Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ראיתי במגרש רכב קורולה שנת 2008 עם וינקרים במראות הצדדיות,

רציתי לדעת איזה גירסת גימור זו, כי ראיתי מלא רכבי קורולה SUN ו GLI ללא הוינקרים במראה.

תודה.

פורסם

זו ככל הנראה תוספת שמישהו הוסיף...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה.

איך אוכל לדעת אם הרכב במקור הוא GLI או שהוא נהיה כזה לאחר תוספות אישיות כמו לחצנים בהגה, חלונות חשמל אחוריות?

פורסם

אני סבור דווקא שיש יתרון למגרש, כי יש לך כתובת פיזית ומקום עם מי לדבר במקרה הצורך וגם הוא חושש על שמו הטוב, לעומת אדם פרטי, אשמח לדעת מה החסרונות של מגרש?

פורסם

אולי אנחנו מדברים במושגים שונים.

לפי הלקסיקון שלי, מגרש זה סוכנות מכירת רכב קטנה, לא מוכרת, ללא אבא ואמא וללא כתובת לחזור אליה במקרה של בעיה.

חברת ליסינג או סוכנות טרייד אין זה המקום לחפש בהם רכבים עם "אבא ואמא".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האיתותים במראות נוספו רק אחרי מתיחת הפנים ב-2010 שבולטת בגריל שונה, פנסים קדמיים דקים יותר ואחוריים בעיצוב מעט שונה.

בפנים החליפו את ההגה אה-לה GTI.

פורסם

ואני אומר לך שהאיתותים במראות נוספו רק ב-2010 מה שאומר שברכב שאתה ראית החליפו את המראות מסיבה כלשהי.

פורסם

אוקי, אז אני מבין שזה תוספת עצמית, קצת מוזר כי מה הקטע בזה? מפתאום שמישהו ירצה לעשות את זה? מה זה מוסיף?

פורסם
אוקי, אז אני מבין שזה תוספת עצמית, קצת מוזר כי מה הקטע בזה? מפתאום שמישהו ירצה לעשות את זה? מה זה מוסיף?

כמו שאמרו לפני - זו תוספת חדשה, שלא הייתה קיימת בדגם של שנת 2008.

מאחר וזה רכב ממגרש, יכול להיות שהרכב פשוט עבר תאונה, או שמסיבה כלשהי נשברו שתי המראות (אולי השחתה). אין לאף אדם שפוי סיבה להחליף את המראות במכונית למראות אחרות בשביל שיהיה לו פס איתות (בטח לא אם מדובר בקורולה). מניסיון, מראה חשמלית מפירוק לרכב יחסית נפוץ כמו קורולה עולה לפחות 400-500 ש"ח. נראה לך שיש למישהו סיבה לבזבז סתם כ 1,000 ש"ח בשביל מראות?

• תוכן חדש...