Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי מאזדה לאנטיס, שנת 2000, נפח 1600 סמ"ק. אתמול התרחשה בעיה מאוד מוזרה. עצרתי ברמזור כשלפתע מד הטורים (סל"ד) שאמור להיות על כ-750 +- בעצירה וב-Drive, התחרפן לגמרי: עלה וירד, עלה וירד, עלה וירד כעט עד ל-0 ותוך שניה עד 1,000. הרגשתי שהרכב מגמגם ואוטוטו נכבה. פתאום התחלף הרמזור לירוק, המשכתי בנסיעה רגילה עד הביתה ללא תקלות (למרות שהיו עוד 3-4 רמזורים עד הבית שבהם עצרתי עצירה מוחלטת).

מחר אני נוסע ב"ה למוסך. יש למישהו רעיון/סיבה מאין זה נובע? יש לציין שבדקתי שמן ומים והכל פיקס...

פורסם

חיישן אויר מלוכלך,צינור אויר קרוע,בית מצערת מלוכלכת.

פורסם

אם אני ניגש מחר למוסך, הוא אמור לעלות מיידית על הסיבה העיקרית? (אתה מנית שלוש...)

יכול להיות שזו בעיית גיר?

פורסם

לדעתי אין לך בעיה בגיר,התופעה הזאת ידועה בלנטיס,תתחיל בניקוי חיישן אויר בדוק צינור אויר המחבר בין המצערת לפילטר אויר אם אין סדק-קרע,ובסוף למצערת עצמה כנראה מפוייחת...

פורסם
לדעתי אין לך בעיה בגיר,התופעה הזאת ידועה בלנטיס,תתחיל בניקוי חיישן אויר בדוק צינור אויר המחבר בין המצערת לפילטר אויר אם אין סדק-קרע,ובסוף למצערת עצמה כנראה מפוייחת...

הבעיה היא שאני לא יודע לעשות כלום ממה שציינת. אני הולך למוסך. עם איזה נזק (כספי) אתה מעריך שאצא משם?

פורסם

בזה קשה לי לעזור לך,אבל אם בדקו ומצאו שהבעיה מחיישן האויר בגלל שעלותו גבוהה לחדש,דרוש שינקו אותו בעזרת ספריי מגעים-ספריי חיישנים.

ניקוי בית מצערת יעלה בסביבות 300 ש"ח

פורסם
בזה קשה לי לעזור לך,אבל אם בדקו ומצאו שהבעיה מחיישן האויר בגלל שעלותו גבוהה לחדש,דרוש שינקו אותו בעזרת ספריי מגעים-ספריי חיישנים.

ניקוי בית מצערת יעלה בסביבות 300 ש"ח

אז פשוט לפרט על הבעיה, כפי שפרטתי לך, והם כבר יידעו מה לעשות? או שלציין להם לנקות בין מצערת או חיישן אוויר?

פורסם

תן להם לבדוק ולתת חוות דעת,אין כמו מראה עיניים,בכל מקרה תעדכן אותנו מה נגמר..

• תוכן חדש...