Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חייל בשירות סדיר שעושה יומיות ועובד בשעות הערב, ברצוני לרכוש רכב (אי אפשר להסתדר עם התחבורה הציבורית במדינתינו הקטנה)

הדרישות מהרכב לא גבוהות במיוחד, שיהיה חסכוני בדלק (עם המחירים של הדלק זאת הדרישה החשובה ביותר), ידני, שנתון כמה שיותר מתקדם ו-2 דלתות תיהיה אופציה נחמדה, אך זה לא חובה.

מסריקה מהירה ברשת מצאתי כמה אופציות מעניינות:

פיאט גרנד פונטו - ניתן למצוא באיזור ה-25 אלף רכב שנת 08! האם שווה לי למתוח עוד קצת את התקציב בשביל שנתון מתקדם?

סיאט איביזה שנת 00-01 - הרכב פחות חסכוני מהפונטו אבל הוא נכנס לי בתקציב. ניתן למצוא 2 דלתות ידנית ושמורה.

אודה לכל התייחסות מכם!

תודה מראש

Peugeot 206XS

פורסם

אל תגזים, ב-25 אם תמצא גרנדה פונטו היא תהיה עם קילומטראג' היסטרי או אחרי תאונה רצינית. אבל בכיוון 30 אלף כבר אפשר למצוא רכבים לא רעים.

וכן, לחלוטין הייתי ממליץ אפילו להגיע לתקציב 30 אלף ולקנות גרנדה פונטו. הרכב חסכוני, חדש, ניראה די טוב, ובטיחותי.

פורסם

תודה על דעתך, אשמח לשמוע דעות נוספות.

הגיע לאוזני שמועה שהאחזקה של הפונטו יקרה, זה אכן כך?

Peugeot 206XS

פורסם

האחזקה נהיית יקרה כשלא מטפלים ברכב בזמן ולא משתמשים בנוזלים מקוריים איכותיים.

כשתלך לראות את הרכב בקש לראות היסטוריית טיפולים מלאה!

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...