Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצה ידית האיתות השמאלית(איפה ששולטים על האורות .) ב סיטרואן C4 שלי יש כפתור (זהה לכפתור ששולט במחשב הדרך בידית הימנית) שאני לא מצליח להבין (ספר הרכב והאינטרנט לא עזרו כאן..) מה הוא עושה.

אני לוחץ עליו בכל מיני צורות(לחיצות קצרות,ארוכות,עם ובלי אורות ערפל,עם ובלי בקרת שיוט וכיו"ב) אבל הוא פשוט לא עושה דבר..יש למישהו מושג מה תפקיד הכפתור הזה?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

הפעלה וביטול חיישן אורות אוטומטי.

כשזה מופעל, האורות נדלקים לבד בחושך או במצבי תאורה חלשה.

פורסם

יש בידית ,כשמסובבים אותה אפשרויות לבחירת אור חנייה/אור גבוה/אור דרך ויש גם אופציה למצב אוטומטי דרך חיישן התאורה.את האופציה הזאת אני מכיר.

האם התכוונת (כמוני..) לכפתור לחיצה בקצה הידית?

תודה מראש.

[email protected]

פורסם

לא בוקי לא התבלבלת :-o

כפתור הלחיצה מאפשר לבטל או לאפשר את מערכת התאורה האוטומטית (לחיצה ארוכה, ותשמע צפצוף)

הכפתור ה"מתגלגל" בורר בין:

1. מצב מכובה \ מצב אוטומטי (במידה והמערכת מופעלת)

2. אור חנייה

3. אור דרך

כלומר, כדי לעבוד על אוטומט, יש לאפשר את העניין דרך הכפתור בקצה הידית (חד פעמי), ולהשאיר את הגלגל על 0.

כדי לכבות את התאורה בחושך, יש להשאיר את הגלגל על 0, ובנוסף לכבות את המערכת דרך הכפתור בקצה הידית.

הנדסת אנוש צרפתית.. לך תבין.

Aprilia Shiver 750

פורסם

יש לציין שכדי להפעיל את המצב האוטמטי, יש לפתוח את הסוויץ' פתיחה אחת(כלומר עד המעצור הראשון) ואז ללחוץ ממושכות על הכפתור הזה עד לשמיעת צליל אישור והודעה על הצג שזה הופעל או בוטל.

פורסם

עדיין הכפתור הזה לא מגיב לכלום.האורות והחיישן האוטומטי מושפעים אך ורק מסיבוב הידית. אני לא מבין.

עם סיבוב אחד בסוויץ לפני שאני מניע.בשילוב עם כל המצבים בסיבוב הידית.אחרי שהאוטו מונע.האורות האוטומטים עובדים אבל הכפתור הזה נשאר מיותם.

[email protected]

פורסם
ב C5 הכפתור הנל משמש להפעלת חיוג קולי עם דיבורית BT מקורית המתחברת ל BSI.

יש דגמים של C5 (אולי הדור הראשון), בהם הכפתור משמש להפעלת חיישן אורות.

אדרת, סליחה על השאלה-הכפתור בכלל לחיץ? כלומר כשאתה לוחץ, הכפתור נכנס פנימה, כמו הכפתור בידית השניה? יכול להיות שזה סתם פקק.

והאם זו C4 ישנה או דגם חדש?

פורסם

נכון, וההפעלה היא אכן בשעה שהרכב כבוי אך הסוויץ' פתוח, לחיצה ארוכה עד לצליל אישור והודעה על הצג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אולי תצרף לנו תמונה שנדע על איזה כפתור מדובר...

אין כמו מראה עיניים. מאמין שאם תצרף תמונה, תוך 2 דקות נפתור את התעלומה.

פורסם

ב C4, בקצה של ידית האיתות אין כפתור(להבדיל מ-307,C5 דור ראשון, וכל הרכבי VAN-CAN).

C4, כל ה C4 ששווקו בארץ וכל ה C4 שיוצרו, הם רכבי FULL CAN, והידיות COM2000 פועלות שונה, למרות שהן נראות אותו

דבר.

זה נראה כמו כפתור, אבל זה לא.

כדי ליצור הדלקת אורות אוטומטית, בידית אורות (בדרך כלל בדגמים המפוארים של ה C4, ולא בהכרח מנוע 2.0)

יש מצב 0 אורות כבויים.

מצב AUTO - אורות נדלקים כאשר יש חושך.

מצב אורות חניה - רק אורות חניה נדלקים.

מצב אורות רגיל - אורות דולקים רגיל.

כך, שלפי דעתי, ואם אני מבין נכון, אין שם כפתור.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...