Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים כלב פינצ'ר מעורב החליט "לאמץ אותי". ישב בחצר והתמקם בפינה נוחה (אני גר במושב ככה שזה לא הפריע לי).

נראה לי שהוא עבר התעללות (יש לו רק עין אחת, והוא היה קשור עם חוט ברזל ובכלל הוא היה נראה מסכן כזה), עם הזמן גם התחלתי לאמץ אותו ברצינות, קניתי אוכל, בניתי לו מלונה יפה, התחלנו גם לעשות ריצות בוקר ביחד....

עד פה הכל היה נראה בסדר. למעשה הוא גם נראה מחונך וממושמע.

הבעיה מתחילה כשלפני חודש וקצת עברתי לגור עם החברה, ובהתחלה (שבועיים) הוא באמת התנהג למופת - ילד טוב ירושלים, עד לרגע שבו "פספסתי" ירידה שלו בבוקר והוא עשה שלולית על הספה. מאז, כמעט כל יום הוא מביא שלולית פה או כמה טיפות שם.

הוא הרבה לבד בבית, אני (אנחנו) יוצא מהבית בשמונה וחברה שלי חוזרת בשש בערב.

האם נכון להחזיק כלב ככה? הוא די מסכן נראה לי להתייבש בבית לבד כל היום (אולי זה בכלל סימנים לקבל תשומת לב?), מה כדאי לעשות?

אגב, היה עליו צ'יפ אבל לא הצלחתי לאתר את הבעלים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם מתום לב, אבל אתה מתעלל בכלב!!

כלב אמור להיות משוחרר ובחוץ.

כך שאת הצרכים הוא עושה בחוץ וגם מסמן את הטריטוריה שלו- משרת גם את המטרה שלך וגם את המטרה שלו.

יש לו מלונה שתגן עליו מרוחות וגשמים.

יש לו פרווה שתגן עליו מפני הקור.

ממך הוא צריך רק אהבה, דאגה ושתשחק איתו.

אל תשאיר אותו סגור בבית כמות כזו של שעות (10!!).

בהצלחה.

פורסם

זה לא לגמרי נכון. רוב היום הכלב ישן גם ככה. מה שעלייך לעשות זה לספק את הצרכים של ואז לא תהיה לו שום בעיה להשאר בבית כמות כזו של שעות.

הכלב שלי, גם נמצא כ10 שעות בכלוב לבד בבית כל יום מלבד סופש. ואין עם זה שום דבר פסול. למה? כי אני מספק את האינסטינקטים שלו.

מדי בוקר אני עושה איתו טיול שמדמה ציד כ-2 ק"מ. מדי ערב אנחנו עושים טיול(שמדמה ציד) כ7-10 ק"מ.

גם משחק אתו המון בצורה שמוציאה המון אנרגיה.

תספק את האינסטיקנטים שלו והכל יהיה בסדר.

פורסם

כך שאת הצרכים הוא עושה בחוץ וגם מסמן את הטריטוריה שלו- משרת גם את המטרה שלך וגם את המטרה שלו.

ממך הוא צריך רק אהבה, דאגה ושתשחק איתו.

אל תשאיר אותו סגור בבית כמות כזו של שעות (10!!).

בהצלחה.

אני חושב שאתה ממש ממש ממש ממש ממש טועה.

לפי מה שאתה אומר כל כלב שחי בדירה עובר התעללות. צא מזה.

פורסם

לפי מה שאתה אומר כל כלב שחי בדירה עובר התעללות. צא מזה.

בידיוק מה שאני מנסה לומר ואני אסייג את זה קצת.

אלא אם לכלב יש מספר אפשרויות ביום למימוש צרכיו כבעל חיים.

אינטרקציה עם הסביבה היא אחד הצרכים של בעל חיים.

ז"א אם אתה מוציא את הכלב כמה פעמים ביום לטיול של בין רבע שעה לחצי שעה כל פעם. (מספר הפעמים גדול מ3 בחישוב זריז זה נותן לכלב מינימום שעה ביום מחוץ לבית במצטבר)

ולא, טיול אחד של מיליון קילומטרים לא נחשב לשבוע של טיולים.

פורסם

כלב יכול לחיות בדירה בכיף, אפילו כלב גדול.

כלב לא יכול לשבת 10 שעות בדירה לבד ובלי טיול.

אם אין אפשרות לספק טיול וקצת צומי, עדיף להוציא החוצה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סיפור מחמם לב.

צריך למצוא דוגווקר בסביבה או נער/ה להורדה אחת באמצע היום, וזהו.

ולהמשיך לקחת לריצות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאיפה גיבוב השטויות הזה תגיד לי.

כלב יכול לחיות יופי טופי בדירה כל עוד הוא יורד מספיק פעמים+ מוציא את כמות האנרגיה הרצויה.

עידן- שמגדל את קאטאם, ויימראנר בן 7 כבר 7 שנים מאושרות בדירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אנסה לספק לכם תובנות כיצד נראה עולמו של הכלב כאשר הוא בוחר את גורלו.

יש לי 2 כלבות, רוטווילרית מעורבת עם לברדור מדהימה לחלוטין ובולדוגית צרפתית שעיקר עיסוקה בחיים הוא לחרבן, להפליץ ולנחור.

אז בגלל שעכשיו חורף וקר, הן נמצאות בתוך הבית, ברגע שהן רוצות קקה/פיפי הן נעמדות ליד הדלת, פותחים להן והן יוצאות לחצר.

מעבר ליציאות האלה (תרתי משמע) כל פעם שאנחנו יוצאים החוצא לחצר (סיגריה או מה שלא יהיה) אנחנו קוראים להן לבוא איתנו.

ב 9 מתוך 10 פעמים, החום של הבית והכרבולית על הספה קורצות להן הרבה יותר מאשר הקור והרטיבות בחצר :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכל תלוי באופי של הכלב.

לי יש פומרניין מאוד מפונק.

הוא רגיל שכל פעם שהוא רוצה לצאת הוא בוכה או נובח ומקבל את זה, והוא התרגל שאם ב 4 בבוקר הוא קצת בוכה לוקחים אותו לטיול.

אני לא יודע איך ללמד אותו להתנהג אחרת, אבל הוא רגיל שכל 4 שעות בערך הוא יוצא החוצה, וזה ממש לא טוב.

פורסם
בידיוק מה שאני מנסה לומר ואני אסייג את זה קצת.

אלא אם לכלב יש מספר אפשרויות ביום למימוש צרכיו כבעל חיים.

אינטרקציה עם הסביבה היא אחד הצרכים של בעל חיים.

ז"א אם אתה מוציא את הכלב כמה פעמים ביום לטיול של בין רבע שעה לחצי שעה כל פעם. (מספר הפעמים גדול מ3 בחישוב זריז זה נותן לכלב מינימום שעה ביום מחוץ לבית במצטבר)

ולא, טיול אחד של מיליון קילומטרים לא נחשב לשבוע של טיולים.

להוציא את הכלב סתם לטיול לא עוזר לכלום מלבד מקס' להוציא אנרגיה. כלב צריך לצאת לטיול שכולל הליכת בצורה של להקה ולא שהכלב יתרוצץ ויעשה מה שבא לו שאחרי הטיול הזה הוא יקבל את האוכל(מה שבעצם ידמה ציד) ומן הסתם גם להוציא אותו לעשות את צרכיו לפי הצורך. זהו. פה ניגמר העניין של הטיולים.

בין לבין נותנים לכלב קצת חופש להתרוצץ ולהריח מה שבא לו, לסמן מקומות וכו'. אבל רוב הטיול נעשה במתכונת של ציד.

ExoduS - טעות בידך. כלב כן יכול לשבת בדירה 10 וגם 11 שעות לבד ובלי לטייל. הכל שאלה של מה שאתה עושה לפני זה ואחרי זה.

מן הסתם כשאני חוזר הביתה ומוציא את הכלב מהכלוב אני יוצא איתו לסיבוב קצרצר לעשות את צרכיו ואז בערך שעה וחצי-שעתיים משחק איתו בצורה שהוא מוציא המון אנרגיה. לאחר מכן יוצאים לטיול-ציד של הערב שלאחריו הוא מקבל אוכל ואז שוב פעם משחקים ואז הולכים לישון. לפני שהכלב נכנס לכלוב הוא גם יוצא לטיול ארוך יחסית שלאחריו הוא מקבל אוכל.

זה ברור שאם הכלב סתם יישב לבד כל היום ואז כשבעליו יחזור הוא ייצא איתו לפיפי-קקי וזהו אז הכלב יסבול אבל כשנותנים לכלב את מה שהוא צריך הוא ממש לא יסבול.

רצוי מאוד גם לספק לכלב את האפשרות מדי פעם לצאת ולהפגש עם כלבים אחרים על מנת שישחקו. שוב, זה לא מספק כלום מלבד - הוצאת אנרגיה, כיף לכלב ופיתוח כישורים חברתיים(שזה חשוב מאוד).

וכמו שבאגירה אמר - גם הכלב שלי, בבוקר, ממש אבל ממש לא רוצה לצאת לטיול(כן לצאת מהפוך ב4:30 לפנות בוקר לטיול של כמה ק"מ זה לא משהו שכל אחד ירצה). אני אשכרה צריך לשכנע אותו או פשוט להוציא אותו מהמיטה בדחיפות.

בימים שאנחנו בבית אז כן מתאפשר לצאת איתו בסביבות 8-9 כשמתעוררים מיקציה טבעית ואז הכלב הולך בכיף לטיול.

פורסם

על הנושא של מספר השעות בבית עוד אפשר להתווכח, אבל למה הוא עושה פיפי על הספות??? כשאני יודע בוודאות שזה לא עניין של להתאפק!

אתמול ירדתי איתו בחצות בדיוק, שניה לפני שהלכתי לישון.

בשש בבוקר אני רואה את ערימת הכביסה על הספה רטובה משתן... :bad-word:

פורסם

.

אתה זוכר שמדובר כאן על פינצ'ר ולא דוברמן, כן ?....

זה שכל שבקיץ אם הוא יותר מ-5 דקות בשמש הוא משתזף ובחורף עלול להפוך לארטיק.

:lol:

כלבים חיים בבית וחיים טוב מאוד, כולל כלבים גדולים, הכל עניין של מה הרגילו אותם.

לפותח השרשור,

כל הכבוד על האימוץ, בהחלט מחמם את הלב, תנסה לארגן לו מישהו שייקח אותו לטיול במהלך היום, אם לא מתאפשר תנסה לחנך אותו שוב לעשות את צרכיו בחוץ או שתאלתר לו פינה מסודרת בה יעשה את צרכיו במהלך היום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
על הנושא של מספר השעות בבית עוד אפשר להתווכח, אבל למה הוא עושה פיפי על הספות??? כשאני יודע בוודאות שזה לא עניין של להתאפק!

אתמול ירדתי איתו בחצות בדיוק, שניה לפני שהלכתי לישון.

בשש בבוקר אני רואה את ערימת הכביסה על הספה רטובה משתן... :bad-word:

כלב משתין על הספה מכמה סיבות

1. הוא משום מה הבין שזה הטריטוריה שלו - והוא דואג לסמן אותה

2. נטישה - כלב שמרגיש ננטש (מה שיכול להתאים לסיטואציה שלך) - ישתין על הספה או במקום כלשהו שהוא יודע שאסור (שטיח וכו')

3. התרגשות - למרות שזה לא קורה רק שהוא רואה אותך והוא כולו מתקשקש ושמח - אז כנראה לא מדובר בזה.

אני ממליץ לך לפנות ליועץ התנהגות לכלב שיוכל לעזור לך. (אני רציני לגמרי אגב.)

פורסם
הכל תלוי באופי של הכלב.

לי יש פומרניין מאוד מפונק.

הוא רגיל שכל פעם שהוא רוצה לצאת הוא בוכה או נובח ומקבל את זה, והוא התרגל שאם ב 4 בבוקר הוא קצת בוכה לוקחים אותו לטיול.

אני לא יודע איך ללמד אותו להתנהג אחרת, אבל הוא רגיל שכל 4 שעות בערך הוא יוצא החוצה, וזה ממש לא טוב.

כמה שהוא מפונק וזה לא צריך להיות ככה, יש לך גזע ממש יפה וחמוד! :mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...