Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים הקרובים אני בגישושים לקראת החלפת הרכב למאזדה 3 2008.

המערכת שהייתה מורכבת ברכב הקודם הינה:

רדיו דיסק: Pioneer DEHP7950UB

מגבר 1: Lightning Audio S4.400.4

מגבר2: Audison Srx3

נתוני המגבר אודיסון - 75w x 2 + 270w x 1 All RMS @ 4 ohm. /

95w x 2 + 350w x 1 RMS @ 2 ohm.

הסאב - ALPINE SWR 1222D TYPE-R "12 250Wrms 4ohm בתיבה קטנה סגורה.

קומפוננט - DLS MS6A 100Wrms 4Ohm 92DB.

רמקולים אחוריים GTO937 JBL.

קבל - Rockford 2 FARAD (חלוק בדעות קדומות אבל.. הוא קיים).

חיווט 4G.

בנוסף לכך יושב לי במחסן זוג קומפוננט נוסף - Infinity Reference 6520CS 6.5" 4ohm 90Wrms.

מספר שאלות בפי:

1. השאלה העיקרית, מה אני עושה עם הHU? כלומר, אין מצב שכל הסט הזה יותקן על מערכת מקורית של מאזדה!

לכן, מה ניתן לעשות? כמה עולה המתאם לדש? והאם כדאי לשים דאבל דין או מתאם לדין אחד ולהשאיר את הHU שיש לי כרגע.

כמובן שאני פתוח להצעות לשדרוג הHU עבר עליו כבר שלוש שנים ואני מוכן להשתדרג ביחידה חדשה.

2. אני יודע שאין מגש מאחורה וכל הרמקולים בדלתות, לכן אתקין את הDLS מקדימה והאינפיניטי בדלתות מאחורה (רק צריך לחפש מיקום לטוויטר בדלת האחורית ולעשות חיתוכים חדשים/טבעות/אטימות וכו'...

אך האם המהלך נכון לשים קומפוננט נוסף בדלתות?

3. האם כדאי להעיף את המגבר לייטינג-אודיו ולהשאיר את האודיסון לבד עד הDLS והסאב? ושהאינפיניטי ישב על ההמערכת לבד? המחשבה נובעת מכיוון שהחיווט 4G יספק בקלילות אך ורק מגבר אחד.

לגבי תקציב, אין הגדרה אך מעדיף לא לחרוג יותר מ3K כולל הקצאה להתקנה ראויה ומוערכת כחלק בילתי נפרד מהכל!

חשוב לי לציין שאני עומד על זה שהמערכת תשמע איכותית ככל האפשר, והאלמנטים שיש לי מספקים אותי כראוי.

אשמח להצעות/הארות/הערות בנושא..

פורסם

אין ספק שעדיף לשים HU אפטרמרקט ולא את המקורי של הרכב.

בנוגע להמלצות לשדרוג- הכל בהתאם לתקציב וצרכים. אלא אם כן אתה מעוניין בדאבל דין, הייתי מתחיל מהתקנה ועם הר"ד שלך, ומשם מחליט אם אני רוצה לשדרג או לא.

אם אתה רוצה להיות בראש שקט- אתה יכול להוסיף עוד כבל 4 גייג', אחד לכל מגבר, על אף שנראה לי קצת אוברקיל.

אני הייתי מסתדר עם מגבר אחד, קומפוננט קדמי וסאב, אבל אם אתה רוצה את העוצמה הנוספת או את ההשלמה האחורית אתה יכול לחבר גם את המגבר השני והרמקולים האחרים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המטרה הראשונית בתקציב היא להתקנה חדשה ברכב, וכמובן אך ורק לHU.

ציינתי שהאלמנטים מספקים אותי (בשלב זה) ובעתיד תמיד ניתן לשדרג אלמנט.

אך ההתקנה, הכבילה, הפאנל+HU ברכב זה במיוחד, הם משהו שלא ישתנו גם אם יעברו 10 שדרוגים באלמנטים.

לכן, מה אתה ממליץ לעשות עם הHU?

להשאר עם מה שיש לי ולשים פאנל חדש תואם לדש כי במסגרת התקציב לא אמצא משהו יותר טוב?

לשדרג לHU דין אחד כי נראה לך שזה ישפר משמעותית את הסאונד?

או לשים אם כבר דאבל דין חדש?

כמובן במסגרת התקציב שישאר לי אחרי ההתקנה, נניח עד 2-2.5K.

אשמח גם אם תציין דגם מועדף עליך במקרה זה.

• תוכן חדש...