב, זאת זאת עם המספר המקומבן ? כי אז זאת ההיא שדיברתי עליה, גם לה היה בעייה עם הפנסים, כנראה שסידרו לה את הכנף הדפוקה.

תסתכל על מצב הדשבורד, גם זה השקעה.

פורסם
אין מצב שהמחירון הוא 30K לשנת 86, זה מופרך אפילו בשביל סובארו. מזכיר את המחירון הדבילי של ה-SVX (משהו כמו 100K לשנת 94 ו-80K לשנת 92, יותר מכמעט כל מרצדס).

בחיים לא הייתי משלם 30K וגם לא 20K וגם לא 10K בשביל אוטו שנת 86. זה פשוט טיפשי, אם תשאלו אותי. במיוחד אוטו כזה שהוא בוודאי לא סטנדרטי וכך גם הטיפול בו. ועוד סובארו ליאונה... :loco::drinking:

רוני

זאת בדיוק הבעיה.

הרי אם זאת היתה 205 GTI "מהוללת בקרב עיתונאי הרכב" הייתם משלמים לא פחות מ20 אלף שקל. :mm_tongu:

פורסם
עקרון הפנסים לא חשוב

יש כפתור שמשאיר אותם למעלה. יכול להיות שזה כלום

החלקים קשים להשגה מכיוון שהכל שונה

מנוע וגיר ושאר חלקי המרכז

השאסי דומה, אבל כלום למעט זה.

כל פנים האוטו נראה כמו חללית. אין שם זכר לDL

בקיצור, אוטו ספורט מענג.

שוב, אם אתה רוצה לראות את שלי ולהשוות, ואתה רוצה חוות דעת על האפורה, דבר איתי

אגב, זאת זאת עם המספר המקומבן ? כי אז זאת ההיא שדיברתי עליה, גם לה היה בעייה עם הפנסים, כנראה שסידרו לה את הכנף הדפוקה.

תסתכל על מצב הדשבורד, גם זה השקעה.

תעלה תמונות של הפנוכו, מאוד מעניין לראות אותה מבפנים

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
זאת בדיוק הבעיה.

הרי אם זאת היתה 205 GTI "מהוללת בקרב עיתונאי הרכב" הייתם משלמים לא פחות מ20 אלף שקל. :mm_tongu:

כן. אם זו הייתה 205 GTI במצב מצוין, שנת 86 (שאין בארץ, אבל חפיף), כנראה והייתי משלם נניח 15K עליה, למרות שהמחירון היה בטח אולי 5K. זה רכב מושך בהרבה לנהיגה מסובארו ליאונה, גם אם תשים עליה סופר צ'ארג'ר וניטרו :p (ולא, אין שום קשר לזה שהיא מהוללת בקרב עיתונאי הרכב, זה רק מחזק את הדעה שלנו, לא יוצר אותה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זאת בדיוק הבעיה.

כן. אם זו הייתה 205 GTI במצב מצוין, שנת 86 (שאין בארץ, אבל חפיף), כנראה והייתי משלם נניח 15K עליה, למרות שהמחירון היה בטח אולי 5K. זה רכב מושך בהרבה לנהיגה מסובארו ליאונה, גם אם תשים עליה סופר צ'ארג'ר וניטרו :p (ולא, אין שום קשר לזה שהיא מהוללת בקרב עיתונאי הרכב, זה רק מחזק את הדעה שלנו, לא יוצר אותה).

רוני

יש 205GTI שנת 86 בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי שלחצתם עליי, הלכתי ומצאתי את הXT האפורה שאני מכיר, זרוקה באיזה רחוב.

דיברתי עם הבעלים והוא נתן לי לצלם אותה מבפנים

תתכוננו לזוועה!!!

afora.jpg

• תוכן חדש...