Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב לא מזמן היה לו מים בבגאז',לצערי לא שמתי לב לזה.

ניקיתי את הבגאז, עם חומר ניקוי לרצפות זה עזר למספר ימים, אבל הרכב עצמו מלא בריח עוצמתי שלא עוזב את הרכב! ניקיתי את כל המושבים, ושטיחים,והבגאז' עם ספרי שטיחים, שמתי כל ריחן אפשרי."

הרכב מחנה כל היום בעבודה עם חלונות פתוחים.

אני כבר לא יודע מה לעשות אני שוקל למכור את הרכב!

בבקשה תעזרו לי.

תודה רבה מראש

מיצובישי כריזמה 1988

פורסם

יש ספריי מיוחד לרכב "שהורג" עובש, שמים אותו בדרך כלל במערכת מזגן של הרכב, אולי כדי להשפריץ כמות מאוד נדימה בכמה מקומות ברכב, כולל התקרה ולנעול את הרכב ללילה שיפסג בכל הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי את השם של הספריי, אבל הוא אמור להמכר בחנויות חלקי חילוף לרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תזהר מכל מיני מוצרים שלא מיועדים לרכב , יש מוצרים שיכולים לעשות נזקים לא קטנים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכי טוב זה לחכות ליום שמש ולתת לאוטו להתייבש טוב טוב עם דלתות פתוחות

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

הבחור רשם שהוא השאיר אותו כמה פעמים עם חלונות פתוחים ולא עזר

פורסם

כנראה שהמים בתוך תעלה איזושהי.

יתכן ויקח עוד זמן עד שיצאו לגמרי.

בדוק בפורומים בחול. אולי יש צורך לנקזם ע"י קידוח או משהו דומה.

פורסם

פתח את מסנן האויר לקבינה (מסנן מזגן) ותראה מה המצב שלו, אם לא החלפת אותו הרבה זמן סיכוי גדול שמקור הריח ממנו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רכשתי רכב לא מזמן היה לו מים בבגאז',לצערי לא שמתי לב לזה.

ניקיתי את הבגאז, עם חומר ניקוי לרצפות זה עזר למספר ימים, אבל הרכב עצמו מלא בריח עוצמתי שלא עוזב את הרכב! ניקיתי את כל המושבים, ושטיחים,והבגאז' עם ספרי שטיחים, שמתי כל ריחן אפשרי."

הרכב מחנה כל היום בעבודה עם חלונות פתוחים.

אני כבר לא יודע מה לעשות אני שוקל למכור את הרכב!

בבקשה תעזרו לי.

תודה רבה מראש

מיצובישי כריזמה 1988

הוצאת ריח של עובש מכול דבר ומכול מקום ..........

ללכת לקנות 1 קילו של סודה לשתיה לפזר ברכב תוך שבוע הריח נעלם ..

אם הוא לא נעלם סופית יש לחזור על אותה הפעולה שוב.

עובד בדוק מניסיון..

פורסם

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תוכן חדש...