Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסים לבנים לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה הפסים חותכים את דופן הצמיג!

ישי מפורום חיפושיות החליף רביעייה בגלל זה ... במשך הזמן זה פשוט קרע לא את הדופן לרמה מסוכנת!

קראתי משהו על לצבוע בפוליגג שהופך לגומי לאחר שהוא מתייבש והוא בצבע לבן -מה אתם אומרים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישי מפורום חיפושיות החליף רביעייה בגלל זה ... במשך הזמן זה פשוט קרע לא את הדופן לרמה מסוכנת!

קראתי משהו על לצבוע בפוליגג שהופך לגומי לאחר שהוא מתייבש והוא בצבע לבן -מה אתם אומרים?

אני מאמץ את מה שאתה אומר בכיתוב שלך:

זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

שלמה דן גדרון

• שנה מאוחר יותר...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכרתי את הג'אנטים שהיו לי על הרכב לטובת מידה חוקית (175/70/13). הצמיגים הורכבו על גבי ג'אנטים מברזל פשוטים שאני עדיין מחפש באיזה צבע לצבוע אותם, על מנת לייפות מעט את המצב אני מעוניין לעשות white wall, ניתן להשיג אותם באיביי במחיר של 250 כולל משלוח, השאלה אם ניתן להשיג בארץ ואם זה אפשרי בפחות?

אני צריך לג'אנט 13, צביעה של הצמיג כמובן לא באה בחשבון.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עדכון שלי, אני מצאתי הכי זול עם משלוח ב 235 ש''ח!

http://m.ebay.com/sch/i.html?kw=seller%3Aportawallshop&epp=24&pgn=1

הבאסה שבחו''ל רבעייה עולה כ 70 ש''ח (לפסים הלבנים) ומי שמזמין לארץ בגלל המשלוח זה יוצא פי 3! אם ניתן למצוא את אותו המוצר בארץ במחיר סביר שהוא יותר גבוה מחו''ל אך יותר זול מהזמנה מחו''ל זה יהיה מצויין!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בספק שזה יחזיק שינויי לחץ אויר בצמיג. ספריי פלסטידיפ כמדומני עולה 100 ש''ח לאחד, ככה שבספק אם זה משתלם ואם זה יחזיק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא מבין מדוע קרע את הדופן ?באם מורכב נכון על החישוק כמעט ואין מגע בין הפס לצמיג

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

משתף בניסיון הטרי שלי עם הפסים הלבנים. היצרן העיקרי נקרא Atlas שבשלב מסוים עבר מקפריסין לטורקיה. יש מגוון גדלים, כשהשוני הוא בקוטר הצמיג וברוחב הפס (עד 3 אינץ'). תחילה הזמנתי מאיביי, מוכר טורקי, פסים של 1.75 אינץ' - אבל מה שהגיע היה אדום בפנים ולבן בחוץ, והלבן בקושי 3 ס"מ. החזרתי אותם לטורקיה ועוד חצי שנה עברה... עד שמצאתי את המוכר הזה (גם טורקי) שאני ממליץ עליו - מאוד קומוניקטיבי עם אנגלית טובה, עומד במילה והמחיר (80-100 דולר לרביעייה, לפי רוחב הפס) כולל משלוח מהיר ב-DHL שהגיע אלי עד הבית בתוך יומיים: http://www.ebay.com/itm/321696795271?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITאת הצמיגים עצמם לא היה פשוט להשיג במידה 235/75R15 לכביש, בדקתי בכעשר פנצ'ריות והאפשרויות הן מקסיס, קנדה או לנדסייל. בחרתי במקסיס (מדגם MA1 שבמקרה באים עם פס לבן צר של 2 ס"מ) שהיו גם טריים מ-2015, מצמיגיית טיפ טופ ברמלה (תל חי 6). היתרון בטיפ טופ הוא שהם פתוחים 24/7 ואפשר לבוא לשם בסבבה ביום שבת, וגם המחיר טוב (490 לצמיג). בעל המקום סעיד בחור מקסים וסבלני, אבל פסים לבנים להלבשה על הצמיג הוא עוד לא ראה... עשה כמיטב יכולתו, התוצאה סבירה אבל לא מושלמת. בנקודה הנמוכה ביותר (הקרובה לכביש) יש קמט קטן בפס הלבן, יותר מקדימה מאשר מאחורה. קשה לראות בתמונה אבל זה די מפריע לי. כנראה תוצאה של לחץ אוויר נמוך, הצמיג במצב נורמלי נראה כאילו חסר בו אוויר, שטח המגע עם הכביש גדול וזה מעוות קצת את הפס. יתכן שמתקין מנוסה (שמעתי על עומאר מאור יהודה) היה עושה זאת יותר טוב, אני לא יודע, אם כי על פניו לא נראה שצריך תואר שלישי בשביל זה. מבחינת רעשים דווקא במהירות נמוכה אפשר לשמוע קצת, ואח"כ זה נעלם. אין חיכוך בין פס הגומי לצמיג ואני לא מאמין שהדופן תינזק, ימים יגידו. בסה"כ זה נראה הרבה יותר טוב וקל מאוד לנקות עם מגבון לח, במקום לשפשף למוות עם אבקת מלבין את הפס המקורי בצמיג. והרוחב של 3 אינץ'... אמריקה :-P

20150620_111700_resized.jpg

20150620_130900_resized.jpg

20150620_130909_resized.jpg

20150620_130926_resized_1.jpg

עם הצמיגים הישנ&#1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

נראה מעולה, למרות הקמט הקטנטן, אין מה להשוות למצב לפני ההתקנה.

אני רואה שבסוף הלכת על צמיגי מקסיס, נראה כמו צמיג איכותי לפי הקישור ששמת. תתחדש X2!

• תוכן חדש...