Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מכונית משומשת קטנה במחיר בין 20-30 אלף ש"ח, ואני מוכן לחרוג מעט מהתקציב במידה ויש לכך סיבה טובה מאוד. העדיפות הראשונה שלי היא שהמכונית תהיה אמינה (בלי "הפתעה, היום הולכים למוסך!"). מעבר לזה חשוב לי שהמכונית תהיה קטנה וחסכונית, אבל שיהיה אפשר לנסוע איתה על כביש מהיר או דרך עפר בלי חשש. כמו כן חשוב לי שתהיה בטיחותית.

הדגמים שנראים לי הכי מתאימים הם פונטו ספייס ופולו. אני חושב גם על פיאט פנדה אבל יש שני דברים שגורמים לי להסס:

א) אני לא בטוח כמה אפשר לצאת איתה מהעיר.

ב) יש לה כוכב בטיחות אחת פחות מלספייס ולשאר הקטנות, ואני לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי.

מה אתם אומרים? כמו כן, אני אשמח להצעות על דגמים נוספים שמתאימים לטווח המחירים שלי.

פורסם

הספייס אכן רכב מומלץ בגירסת ELX היא אפילו זריזה בעלת 80 כ"ס,אם אתה מעוניין בידני אפשר לשקול גם גטס פחות חסכונית אך זולה לתחזוקה ודי זריזה.אם תלך לאזור ה 30 תוכל להשיג מדגם 2006 אחרי מתיחת פנים אז הרכב קיבל 97 כ"ס ושיפור בצריכת הדלק,תימנע מגרסת GLF.

את הפולו האוטומטית לא ממש מכיר אך הידני טובה למדי,יקרה אמנם בתחזוקה מהפיאט אך מרגישה בפנים יותר איכותית,אם כי גם יש פאשלות קטנות הלקה מידית האחיזה לפעמים מתקלפת.

אםבעיה לצאת עם הפנדה מחוץ לעיר אני נוסע 95 % בבין עירוני ובעוד כביש עירוני,כך שזה בהחלט אפשרי,מנגד רמת הבטיחות שלה 3 כוכבים,הבעיה בעיקר בצד כי אין כריות אוויר צדדיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר יש שיחה על הפנדה. למה הכוונה קשה לצאת מהעיר, האוטו לא סוחב במהירויות גבוהות? (100-120)

ובאמת מדוע הפנדה קיבלה דירוג בטיחות נמוך יחסית? (יש סיבה מעבר לכריות האוויר?)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בכביש מישורי אין בעיה לנסוע בכזאת מהירות ואפילו הרבה יותר.

פשוט בעליות קשות הוא לא יסע מהר.

הניקוד חזית היה סביר בהתרסקות אך בצד עקב חוסר כריות אווי היה ציון נמוך כי לא היה מה שירכך את הפגיעה בבות התרסקות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספייס אכן רכב מומלץ בגירסת ELX היא אפילו זריזה בעלת 80 כ"ס,אם אתה מעוניין בידני אפשר לשקול גם גטס פחות חסכונית אך זולה לתחזוקה ודי זריזה.אם תלך לאזור ה 30 תוכל להשיג מדגם 2006 אחרי מתיחת פנים אז הרכב קיבל 97 כ"ס ושיפור בצריכת הדלק,תימנע מגרסת GLF.

את הפולו האוטומטית לא ממש מכיר אך הידני טובה למדי,יקרה אמנם בתחזוקה מהפיאט אך מרגישה בפנים יותר איכותית,אם כי גם יש פאשלות קטנות הלקה מידית האחיזה לפעמים מתקלפת.

אםבעיה לצאת עם הפנדה מחוץ לעיר אני נוסע 95 % בבין עירוני ובעוד כביש עירוני,כך שזה בהחלט אפשרי,מנגד רמת הבטיחות שלה 3 כוכבים,הבעיה בעיקר בצד כי אין כריות אוויר צדדיות.

ב- kml כתוב שגם בפנדה וגם בפונטו ספייס יש 2 כריות אויר - לא סופרים שם את הכריות הצדדיות של הספייס או שגם לה אין?

פורסם

תא מטען מתאים בהחלט למשפחה בת 3 נפשות ממוצעת,בפנדה אין כריות צד רק 2 מקדימה. מה גם בדגמי 2011 היא קיבלה תוספת של 9 כ"ס.

בספייס יש גם 2 כריות אוויר.

פורסם

מה לגבי גרנדה פונטו? (אפשר לדחוף בתקציב לפי מה שראיתי במודעות המכירה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בכזה תקציב לא אפשרי יותר לאזור 35-40 שנת 2007.

• תוכן חדש...