Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק, הוא לא רציני.

חוצמזה, לפי חוק (מן הסתם) על היבואן לתת שירותי תחזוקה וחלפים. נראה לי כי שירותי התחזוקה יתבטאו בהחלפת מודולים במחירון יצרן:cry: קניבליזציה של רכבים ישנים לא תהיה כדאית ליבואן ומוסכים פרטיים לא יוכלו לתת שירות זה עקב חוסר ידע, ציוד והרשאות. מעניין אם "אלקטרו-סליל" ירצו ויוכלו לתת הצעת מחיר לליפוף מחדש של מנוע כזה:-D

לא הבנתי אם המצברים מושכרים ללקוח או ממש מוחכרים (שייכים ללקוח ומשולמים בתשלומים)

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רציני ?

ומה עם תקלות שכנראה אף אחד לא יודע להתמודד איתם בצורה טובה ?

עשית אותנו טמבלים

אל תצחיק תקלות שאף אחד לא יודע להתעסק איתם ? אין דבר כזה כל תקלה מטופלת מהר ויעיל ובמקרים קשים או חדשים היבואן והיצרן מעורבים

פורסם

חיים - המצבר מושכר ללקוח ולא עובר לבעלות הלקוח בשום שלב במודל הנוכחי.

הימור שלי - הכוונה של הרוכש היא:

1. למכור כמה שיותר מהר את המלאי הקיים של כ-300 מכוניות חדשות ועוד כמה עשרות משומשות, תוך מצג שווא שהכל מעולה ותחנות ההחלפה ימשיכו לפעול. (אבל בלי להתחייב לזה בכתב)

2. מהכסף שיתקבל להחזיר את ה11 מליון שקל שצריך לשלם לקופת הפירוק.

3. ברגע שהמכונית האחרונה נמכרה לסגור את כל תחנות ההחלפה ולהמשיך להציע השכרת סוללה ושירותי טעינה בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בנוסף, יהיה על הלקוחות לחכור את הסוללה של המכונית, בעבור 400-700 שקל בחודש. החבילה מוגבלת ל-1,500 ק"מ בחודש, ועל כל ק"מ נוסף יתווסף תשלום של 48 אגורות. אפשר יהיה לרכוש את הסוללות, במחיר שטרם נקבע, או לבחור לשלם רק על חלק מהשירותים. לכך צריך להוסיף גם תשלום לחברת החשמל, של כ-80 שקל בחודש.
לא נשמע ממש הגיוני, בהנחה כי מחיר הסוללה (כחדשה) הוא כ 40 אש"ח ואורך החיים שלה הוא כ 5 שנים אז הלקוח ישלם בתקופה זו 25 - 45 אש"ח. במקרה הראשון (תימחור נמוך) בעלי הסוללה יפסידו ורק במקרה השני (והיותר סביר והגיוני) התשלום יכסה את מלוא מחיר הסוללה.

אלא שוב, במקרה השני עלות השימוש המינימלית ברכב לכ 1000 ק"מ/חודש תהיה כ 800 ש"ח, עלות דומה לעלות הדלק ל"פלואנס" בנזין.

פורסם

טוב, זה כבר מתחיל לגלוש לסטיות נקרופיליות...:roll:

התפוצצה עסקת בטר פלייס: צחי מרקור לא יהיה הבעלים של החברה

לאחר דיון שהתקיים היום בביהמ"ש נקבע כי בטר פלייס דרייבז שרכשה את בטר פלייס לא תהיה בעליה של החברה. כפי שנחשף אתמול ב"כלכליסט", התשלום שהועבר בגין רכישת החברה שולם בהמחאה שמפרקי החברה סרבו לקבל. בימים הקרובים יוחלט על זהותה של רוכשת חדשה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניראה לי שלדיון הזה אנחנו חייבים להמציא סמיילי מיוחד!

LOL!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה כבר אפילו לא מצחיק. המתת חסד מישהו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי נעשה להם טובה וכל אחד מחברי הפורום ישים ח"י שקלים והפורום יגיש הצעת רכישה לחברה?

אולי בסוף מכוניות הBP יהיו שלנו חחחחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי למה צריך לקחת 'חודשיים' לפדות צ'ק שמשוך על חשבון בנק אמריקאי?

שולחים לשם את הצ'ק באוניה?

מה הבעיה להרים טלפון לסניף הנמשך בארה"ב ולברר אם יש כיסוי?

או שהצ'ק אשכרה משוך על חשבון שכבר לא קיים?

הסיפור הזה הופך הזוי יותר ויותר בכל פרק.

אם היתה ברשותי פלואנס כזו פרטית כבר מזמן הייתי מצטייד בכבל טעינה משקע רגיל מאיביי לטובת היום בו יקברו את החברה הזו סופית וימכרו אותה לברזל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ככל שאני הבנתי, לצק אין כיסוי כי לחברת חניוני הצלחה אין את הכסף הזה במזומן, הם מנסים לתת צק דחוי (ללא כיסוי) ולממן את הכיסוי שלו ממכירת הפלואנסים שבידם ועל כן המפרקים אמרו, בצדק מוחלט, לא בבית ספרנו!

רוצים למכור פלואנסים? קודם תשלמו בעדם את מלוא התמורה!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

LOL- בצורה הזו גם אני יכול לתת צ'ק דחוי ללא כיסוי ?

יש לי הרגשה שהדיון הזה יכנס לספרי ההיסטוריה של הרכב בישראל.

פורסם

הכתבה. "עסקת בטר פלייס: מרקור העביר צ'ק מחשבון לא קיים" http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/511/045.html?hp=16&cat=165&loc=19

זה מדבק. בטר פלייס (וורסיית בסיס:wink:) הייתה ידועה בהצהרות הזוייות ותימחור שגוי, בטר פלייס המשודרגת (בהחלפה תמידית של מנכ"לים) הייתה גם ידועה בהצהרות מוזרות ובסופו של דבר, בטר פלייס "החדשה" מציגה הצהרות הרבה יותר הזוייות, תימחור שכל קשר בינו למציאות מקרי בלבד ובנוסף חוסר יכולת בסיסי לביצוע עיסקאות.

אין מצב שזה יכול להיות יותר גרוע...

פורסם

ובנוסף לכל היום הודיעו ב'ידיעות אחרונות' שעקב ההחלטה של החברה לישראל על הפסקת השקעתה במיזם כל תחנות ההטענה של החברה תסגרנה החל מהלילה.

לרוכשים שלום ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...