Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 דפים ארוכים עוד לא אמרת למה אתה בטוח שזה הוא.

אוליי למישהו מפריע אופן החניה שלך, אוליי אתה מפריע למישהו לצאת/להיכנס לחניה, מה הסיבה שדווקא לך הורסים את הרכב, אוליי תנסה לזמן ישיבה עם כל דיירי הבית כדי לבדוק מה מפריע ולמי מפריע הרכב שלך, אני לא חושב שמישהו עושה רע למישהו אחר רק כי זה עושה לו טוב (לא באופן מתמיד לפחות).

אוליי תנסה להחנות את האוטו במקום אחר.

אוליי אתה עשית משהו לא בסדר לאחד השכנים?

ומה היה לפניי שקנית את האוטו?

אני כמובן לא מצדיק מעשים כאלה, אבל צריך לראות ולבחון את הבעיה מכל הזוויות לפניי שזה יהפוך להיות מכוער ואלים, ושלא יגיע למצב שאתה או מי ששורט יצתערו על זה בסופו של דבר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, יש לי חשוד בפרשה.

אני צריך קצת עזרה מכם.

1. מדובר באדם אחר מזה שחשבתי.

2. יש לנו מצלמות בבניין, הן קולטות את מי שיוצא מהכניסה ורק אחרי שהוא יוצא ישנה עוד מצלמה שמצלמת את מי שעובר את הרכבים.

את הרכב שלי רואים רק את הפגוש הקדמי, כל החלק האחורי מוסתר.

בשעות הבוקר המוקדמות קלטתי אדם שיוצא מהכניסה, לאחר מכן במצלמה החיצונית רואים אותו (כעבור כ 20 שניות) יוצא בדיוק מצד הרכב שנשרט הולך וכעבור שניה מסובב את ראשו ומביט בצד הרכב השרוט (כאילו על השריטה).

עכשיו לא ברור האם הוא שרט והסתכל איך זה יצא (כשהלך מהמקום) או שהוא פשוט סובב את ראשו סתם כי ראה את השריטה קודם לכן.

מה דעתכם בנושא ?

נ.ב

בדקתי ימים שונים בשעות הבוקר השונות האם הוא יוצא ברגל מהחניה ישירות או הולך דרך הרכבים וגיליתי שהוא יוצא ישירות ולא דרך הרכבים שלא כמו במקרה בו קלטתי אותו יוצא מצד הרכב שלי וכביכול שורט אותו.

הקשר שלי עם אותו שכן שנצפה: שלום שלום, וגם לפני כשבועיים ביקשתי מהם בשישי בשעה 24:00 להנמיך את המוסיקה, וגם בשבוע שלפני כן. (הם פשוט מפעילים מערכת באסים במזרחית באופן שמפריע לישון), זו יכולה להיות המניע של אותו שכן לדעתי האישית.

המון אפליקציות לאייפון מדהימות בעברית

אפליקציות iPhone apps בחנות האמריקאית

פורסם

אם לא רואים בצילום את האיש שורט את הרכב, אין בידיך הוכחה חותכת.

אם חשדך הוא חשד שוא, אתה עלול לדרדר את המצב אם תפנה אליו או למשטרה.

האם אתה יכול לחנות באזור הנמצא בטווח הכיסוי של המצלמות?

בעתיד, אל תפנה אליו ישירות בבקשה להנמיך את קול המוזיקה. רצוי להתקשר למשטרה ולדווח על מטרד רעש.

אינך חייב לציין מה מקורו המדוייק אלא רק שאתה נמצא במקום X, והרעש נשמע בביתך.

פורסם

לדעתי כדאי לעבור אצל השכנים, גם אצל השכן שלדעתך פוגע,

ולבקש את עזרתם בנושא.

כך הדבר לא יראה חשוד לאף אחד.

ספרלהם כי פוגעים לך ברכב באופן קבוע, ואולי מישהו מהם ראה, שמע

או שיכל לפקוח עין בעתיד כדי לגלות את מי שעושה את זה, כי זה עלול

אולי גם לקרות להם במידה ויש להם רכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אן לך כל אפרות לדעת באמת מי פוגע לך באוטו ולמה.

וגם אם תתקין מצלמות ותתפוס משהוא על חם, לא תוכל להאשים אותו גם בנזק הכודם שנגרם לאוטו, במיוחד שאתה אומר שהמשטרה לא מוכנה להתערב.

לדעתי במצבך, יש רק דבר אחד לעשות וזה להתקין חישני תנוע למערכת האזעקה של הרכב, לכיל אותם ל30-40 סנטימטר מגוף הרכב, ( כמו שהיו עושים למכוניות עם גג פתוח ). רק תוסיף גם התראה קולית קצרה, למספר שניות לפני האזעקה, שלא כל פעם שמשהו עובר ליד האוטו תהיה צפירה.

• תוכן חדש...