Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15 אלף זה מחיר מאוד יפה למערכת

הייתי הולך על קלריון או אלפיין

בקשר לרמקולים זה עניין של ללכת ולשמוע כול אחד והטעם שלו

או שגם כדאי ללכת למתקין\חנות ולעשות רכישה או יותר עדיף לקחת כמה הצעות מחיר

לעלות אותם לפורום ואנחנו נתן לך חוות דעת גם בקשר למחיר

פורסם

אני בניתי לך פה מערכת אידיאלית לפי דעתי ל15000 שקל אבל אני משאיר 1500 לצד כדי שיהיה לך לבית פודים,בית לסאבים ומגברים (אולי קשת כמו של אייל :lol: )...

1. HU : זה המכשיר בין הרמות הגבוהות ביותר של שמיעה ששמעתי אי פעם Rockford RFX9320 חבל על הזמן יש אותו לחבר שלי במקסימה יחד עם ציוד כבר לאללה משהו חלומי...

1. ב. HU : עוד אחלה מכשיר ALPINE CDA-9833 משהו ברמות הגבוהות (אבל אני מעדיף את הרוקפורד, וכן שמעתי את שניהם אז אל תתוכחו על זה..).

1. ג. HU : עוד מכשיר טיל חבל על הזמן, וכן אני משווה אותו לשניהם.. KDDV-5000 של JVC משהו עולמי ואם אתה קונה את זה תקנה גם מסך...

2. רמקולים לבמה הקידמית : Rockford FNQ6.5 זה הסט הכי ליגה שיש היום (מה שניתן למצוא בארץ אני מתכוון...) חבל על הזמן רק את זה...

3. רמקולים לבמה האחורית : Bazooka RS690 אחלה בוקסות אלו יש אותם לחבר שלי בפייאסטה 92 באמת הלוואי ואני הייתי קונה אותם (כי כבר קניתי משהו אחר..) חבל על הזמן אחלה דבר (צריכים מגבר טוב אבל 170 W RMS הם..).

4. סאב וופר\ים : Infinity KAPPA 12.1 אני מאמין ששתים כאלה יעשו את העבודה אני שמעתי אחד שלא מותקן טוב שעשה טרור אז אני לא מאמין מה שתיים כאלה יעשו....

5. מגבר לסאב וופרים : Rockford 301M מגבר חזק לאללה אני מת על המגבר הזה ראיתי אותו מגביר שתי פאנצ' 800 חבל על הזמן מגבר ברמה עולמית....

6. מגבר לרמקולים : Rockford 501X גם מגבר טוב לאללה אני חושב שזה אחד המגברים עם הנצילות הכי גבוהה (אם אני זוכר נכון רק...).

זהו בסך הכך לא יצא לך יקר

1. זה אמור לעלות בסביבות ה4000 שקל.

1.ב.זה אמור לעלות בסביבות ה3000 שקל

1.ג.זה אמור לעלות בסביבות גם ה3000 שקל

2. זה אמור לעלות בסביבות ה2500 שקל.

3. בסביבות ה1100 שקל זה אמור לעלות (לפחות פה באשקלון זה ככה...).

4. בסביבות ה3000 שקל זה צריך להיות.

5. הוא אמור לעלות בסביבות ה1500 שקל.

6. הוא אמור לעלות בסביבות ה1500 שקל .

7. במקרה שקנית 1.ג. אז מסך של קנווד או פיוניר אמור לעלות לך משהו כמו 1000 שקל...

אחרי חישוב קל כל זה יוצא לך בערך : 13600 אני מאמין שאם את כל זה אתה הולך באמת להתקין ולא מזמין מהאינטרנט.., אז זה ייצא לך בערך משהו כמו 11000, למה כל מי שיש לו חנות אודיו יוריד לך מחירים על קנייה כזאתי גדולה.

אני חושב שבניתי לך אחלה מערכת SQ מה אתם אומרים??

ואם אתם מסכימים אז שמישהו ימליץ לו על אקולייזר טוב כי אני לא מבין בזה בחיים לא נגעתי באחד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני בניתי לך פה מערכת אידיאלית לפי דעתי ל15000 שקל אבל אני משאיר 1500 לצד כדי שיהיה לך לבית פודים,בית לסאבים ומגברים (אולי קשת כמו של אייל :lol: )...

1. HU : זה המכשיר בין הרמות הגבוהות ביותר של שמיעה ששמעתי אי פעם Rockford RFX9320 חבל על הזמן יש אותו לחבר שלי במקסימה יחד עם ציוד כבר לאללה משהו חלומי...

1. ב. HU : עוד אחלה מכשיר ALPINE CDA-9833 משהו ברמות הגבוהות (אבל אני מעדיף את הרוקפורד, וכן שמעתי את שניהם אז אל תתוכחו על זה..).

1. ג. HU : עוד מכשיר טיל חבל על הזמן, וכן אני משווה אותו לשניהם.. KDDV-5000 של JVC משהו עולמי ואם אתה קונה את זה תקנה גם מסך...

2. רמקולים לבמה הקידמית : Rockford FNQ6.5 זה הסט הכי ליגה שיש היום (מה שניתן למצוא בארץ אני מתכוון...) חבל על הזמן רק את זה...

3. רמקולים לבמה האחורית : Bazooka RS690 אחלה בוקסות אלו יש אותם לחבר שלי בפייאסטה 92 באמת הלוואי ואני הייתי קונה אותם (כי כבר קניתי משהו אחר..) חבל על הזמן אחלה דבר (צריכים מגבר טוב אבל 170 W RMS הם..).

4. סאב וופר\ים : Infinity KAPPA 12.1 אני מאמין ששתים כאלה יעשו את העבודה אני שמעתי אחד שלא מותקן טוב שעשה טרור אז אני לא מאמין מה שתיים כאלה יעשו....

5. מגבר לסאב וופרים : Rockford 301M מגבר חזק לאללה אני מת על המגבר הזה ראיתי אותו מגביר שתי פאנצ' 800 חבל על הזמן מגבר ברמה עולמית....

6. מגבר לרמקולים : Rockford 501X גם מגבר טוב לאללה אני חושב שזה אחד המגברים עם הנצילות הכי גבוהה (אם אני זוכר נכון רק...).

זהו בסך הכך לא יצא לך יקר

1. זה אמור לעלות בסביבות ה4000 שקל.

1.ב.זה אמור לעלות בסביבות ה3000 שקל

1.ג.זה אמור לעלות בסביבות גם ה3000 שקל

2. זה אמור לעלות בסביבות ה2500 שקל.

3. בסביבות ה1100 שקל זה אמור לעלות (לפחות פה באשקלון זה ככה...).

4. בסביבות ה3000 שקל זה צריך להיות.

5. הוא אמור לעלות בסביבות ה1500 שקל.

6. הוא אמור לעלות בסביבות ה1500 שקל .

7. במקרה שקנית 1.ג. אז מסך של קנווד או פיוניר אמור לעלות לך משהו כמו 1000 שקל...

אחרי חישוב קל כל זה יוצא לך בערך : 13600 אני מאמין שאם את כל זה אתה הולך באמת להתקין ולא מזמין מהאינטרנט.., אז זה ייצא לך בערך משהו כמו 11000, למה כל מי שיש לו חנות אודיו יוריד לך מחירים על קנייה כזאתי גדולה.

אני חושב שבניתי לך אחלה מערכת SQ מה אתם אומרים??

ואם אתם מסכימים אז שמישהו ימליץ לו על אקולייזר טוב כי אני לא מבין בזה בחיים לא נגעתי באחד...

לא ממש אהבתי את המפרט...השקעת כסף בדברים לא הכי נחוצים....

מגבר של רוקפורד 301 ל שתי סאבים כאלה ? זה קצת טימטום תסלח לי...

פורסם

המערכת לא כל כך מאוזנת לפי דעתי.

באותו כסף אפשר לבנות מערכת הרבה יותר טובה.

לגבי HU אין לי המלצה אבל בתור קומפוננט דווקא הייתי לוקח את האלייט של מורל 2\3 WAY תלוי כמה אתה מוכן להשתולל

וגם כן חלקים בוחרים לפי שמיעה ככה שאתה לא יכול לבנות לו ככה מערכת

גם תלוי איזה רכב יש לבחור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בגלל זה הוא לא אמר כלום

אמרתי לו דברים שממוצעים שהם גם SQ וגם SPL

והם סטנדרטיים ומתאימים לאוטו

וללא ידיעה אם הוא קונה מהאינטרנט ומוכן להזמיו מחול אתה מבין הוא לא אמר כלום אז....

קרא אותם.

פורסם

טעות בידיך.

לאחר שעשיתי בדיקות במספר חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ.

יוצא

5405 ש"ח לכל המערכת שציינת ללא המכס.

+ מכס

יוצא 7989.5 ..... יעני חסכתי לו 5000 שקל כמעט...

לא הכל קונים בארץ, וצריך לחשוב על כל האופציות

שלכם תמיד,

יוני שנקר

פורסם

mister audio, תסלח לי על הבוטות, אבל יש לך מעבדה בבית ?

שמתי לב שאתה נותן נתונים מאוד מדויקים, אפשר לדעת איך הגעת למסקנה שה690 הם 170 וואט אר אמ אס ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מר שמיקמיק חחח יש לחבר שלי אותם תאמין לי הוא נותן מספק להם 150 W עם מגבר של ALPINE לא V12 והם מרביצות!!!

קרא אותם.

פורסם

האם אתה טוען שרמקול אינו יכול "להרביץ" עם 50 וואט אר אמ אס?

האם אתה טוען שרמקול לא יכול "להרביץ" עם 60 וואט אר אמ אס?

"" " " " """"""""""" " "" " " " " "" " 61 וואט אר אמ אס?

איך הגעת למסקנה המצחיקה שהם יכולים לקבל 170 אר אמ אס ?

גם אם ההגברה שלו מוצהרת 170 אר אמ אס, אין זה אומר שהרמקולים יכולים לעמוד בכוח של 170 אר אמ אס, זה תלוי בכיוונון של ההגברה

(היחס בין ההגברה לפאנל)

אפשר לחבר לרמקול של 100 וואט גם הגברה של 1000 וואט, זה אומר שהרמקול הוא לא 100 וואט ? אלה 1000 ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
Rockford 501X גם מגבר טוב לאללה אני חושב שזה אחד המגברים עם הנצילות הכי גבוהה (אם אני זוכר נכון רק...).

תוכל להסביר בבקשה מה זה נצילות של מגבר?

פורסם

לכל מגבר יש אחוז נצילות/יעילות. חוק אוהם אומר שמתחXזרם=הספק. בגלל שבמגבר יש בזבוזים של אנרגיה הנוסחא הזו לא תקפה אם אנחנו רוצים לדעת את ההספק שלו. למגבר CLASS AB (הנפוץ ביותר) ממוצע יש נצילות של סביבות ה60%. לא ידוע לי שהמגבר הזה נציל באופן מיוחד.

פורסם

15 אלף זה כסף טוב...

HU- אלפיין 9833 = 2800 שקל

COMPONENT- מורל אילייט 3 וואי = ? (תתקשר לחנות המפעל ותשאל)

סאבוופר- JLAudio 12W3 = ץ 1600 שקל בערך

שמישהי יציע מגברים מספיק טובים שילכו עם זה... ועדיף בלי להשתמש במילים ליגה ובוקסות.

• תוכן חדש...