Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישלי בבית כמה מערכות מאוד מאוד חזקות שפעם היו משמשות למסיבות טבע קטנות ומגברים

אני הרבה זמן רוצה להתקין מערכת וגם אחריי הרבה ייעוצים עם סרול זה נתקע פשוט מחוסר תקציב

רציתי לשאול ולשמוע את הפלוסים והמינוסים שבהתקנת מגבר ביתי מקצועי בבגאז נניח של 800 וואט צריכת כוח

וחיבורו לממיר מתח שייתן לו את ההספק הזה

האם זה אפשרי?

וכמובן שחיבור של הרמקולים באוטו ..

תודה לעוזרים

פורסם

יהיה עדיף למכור את המגבר הזה, ולרכוש אחד יעודי לרכב.

מבחינת הספק נדרש לעבודה, טווח טמפרטורות, התנגדויות של צרכנים וכן הלאה.

אבל, זו רק דעתי... :-D

מתחדשת*

פורסם

שמע אני מכיר אישית כמה "נחמנים" שעשו את זה ברכבים שלהם, זה אפשרי, קצת לא אותנטי , ואם אין לך רכב בגודל של סוואנה גם לא ממש פרקטי , מדובר על ציוד הגברה שהולך עם רמקולים בסדר גודל תואם(בדרך כלל).

מה שכן זה מגניב, אם אתה ממש רוצה לראות מה החברה האלה עושים תחרוש קצב ביוטיוב ותראה מה הלך איתם ביום העצמאות בתל אביב.:-D

פורסם

לא שווה בעליל, אתה תצטרך ממיר מתח מאוד מאוד איכותי ועוצמתי.

המוסיקה מתחילה בחשמל!

בנוסף לכל זה הוא מתוכנן לעמוד במקום יציב ובטמפ נוחה, ברגע שתביא אותו לרכב אם כל הקפיצות והרעידות, אני חושש שסתם תעבד הרבה זמן עצבים וכסף בדרך.

אין טעם להמציא מחדש את הגלגל.

אלא אם כן אתה מהנדס אלקטרוניקה ואתה יכול לתכנן שם ספק כוח פנימי חדש וכל מה שקשור להתאמת המעגל לרכב :wink:

אולי מה שרשמתי בשורה האחרונה זה שטויות במיץ אבל אני מניח שאין גבול ליכולת העיקר הרצון ...

פורסם

יהיה עדיף למכור את המגבר וליקנות לרכב

אפשרות נוספת תיקנה גנרטור שהיה בבגז והיה לך חשמל חחח :lol:

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

• תוכן חדש...