Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלף אם המושבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג אם אני נוסע מכיוון קניון רמת גן לצומת אם המושבות (הכביש החדש)

האם יש לי במחלף פניה שמאלה לכיוון מורשה, או האם ניתן לעשות פרסה בהמשך ולחזור

ולפנות ימינה /לכיוון צפון/מורשה?

פורסם

אני עושה את הדרך הזאת בחזרה מהעבודה לכיוון ההפוך.

ממה שאני רואה אפשר לרדת רק לדרום מהכיוון הזה ולעלות לכיוון מצפון. מה שכן, אתה יכול לקחת שמאלה בקצה לכביש 5 ומשם הדרך למורשה קצרה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אין פניה צפונה. יורדים דרומה, ועושים פרסה במחלף גהה.

ז"א ברמזורים בגהה פונים שמאלה (צריך לפנות שמאלה מהנתיב הימני ביותר האפשרי), ומייד אחרי שעוברים מתחת לגשר, עולים ימינה על הרמפה, שמחזירה אותנו לכביש 4 עם הפנים צפונה.

פורסם

1. תודה לשניכם.

2. האם יש לכם מושג , בסביבות השעה 16:30 ,איזה משתי האפשרויות יותר מהירה,ופחות פקוקה?

פורסם

אם אני מבין נכון את ההדרכה של בוקי, בשעות האלה לכיוון הזה יש פקקים בגהה.

אני מניח שמאחר ואף אחד לא באמת משתמש בכביש הזה כגישה לכביש 5 ומנסיון בשעות מאחורות יותר (17:00-18:00) כשאני רואה שאין תנועה בכיוון, אני מאמין שעדיף לך להמשיך ל5 ומשם למורשה.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

להמשיך לכביש 5 באיזו דרך?

דרך צומת הכפר הירוק?- בטוח יקח יותר זמן.

פורסם

הוא מדבר על הכביש החדש שהולך מקניון איילון עד אם המושבות לכיוון המחלף של כביש 5

פורסם

לא מצליח להבין אותך, האם אתה מציע להמשיך ישר מעל כביש 4, ואז שמאלה בזבולון המר עד מחלף תקווה, ומשם לחזור למורשה?

לדעתי זה סיבוב מיותר ומאוד ארוך.

פורסם

אפשרות נוספת:

להמשיך על גשר אם המושבות (מעל כביש 4),

ברמזור הראשון מייד אחרי הירידה מהגשר לקחת ימינה (רח' מרטין גהל, שהופך אח"כ לרחוב היצירה). לנסוע ישר עד הסוף, ומגיעים ליציאה לז'בוטינסקי.

שם לוקחים ימינה, מגיעים מייד לצומת גהה, וימינה ברמזור הראשון יעלה אותך לכביש 4 לכיוון צפון ולמורשה.

אגב, אם אתה מתכוון לנסוע כאן היום, די שומם כאן בגלל החג, אז אין צפי לעומסים כבדים :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...