Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Ocatvia 1.8T - תאורת עזר בפניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1. אני לא מחפש שום דבר - הענין הוא שיש נורה וחשבתי שיש מערכת. סתם סקרנות. המערכת מוזכרת בספר הרכב (שהוא כללי ויתכן ומציג דברים שאין ברכב הספציפי הזה - גם את זה אני יודע להסיק לבד) ולכן עשיתי 1+1 וחשבתי שהיא קיימת, אבל כנראה שלא.

2. יש פנס ערפל ויש נורית אחרת לידו באותו בית מנורה (פנס הערפל גדול בהרבה). אני אנסה לצלם ולעלות תמונה מאוחר יותר. פנסי הערפל עובדים וזה ידוע אבל לא בזאת מדובר.

המסקנה שלי שכל בית המנורה הוא גנרי ויש מכוניות שיש שליטה ויש שאין שליטה. כנראה שמבחינת עלות לא משתלם לחברה לייצר שני בתי מנורות נפרדים.

תודה

פורסם

אח שלי בתור אחד עם הרכב כמו שלך זה פועל עם הוואג-קום

הלכתי לחבר שהוא מנהל באתר של VAGIT והוא פרץ לי דרך המחשב תוך 3 דקות וזה פועל בדיוק כמו בסופרב.

אני פונה שמאלה המנורה של הערפל השמאלית נדלקת וככה ההפך שאני פונה ימינה וככה גם באיתות.

לפי דעתי כמה שאנשים חושבים שזה שטותי זה מוסיף המון ועוזר.

אם אתה מאזור באר שבע תדבר איתי אני יעזור לך.

תהנה מהאוטו סע בזהירות ותחכה שהוא יעבור את ההרצה,האוטו הזה פשוט מטוס משפחתי!

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים

בפנסי ערפל עוקבי פנייה- גם כשהם מכובים מהכפתור הראשי של האורות, ברגע סיבוב ההגה לאחד הצדדים אותו פנס ערפל שמופנה אליו ההגה ידלק.

האופציה הזאת מובנת ברוב הרכבים החדשים של הקונצרן.

בחלק האופציה כבויה ובחלק עובדת כסטנדרט כמו בסופרב, ולא אתם לא יכולים להפעיל אותה מהידית בקרה של המחשב רכב.

מה שצריך זה פשוט וואג קום ולשנות כמה ערכים במחשב הנוחות של הרכב.

פעולה שלא מזיקה לשום דבר.

פורסם
בואו נעשה סדר בדברים

בפנסי ערפל עוקבי פנייה- גם כשהם מכובים מהכפתור הראשי של האורות, ברגע סיבוב ההגה לאחד הצדדים אותו פנס ערפל שמופנה אליו ההגה ידלק.

האופציה הזאת מובנת ברוב הרכבים החדשים של הקונצרן.

בחלק האופציה כבויה ובחלק עובדת כסטנדרט כמו בסופרב, ולא אתם לא יכולים להפעיל אותה מהידית בקרה של המחשב רכב.

מה שצריך זה פשוט וואג קום ולשנות כמה ערכים במחשב הנוחות של הרכב.

פעולה שלא מזיקה לשום דבר.

היי

תודה רבה.

היכן ניתן לבצע פעולה זו? הם במוסך סקודה?

האם הם יסכימו לבצע זאת?

מדוע יש תשתית ולא מפעילים אותה? באמת שלא מבין את הראש שלהם שהרי זה אביזר בטיחות (גם אם לא החשוב שבהם)

פורסם

סתם לידע כללי:

המערת הזו קיימת בסיטרואן כבר שנים...

בתור אחד שנהג על C4 עם המערכת הזו - זה פשוט גאוני. איך לא חשבו על זה קודם?

פורסם

היי

OK - אז הסקרנות 'הרגה אותי' וביררתי עם איש שרות במוסך סקודה.

מסתבר שמה שמותקן ברכב שלנו זה לא פנסי ערפל עוקבי פניה אלא תאורת עזר יום שהיא תקן אירופאי. בארץ לא מפעילים אותה (מתי סוף סוף כן נאמץ תקן אירופאי ונתחיל להיות דומים לשאר המדינות המתקדמות...).

עקב זה שבכל מקרה אנו נוסעים עם אורות יום גם בקיץ, אינני רואה סיבה אמיתית לבצע זאת.

שבת שלום

פורסם
אח שלי בתור אחד עם הרכב כמו שלך זה פועל עם הוואג-קום

הלכתי לחבר שהוא מנהל באתר של VAGIT והוא פרץ לי דרך המחשב תוך 3 דקות וזה פועל בדיוק כמו בסופרב.

אני פונה שמאלה המנורה של הערפל השמאלית נדלקת וככה ההפך שאני פונה ימינה וככה גם באיתות.

לפי דעתי כמה שאנשים חושבים שזה שטותי זה מוסיף המון ועוזר.

אם אתה מאזור באר שבע תדבר איתי אני יעזור לך.

תהנה מהאוטו סע בזהירות ותחכה שהוא יעבור את ההרצה,האוטו הזה פשוט מטוס משפחתי!

מותר לדעת מי המנהל שעשה זאת? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום

1. אני לא מחפש שום דבר - הענין הוא שיש נורה וחשבתי שיש מערכת. סתם סקרנות. המערכת מוזכרת בספר הרכב (שהוא כללי ויתכן ומציג דברים שאין ברכב הספציפי הזה - גם את זה אני יודע להסיק לבד) ולכן עשיתי 1+1 וחשבתי שהיא קיימת, אבל כנראה שלא.

2. יש פנס ערפל ויש נורית אחרת לידו באותו בית מנורה (פנס הערפל גדול בהרבה). אני אנסה לצלם ולעלות תמונה מאוחר יותר. פנסי הערפל עובדים וזה ידוע אבל לא בזאת מדובר.

המסקנה שלי שכל בית המנורה הוא גנרי ויש מכוניות שיש שליטה ויש שאין שליטה. כנראה שמבחינת עלות לא משתלם לחברה לייצר שני בתי מנורות נפרדים.

תודה

שוב, הנורות הנוספות שם הן תאורת יום. לא תאורה עוקבת פניה.

נורות הערפל מתפקדות גם כתאורה עוקבת פניה.

!AWDSOME

פורסם
מותר לדעת מי המנהל שעשה זאת? :wink:

בחור מדהים בשם אביתר.

עזר לי וחקר את העניין 3ימים והתקשר אלי אמר לי שהוא מצא נסעתי אליו 5 דקות בדיוק הוא הפעיל לי אותם וגם גילה לי על הדרך כמה תקלות קטנות ברכב.

• תוכן חדש...