Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PHOTOSTOPER- מונע צילום על ידי מצלמות ? יתכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את כל הדברים שרק חשבו עליהם ,כמו נייר נצמד,ספרי לכה , כמו קייס מפלסטיק שלתוכו נכנס המספר ,ניסו במכסחי המיתוסים, ושום דבר לא עובד ! בכל מצב הצליחו לזהות את מספר הרכב

פורסם

זוכרים את ה-reflectos?

המדבקות בצורות של ספרות שמחזירות אור?

במידה ותופסים אותי עם המדבקות האלה על הלוחיות רישוי, הקדמית והאחורית, מה העונש המינימאלי שצפוי לי ומה העונש המקסימאלי שצפוי לי?

פורסם

על אותו עיקרון יש גם דבר שנקרא stealth plate

זה מאד נפוץ בחול יש הרבה קיטים כאלה של מספרים חשמליים שעולים ויורדים בלחיצת כפתור..

גם פה בארץ נתקלתי בכמה בניות שפתאום יורדת ספרה אחת חתוכה ממספר אחר ומסתירה מספר מסויים

וככה משנה בעצם את הלוחית רישוי למספר אחר :twisted:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל צריך לזכור שמדובר במוצר חשמלי אלקטרוני ואיתם אין דבר כזה "בטוח".

אתה לא יכול לראות באמצע נסיעה אם אכן הדבר הזה עבד כשלחצת על הכפתור.

לא נחמד לגלות פתאום דו"ח על מהירות מופרזת וצבירת נקודות.

"פאק, מה..זה לא עבד?! :shock:"

באופן כללי, אני יותר אוהב דברים קבועים ולא חשמליים. משהו שאני יודע שעובד על בטוח.

הספרי השחור ישירות על העדשה , זה רעיון יותר מוצלח שקשה יהיה לעלות עליו או לפקח.

אבל זה ר-ק ר-ע-י-ו-ן חלילה לא משהו שאני ממליץ למישהו לעשות.

פורסם

אלה לא לדים דולקים. אלה לדים לראיית לילה. יש לי כאלה במצלמת הרכב.

פורסם

נראה לי שדיברנו על זה כאן פעם בפורום...המסקנה היתה שמה שאתה לא עושה-אתה נדפק.

כי זה נקרא הטעיית שוטר (במידה וניידת עוצרת אותך)

כבר עדיף לפרק את המספר ולקבל דו"ח שאין לך מספר..חחח

פורסם
לא מאמין כלכך אבל שמעתי שווזילין על לוחיות הרישוי גורם לפלש של המצלמה להחזיר אליה אור וכך להסתיר תמספר

אם אני לא טועה זה נכון אבל זה לתקופת זמן של שעה בערך. בקיצור לא משתלם.

ובקשר לאם שוטר תופס אותך חשבתי על רעיון אבל הוא יעלה הון-תקנה ספריי ותשים אותו לך ולעוד 100 מכוניות באזור שלך ואז תגיד למשטרה שמרחו לך.

זה יעשה להם בלאגן קשה שם.:lol::lol:

כמובן שאני שומר חוק ובכלל לא ממליץ לעשות את זה.:roll:

• תוכן חדש...