Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יש תופעה של מכה בגיר בהעברה מP לR ומR לD,התופעה קיימת רק בהנעה ראשונית כאשר האוטו קר,ואז לא נכנס הילוך ראשון אלא הרכב מתחיל נסיעה מהילוך שני נראה לי,בשאר הנסיעות במשך היום אין כל בעיה,רק אם יש הפסקה של כמה שעות בין נסיעה לנסיעה אז שוב מורגשת המכה.

מה קורה כאן?לפני שבועיים הוחלף שמן גיר ומסנן במוסך,אך התופעה הייתה גם קודם אם כי עכשיו אני מרגיש שיש החמרה,הרכב עבר 170000ק"מ

פורסם

לפי התיאור הרכב בחירום ולכן שילוב ההילוך נעשה בלחץ גבוה וגורם לדפיקה. מנורת HOLD תקינה? מהבהבת? בכל אופן, צריך לחבר מחשב כדי לראות מה גורם לתקלה.

פורסם

מנורת hold לא נדלקת,פשוט שמתי לב כאשר הטורים גבוהים בערך 1300 סל"ד אז זה קורה,אז כשאני מניע אני מחכה קצת זמן כביכול לחמם את האוטו ואז (וגם לא תמיד)ההילוך משתלב רגיל.

פורסם

כתבת שהוא מתחיל משני. בד"כ אם יש בעיה הוא מתחיל בשלישי, ואז HOLD מהבהב. אם הסל"ד-מנוע גבוה בהנעה (ולא ממש חשוב למה), השילוב יהיה מורגש אבל הרכב יתחיל נסיעה בראשון, בדר"כ.

פורסם

היי ספי,לא נדלקת שום מנורה,ביומיים האחרונים לאחר ההנעה אני נותן קצת גז מספר לחיצות עד שהטורים ממש מעט יורדים,משלב הילוך ופתאום התופעה נעלמת.

ובמהלך כל שאר הנסיעות במשך היום אין דפיקה.

פורסם

קודם כל להכניס הילוכים בטורים מעל הסרק זה לא כדאי אתה דופק את הגיר.

היתה לי יונדאי אקסנט שגם שהייתי מחמם את הרכב (ללא מכות גז פשוט מחכה 2-3 דקות) הרכב היה מתחיל בשני.

לאחר בירורים וסורק תקלות שלא הראה כלום הגענו למסקנה שחישן טמ שמן גיר תקול ואכן זאת היתה הבעיה.

עם סורק מיוחד לאחר שהרכב עבד כחצי שעה החיישן טמ הראה 200- מעלות (כן כן) ולכן המחשב נתן פקודה לגיר להתחיל בשני כאילו הרכב נוסע על קרח\שלג.

ביזמנו היה מוסך אדמונד שעלה על הבעיה.

ממליץ רז...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...