Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ExoduS - טעות בידך. כלב כן יכול לשבת בדירה 10 וגם 11 שעות לבד ובלי לטייל. הכל שאלה של מה שאתה עושה לפני זה ואחרי זה.

אולי לא הבהרתי את עצמי, אני מדבר על עשיית צרכים, כלב לא צריך להתאפק 10 שעות.

אם אתה חושב אחרת אז אני מרחם על הכלב שלך.

אי מתן שתן לפרקים ממושכים כל כך פוגעים בבריאותו של הכלב בדיוק כמו שהיו פוגעים בבריאותו של האדם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת ש10-11 שעות המתנה לא יפגעו בבריאותו של הכלב אך כמובן טוב להוציאו לפני כן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב ההפך תחשוב איך אתה היית מרגיש אם 10 שעות לא יכולת להשתמש בשירותים? :shock:

אחת הסיבות שאני לא לוקח כלב (ויש לי גינה יחסית גדולה), היא שכלב מאוד לא מומלץ להשאיר 10 שעות ביום לבד.

פורסם

אני מת על השרושורים האלו שכל אחד זורק שטויות לאוויר ומשכנע את כל העולם שזה הכי נכון שיש.

רבותיי, כלבים הם לא בני אדם, הם כלבים.

לכן, כל החשיבה של מה היה קורה אם אתם לא הייתם הולכים לשירותים 10 שעות היא לא רלוונטית.

כי אנחנו לא כלבים, אנחנו בני אדם, אני אוכלים יותר פעמים ביום,שותים הרבה יותר פעמים ביום, יושנים הרבה פחות שעות מהם, והולכים לשירותים בתדירות גבוהה יותר.

כל מערכת העיכול ומערכת האורו של כלבים לא דומה לבני אדם מבחינת התנהגות.

גם מערכת ההזעה היא לא דומה לכלום.

אנחנו מקררים את הגוף ע"י הנוזלים, וכלבים מלחיתים בעזרת אוויר.

דומה מערכת קירור אוויר מול קירור נוזלים למנוע..:)

אל תשכחו שכלבים בניגוד לבני אדם לא שותים קפה,וקולה ומשאר משקאות מכילי קופאין שהם משקאות משתנים.

כלבים אוכלים מזון יבש, שלא מכיל כמויות גדולות של נוזלים, ולראיה תראו את כמויות הנוזלים שכלבכם צורך.

לי יש רועה גרמני בבית, ששוקל בערך 45ק"ג, לא בדיוק כלב קטן, כמות הנוזלים שהוא שותה ביום היא פחות מליטר מים(למרות שיש לו מים באופן חופשי).

והוא אוכל בערך 400-גרם של מזון יבש ביום.

וזה עוד תלוי בעונה, בקיץ זה יורד מזה, רק שותה יותר.

בן אדם במשקל דומה אמור לשתות פי 3 מזה מינימום.

ולאכול פי 5 מזה מינימום.

אחרת הוא יגיע למצב של התייבשות.

הבעיה מתחילה אצל אנשים ש"מאנישים" את הכלב.

הכלבה הקודמת שהייתה לנו, הייתה רועה גרמני מעורב עם קולי, כלבה בינונית במשקל של בערך 28 ק"ג, מיותר לציין שהייתה חיה בביתנו, ובשעות היום היא הייתה בערך 8-9 שעות ללא אפשרות לצאת לצרכים.

הכלבה הורדמה לבסוף בגיל 18.5, אחרי שחטפה 3 אירועים מוחיים שאומנם מכולם היא יצאה, ואף הייתה עם קטרקט מלא על העיניים, באירוע הרביעי, פשוט החלטנו יחד עם הווטרינר להרדים אותה, בכדי שלא יהיה לה סבל בהמשך.

אז כנראה שלקצר את חיי הכלב, או לפגוע בבריאותו זה לא רלוונטי.

under construction..

פורסם

מחזק את הבחור שמעליי. הכלב שלי שותה בבוקר לעיתים, רק פעם אחת וזה במהלך הארוחה. הכמות הזו תספיק לו למהלך היום ולא יהיה לו צורך ללכת לשירותים באופן דחוף.

אני מחזק את הטענה שאנשים נוטים להאניש את הכלב וזו אחת הטעויות הכי גדולות שאנשים בעלי כלבים עושים. כלב הוא כלב, מקס' זאב. לא בנאדם. לכן אין השוואה בינינו לבין חברינו על ארבע.

כלב יכול גם לעבור ימים שלמים ללא אוכל, מצד שני הוא גם יכול לאכול עד כ-8 ק"ג בפעם אחת. אתם מכירים הרבה אנשים שיכולים לאכול כמות כזו של אוכל מבלי להזיק לעצמם? כי אני לא.

אין שום בעיה בכך שהכלב יתאפק 10 וגם 12 שעות ביום.

הנה עובדה משעשעת - בימים האחרונים אני בחופש ולכן אני לא קם ב4:30 להוציא את הכלב אלא אנחנו מתעוררים מיקיצה טבעית שנינו בערך באותו הזמן ורק לאחר מכן יוצאים לטיול. הפעם האחרונה שהכלב עושה את צרכיו היא בד"כ בסביבות 21/22. מה שאומר שהכלב בערך כ-11/12 שעות לא עושה את צרכיו. אתם חושבים שזה מזיז לו? אם אני אעיר אותו 5 בבוקר שזה בערך כ8 שעות לאחר שעשה את צרכיו לאחרונה, אני אצטרך להוריד אותו בכוח מהמיטה על מנת להוציא אותו החוצה. אתם חושבים שאם הכלב היה חייב לעשות את צרכיו הוא היה נאבק על הזכות להשאר במיטה? אני חושב שלא.

זה בסדר גמור שכלב יתאפק כמות כזו של שעות ביום וזה לא גורם לנזק בריאותי(העניין אגב, מגובה על ידי וטרינר ומומחה להתנהגות כלבים שמגדל כלבים חלק גדול מחייו - שני אנשים שונים).

פורסם
אני חושב ההפך תחשוב איך אתה היית מרגיש אם 10 שעות לא יכולת להשתמש בשירותים? :shock:.

אתה מבין שזה כלב ולא בן אדם והוא שונה ממך בתכלית השינוי נכון?

איך אתה היית מרגיש אם היו שמים אותך בגינה כל היום?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הייתי יכול ללקק לעצמי את הביצים, מצידי לעבור לחיות בגינה כבר עכשיו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכלבה הקודמת שהייתה לנו, הייתה רועה גרמני מעורב עם קולי, כלבה בינונית במשקל של בערך 28 ק"ג, מיותר לציין שהייתה חיה בביתנו, ובשעות היום היא הייתה בערך 8-9 שעות ללא אפשרות לצאת לצרכים.

הכלבה הורדמה לבסוף בגיל 18.5, אחרי שחטפה 3 אירועים מוחיים שאומנם מכולם היא יצאה, ואף הייתה עם קטרקט מלא על העיניים, באירוע הרביעי, פשוט החלטנו יחד עם הווטרינר להרדים אותה, בכדי שלא יהיה לה סבל בהמשך.

אז כנראה שלקצר את חיי הכלב, או לפגוע בבריאותו זה לא רלוונטי.

גם דוגמא אחת היא לא רלוונטית.

18.5 לרועה גרמני זה גיל מופלג, איך שלא תסתכל על זה.

כל מה שכתבת נכון, ועדיין עדיף לכלב טיולים תכופים יותר, כאשר 10 שעות על בסיס קבוע זה כבר לא טוב.

אפשר להעזר במישהו בתשלום, שייתן עוד קפיצה עם הכלב במשך היום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברור, אין על זה בכלל ויכוח, אם אפשר להוריד את הכלב לטיול של חצי שעה כל 3 שעות זה היה הכי טוב בעולם.

אבל באופן כללי, התגובות שנרשמו כאן, כאילו שזה פוגע בבריאות הכלב, ואכזרי וכו' הם היו לא נכונות, ולכן הגבתי בעניין זה.

עדיף כלב בבית 8 שעות ללא יציאה לצרכים, מאשר כלב קשור בשרשרת בחצר עם מטר ורבע דשא..

לגבי הכלבה הקודמת שלנו, אכן, זה גיל מאוד מופלג.

אבל היא גם לא הייתה רועה גרמני גזעי, אלא מעורבת עם קולי.

דווקא סיפור מצחיק איך שהיא התגלגלה אלינו.

קיבלנו אותה מרועה צאן מאבו-גוש:).

היה לנו דוברמן גזעי יפיפה שהיה כלב שמירה , אבל הוא תקף את אחי שהיה רק בן 3, אבא שלי בזמנו רצה למסור אותו לאותו רועה צאן, שחיפש כלב שמירה, ונדלק על הדוברמן שלנו.

אבל הוא לא הסכים לקחת מאיתנו כלב, מבלי שאנחנו נעשה איתו החלפה, והצביע על גורה בת 3 חודשים:).

לא היה בכלל ויכוח:).

under construction..

פורסם

אבל באופן כללי, התגובות שנרשמו כאן, כאילו שזה פוגע בבריאות הכלב, ואכזרי וכו' הם היו לא נכונות, ולכן הגבתי בעניין זה.

לגבי הבריאות, אני לא יודע.

לגבי האכזריות, האלטרנטיבה של כלב שמוצאים ברחוב היא כל כך יותר גרועה מלהיות 9 שעות לבד בבית, שזה בכלל לא נתון לדיון.

פורסם

לגבי הנושא הבריאותי, אין לי בכלל ספק, הדבר הזה נבדק ואומת בזמנו ע"י וטרינר מנהל מחוז צפון, שמומחה ברפואה פנימית בכלל ואורולוגיה בפרט.

הוא היה הוטרינר של הכלבה הקודמת שלי, שעוד התגוררנו בצפון הארץ.

אם יש למישהו עוד ספק בעניין, אני אוכל לבדוק את זה ביום ראשון מול הבי"ח הוטרינרי , מול מחלקת רפואה פנימית לחיות קטנות.

אני בין כה נמצא שם, ועובד איתם באופן צמוד אז אוכל להביא תגובה של וטרינר מומחה בנושא.

אם זה מה שצריך בכדי שעוד חיה תאומץ ע"י בית חם, אשמח לעשות זאת!.

under construction..

פורסם

קודם כל - כל הכבוד על האימוץ!!

עשיתם מעשה טוב ועל כך מגיע לך ולחברתך חיזוק.

לגבי בעיית ההשתנה:

אכן כלב אינו בן אדם.כלב בהחלט יכול לשהות בדירה מס' שעות רב ולצאת פעמיים ביום לטיול של רבע שעה/חצי שעה.

בעיית ההשתנה יכולה להיות נסיון של הכלב לסמן על מצוקה או כעס.

אם באפשרותכם לפנות לייעוץ של מומחה התנהגות אז עדיף.

אם לא,תנסו שילוב של שתי פעולות:

1. כאשר אתם רואים שהכלב עשה את צרכיו בבית לקחת אותו למקום ולנזוף בו בטון כועס.

2. לנסות ליצור שגרה קבועה של טיולים פעמיים ביום (בוקר וערב) כך שהכלב יידע מה סדר היום שלו ותהיה לו שגרה קבועה.

ושוב,כל הכבוד על האימוץ,עשיתם מעשה טוב!

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, אני מקפיץ את ההודעה כדי לעדכן וגם לבקש עזרה.

העדכון הוא שמצאתי את בעלת הכלב!

החדשות הפחות טובות הן שהיא כנראה לא מעוניינת בו, היא נורא התרגשה שמצאתי אותו ונורא רצתה לבוא לראות אותו אבל.... אבל מהתחלה הרגשתי כאילו היא לא מתלהבת להחזיר את הכלב האבוד הביתה.

ואכן אחרי שכל שבוע היא הבטיחה ששבוע הבא היא תבוא, ביקשתי ממנה להפסיק להבטיח ולהתקשר. (אולי בכלל היא זרקה אותו? :-( )

לצערי אני לא יכול להחזיק את הכלב יותר, ועם נסיעות תכופות לחו"ל זה בכלל עושה את זה בלתי אפשרי (כנראה אגב זה מסביר את ההשתנה על הספות, בעיקר אחרי העדרות שלי של כמה ימים).

אני אנסה למצוא לו בית חם לפני שאני מוסר אותו לצער בעלי חיים או משהו דומה.

צירפתי מספר תמונות, אם יש מישהו מעוניין או מכיר מישהו שירצה אני אשמח למסור אותו.

בסך הכל הוא באמת כלב טוב וממושמע, והוא ישים לכם עין על הבית כשאתם לא נמצאים (כי עין אחת זה באמת כל מה שיש לו :wink: )

תמונה1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

פורסם

כואב הלב

אם תפרסם פוסט בפייסבוק והרבה אנשים יעשו שיתוף יש סיכוי טוב מאוד שהכלב הזה ימצא בית חם בגלל החשיפה הגדולה לסיפור.

ואם אין לך פייסבוק אני מוכן לפרסם אצלי, או שאתה יכול לבקש מחבר או ממישהו שאתה מכיר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני אנסה למצוא לו בית חם לפני שאני מוסר אותו לצער בעלי חיים או משהו דומה.)

למסור לצב"ח תל אביב זה כמו להוציא אותו להורג בעצמך.

עמותה אחרת, זה לזרוק את הבעיה על אחרים ושהם יישברו את הראש.

אם אתה לא מוצא לו בית, לפחות תחזיר אותו לבעלים, שיהיה על המצפון שלה.

http://megafon-news.co.il/asys/archives/17836

• תוכן חדש...