Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שממיות מתות בסתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פתחתי את דלת המרפסת בבית. בזוית העין הבחנתי בשממית מתחתיה בסמוך למשקוף, וכמנהגי בקודש הנחתי לה לנפשה ושכחתי מהעניין.

חולפים עוד יום-יומיים, אני שוב יוצא אל הבלקון ושוב מבחין בשממית באותו מקום. אני מתכופף להביט מקרוב ומגלה שהיא מתה. אין לי מושג מה היא סיבת המוות, אבל מעבר לכך שאין לה זנב לא נראה שהיא עברה התעללות כלשהי מצד טורף מזדמן או סתם תוקף כלשהו, נגיד איזה חתול שמן ומניאק לדוגמה :roll:

אספתי אותה בעזרת חתיכת נייר ועשיתי לה סשן צילומים.

20120306_124226.jpg

20120306_124426.jpg

20120306_124156.jpg

זאת לא עונת האבטיחים כרגע, אז שמתי להשוואה פינצטה של אשתי שבמקרה מצאתי.

20120306_124538.jpg

בעוד אני בודק מה המצלמה של ה-SGS2 שלי יודעת לעשות, אני מבחין בחתול שמן ומניאק שכמאמר השיר של דנה אינטרנשיונל, ישן במיטתי ואוכל מצלחתי, ננעל על מטרה כלשהי. אני עוזב את סשן הצילומים בניסיון לברר מה הדליק אותו. מתברר שכנראה הידיעה על מות השממית עשתה לה כנפיים, והנה שממית נוספת הגיעה לבקר בביתי, כנראה להלווית חברתה.

תפסתי את המניאק, ולקול מחאותיו הנמרצות והקולניות הרחקתי אותו מהשממית המסכנה ביד אחת, בעוד עם היד השניה אני מנסה להרחיק אותה ממעבר ודאי ומהיר לעולם שכולו טוב.

הגברת לא הבינה את הרמז הדק, ובמקום לנוס על נפשה החליטה למצוא חוף מבטחים דווקא מתחת לספה בסלון שלי, לאן שהחתול לא יכול להיכנס. בלית ברירה שחררתי אותו, והוא, כמו צייד טוב, ישר עלה על כוננות ונשכב במארב.

כשחזרתי הביתה בערב, מצאתי אותה על השטיח, בלי זנב ובלי רוח חיים :|

מניאק, כבר אמרנו?

אספתי את גופתה הקטנה, הנחתי אותה לצד גופת חברתה ועשיתי לשתיהן צילום למזכרת. כמו שאתם יכולים לראות, גם במקרה הזה, מעבר לזנב החסר לא ניכרים סימני אלימות כלשהם. החתול בינתיים מכחיש כל קשר לאירוע.

20120307_085113.jpg

20120307_085200.jpg

מטרידה אותי העובדה ששממיות באות אלי הביתה כדי למות. האם אלוהים מנסה לסמן לי משהו? האם המאפיה המקומית רוצה להעביר לי מסר ובמקום ראש של סוס הם עלו על זה שיותר זול להרוג שממית?

האם לזבינאמו הנביא הפתרונים?

בגירה, HELP!!!

להתרשמותכם, צירפתי גם תמונה של השמנמניאק בתנוחה אופיינית של סבתא רוסייה שזרוקה על הספה בסלון עם שמיכה:

20120224_225202.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

"אני מקארספורום, אם אתה מכיר כמובן.."

-:" אה..אתה חלק מחבורת חולי הנפש האלה ?"

"כן. ואנחנו מודעים לזה."

8)

Carsforum. das forum.

הבוז לך.

פורסם

1. קודם כל, הערה מעניינת, שמתם לב שבמשך כך החורף לא היה אף שרשור "בגירה" ואיך שנהיה יום חם אחד, מיד מתחילות התצפיות? הסיבה היא שזוחלי ישראל לא באמת חורפים במלא משמעות העניין (כמו דובים) ומנצלים כל יום חמים לצאת, להשתזף ולאכול.

2. השממית המקורית ככל הנראה מתה כתוצאה מגל הקור שעבר עלינו בשבוע האחרון בשילובו עם הסטרס הגופני של השלת הזנב.

3. השממית השניה ככל הנראה מתה כתוצאה מאביזרים לבנים מחודדים העשויים סידן וידועים כ"שיני חתול".

דרך אגב, מעולם לא ראיתי חתול אוכל שממית, ככל הנראה זה לא מריח להם טוב, אבל הם בהחלט "משחקים איתם" עד לסוף המר (של השממית).

4. במידה והדברתם לאחרונה, זאת בהחלט יכולה להיות הסיבה לרצח עם הזה שאתה מבצע בדירה :wink:

5. דרך אגב, אם תתבוננו בשימת לב בתמונות, תראו שהשלת הזנב אינה חדשה מאחר ומאחורי הזנב כבר מבצבץ ניצן זנב חדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהסתכלות על התמונה הראשונה מיד הבנתי את סיבת המוות:

השממית עמדה בחומה במהלך משחק כדורגל ובעודה מגינה בחירוף נפש על "מבושיה" היא כנראה קיבלה "שטוזה" שגרמה למותה.

השממית השניה זה החבר הערס שלה (שימו לב לכמה הוא רזה....זה מהסמים) שהתעצבן מזה שהמשחק ממשיך ובא לפוצץ אותו....אבל השמנמניאק פיצץ אותו.

בדוק זה מה שקרה....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מספיק שהחתול שרט או נשך קלות את השממית כדי לגרום למותה. טפרי החתול ושיניו מזוהמים בחיידקים ורעלנים שפועלים ביעילות רבה על טרף זעיר. דוגמא קטנה תוכלו לראות כאשר מי שאינו מגדל חתול נשרט על ידי חתול, השריטה מתנפחת קלות כתגובה לזיהום.

במקרה האישי שלי החתול אוהב לשחק ב'נהפוך הוא' עם איבריהן הפנימיים של השממיות ולהחביא אותן בתוך הנעליים שלי.

כך שמצבך טוב אלעד...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאיפה כל הזמן הפנוי הזה, אלעד?

ואיך אני מקבל קצת ממנו?!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אמונות

בהקשר לשממית נתפתחו אמונות תפלות כסימן למזל טוב ובדרך כלל מניחים לה לנפשה.

כנראה שהחתול שלך אנאלפאבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...