Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 9 מתוך 10 פעמים, החום של הבית והכרבולית על הספה קורצות להן הרבה יותר מאשר הקור והרטיבות בחצר :lol:

זה כל כך נכון. הכלבה שלי הפכה למומחית בתחום הזה. אי אפשר להכניס הביתה שמיכה או כרית, מבלי שהיא 'תדגום' אותה. בכלל, כשהיא מחפשת מקום לישון, היא מחפשת את הפינה הכי נוחה, ומסדרת לעצמה מין קן כזה עם הרגלים. מה גם, שהפינוק לא עוצר פה: הורדתי אותה לטיול לפני כמה זמן, וירד גשם. לא משהו רציני - סתם טפטוף, אבל לפרינססה זה היה יותר מדי והיא סרבה לשתף פעולה :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למסור לצב"ח תל אביב זה כמו להוציא אותו להורג בעצמך.

עמותה אחרת, זה לזרוק את הבעיה על אחרים ושהם יישברו את הראש.

לפני מספר חודשים אימצתי משם את הכלב שלי ויש לי עוד כמה חברים טובים שאימצו משם חתולים / כלבים, כך שלא הייתי ממהר להגיד בכזו נחרצות שמדובר בגזר דין מוות.

• תוכן חדש...