Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי על COLT וסיוויק האצ'באק, אבל הקילומטרז' פשוט מגוחך (150-250) בכל ההצעות באינטרנט...

אני מחפש קופה, מנוע 1600 (או יותר), סגנון COLT וספורטיביות קטנות (איביזה וכו'...), !ידנית!...

אשמח להצעות או להמלצות :) תודה!

פורסם

פג'ו 106 XSI מנוע 1600 לדעתי מצויינת

גם הפולו 97-00' שתי דלתות תמלא את ה"צרכים" הספורטיביים שלך...

הבעיה עכשיו היא למצוא אחת שמורה:shock:

בהצלחה!

:multi:
פורסם

סיוויק עם 150,000 קילומטר זה נמוך יחסית למנוע הזה (אם אתה מוצא אחד אמין עם הקילומטר הזה זאת אופציה טובה לדעתי.)

מניסיון אני אומר.

פורסם
פונטו ספייס HGT 2001 יכולה להיכנס בתקציב.

בטח תיכנס. השאלה כמה השקעה בכדי להביא אותה למצב נורמאלי.

רמז זה לא זול. והרבה נפלו עם קניה זולה והשקיעו ים כסף.

עדיף לקנות אחת שמורה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
בטח תיכנס. השאלה כמה השקעה בכדי להביא אותה למצב נורמאלי.

רמז זה לא זול. והרבה נפלו עם קניה זולה והשקיעו ים כסף.

עדיף לקנות אחת שמורה.

שחרון

מה יש לך שם מבצבץ בתמונה ? פיאט?

פורסם

אני רק לא מבין מה חשבת לגבי הק"מ. ספורטיבית בתקציב הזה היא במינימום בת 12-13 אז באמת נראה לך שהיא תיהיה יד ראשונה עם פחות מ100K ק"מ?!

150K ק"מ זה עוד נמוך. אם בספורטיביות עסקינן אז בתקציב הזה הבחירה שלי היא 106.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...