Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואגב אפשר לשדוד דרך המחשב, לא חייבים לשבור קירות וכספות, האם השוד עדיין חוקי בעינייך???

ואו, איך התפתח פה הדיון..

ואם אני מתייעץ בפורום עם בעל מקצוע, שמסביר לי איך לתקן משהו בעצמי, אני גונב מהמוסכניק שלי את הפרנסה דרך האינטרנט?

כשמישהו סורק ומעלה כתבות ממגזיני רכב ישנים לכאן הוא גונב?

כי חוץ מלשלם על שרות האינטרנט, הוא לא מוציא פרוטה.

אם כן, אז באמת כולנו פה גנבים והאינטרנט הוא כלי משחית שצריך לסגור אותו מייד. (בציניות)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעשית? Give me a fucking break! הם גונבים ומוגנים בגניבות שלהם על ידי החוק שנותן להם יותר מדי חופש.

גם ליבואני הרכב, גם לתנובה.

אתה גונב גם מהם?

ומה עם טופ גיר?

אני צריך לראות את התוכנית עם 3 שנים איחור רק כי החליטו לא לשדר את הBBC בארץ?

לא.

אתה יכול לקנות.

יש דברים שהם מעל כסף, כמו ההתפתחות של האנושות כולה, מבחינה תרבותית.

הם רוצים להגביל את זה על חשבון כולם רק כדי שיהיה להם קצת יותר כסף בבנק.

לא , אם לא היו עסקי התקליטים לא היתה תעשייה של מוסיקה פופולרית. חברות התקליטים, למרות שהמודל הכלכלי שלהם אכן פג תוקפו מעשית, יצרו את תרבות הפופ ואפשרו אותה. בלי חברות תקליטים מארלי היה נשאר בג'מייקה.

המוסיקה הפופולרית היא תוצאה של העובדה שיש בזה כסף. אם לא היה בזה כסף, זה לא היה קיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם אני מתייעץ בפורום עם בעל מקצוע, שמסביר לי איך לתקן משהו בעצמי, אני גונב מהמוסכניק שלי את הפרנסה דרך האינטרנט?

אם כן, אז באמת כולנו פה גנבים והאינטרנט הוא כלי משחית שצריך לסגור אותו מייד. (בציניות)

אני לא מבין מהיכן הקושי האינטלקטואלי בתפיסת קיום זכויות היוצרים, אבל למען הסדר - כן. לפרסם כתבות ישנות אסור. אבל לאף אד לא איכפת, כי כבר אין מי שמתפרנס מהן.

כשאתה מקבל עזרה, אתה לא גונב שומדבר, אתה מוצא מקור חלופי, בחינם. זה מותר.

אתה באמת לא רואה את ההבדל בין זה לבין לגנוב שיר/סרט?

פורסם

הרי ידוע שלא, לא מדובר על פטנט\פיתוח\יצירה המוגנת בזכויות יוצרים

אם אין אישור מהמגזין, לצערי מדובר בגניבה.

התשובות שלי בפונט מודגש,

תקרא את ההודעות של יוסי ותבין את הנקודה שלי.

פורסם

לי אין בעיה שהתעשייה של המוזיקה הפופולרית תעלם.

ככה אנשים יתחילו לחשוב בעצמם מה הם רוצים לשמוע ומה הם אוהבים.

אין סיבה לחיות על פי צו האופנה של מה פופולרי ומה נחשב ל"מגניב".

אין לי גם בעיה שמישהו יקבל תמורה על העבודה שלו, אבל לא שאחרים שלא עשו כמעט כלום יקבלו.

זה שקנית זכויות לשיר זה לא אומר שאתה זה שיצר אותו.

אז תסביר לי בבקשה למה אחרי שבוב מארלי ומייקל ג'קסון מתים, אני עדיין צריך לשלם על השירים שלהם?

פורסם

אנשים, הויכוח הזה מיותר לגמרי. הרי אף אחד מהצדדים לא יצליח לשכנע את השני לעבור לצד שלו.

תמיד יהיו את אלה שמורידים בצורה פיראטית, ולעומתם יהיו את אלה שקונים. אם באמת אף אחד לא היה קונה, אז הייתה באמת בעיה. אבל עובדה כמו שציינו פה קודם, שהאמנים לא רעבים ללחם, כפי שרואים ב MTV CRIBS.

אני לא מכיר בנאדם אחד בארץ שיש לו ווינדוס חוקי על המחשב, והנה, מיקרוסופט בסדר גמור, ועדיין ממשיכה להוציא גרסאות חדשות של ווינדוס.

אז נכון, אפשר לקרוא לזה גניבה, אבל חלאס, אף אחד פה לא שוטר, מספיק עם המוסריות הזאת. מי שרוצה שיוריד, מי שרוצה שיקנה. כל עוד אין אכיפה אנשים ימשיכו עם זה.

Stay Dirty

פורסם

זה נכון, אנשים ימשיכו לגנוב וגנבים ימשיכו לרצות שלא יזכירו להם שגונבים, כי זה לא נעים...

תגיד, ההוא שאתה לא משלם לו על האפליקציה לאייפון שגנבת, הוא גם מופיע ב-MTV?

פורסם

הוא ממשיך להופיע ולהוציא עדכונים באפסטור, כן.

אני לא משלם לו, אבל גם אם רק 50 אחוז מהאייפוניסטים כן משלמים, אני בטוח שזה מספיק לו.

שוב, אני לא מתגאה בזה או אומר שזה בסדר, אני רק אומר שכל עוד יישמר האיזון הזה בין מורידים לקונים, הכל יהיה בסדר.

Stay Dirty

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מבין מהיכן הקושי האינטלקטואלי בתפיסת קיום זכויות היוצרים, אבל למען הסדר - כן. לפרסם כתבות ישנות אסור. אבל לאף אד לא איכפת, כי כבר אין מי שמתפרנס מהן.

כשאתה מקבל עזרה, אתה לא גונב שומדבר, אתה מוצא מקור חלופי, בחינם. זה מותר.

אתה באמת לא רואה את ההבדל בין זה לבין לגנוב שיר/סרט?

ההבדל הוא, שעדיין לא קם איגוד שיקלוט את ה"הפסד כספי אדיר" לבעלי המקצוע, שמפסידים לקוחות בגלל האינטרנט, ויצליח להוציא את זה מהחוק. נשמע מטומטם? אבל זה יכול לקרות, לא?

מי מחליט מה גניבה ומה לא? החוק? ומי קובע את החוקים? בעלי הממון...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוסי, קודם כל חשוב לי לציין שאין לי דבר נגדך.

לגבי זכויות היוצרים ,ניתן לקנות ולמכור אותם בדיוק כמו רכב, בית וכו... וזה החוק ,

אם החוק הוא בעייתי עבורך זה כבר סיפור אחר.

זה שהתרגלנו להוריד תכנים בתשלום מינימלי לשרתי הורדות, טורנטים וכו.. לא הופך את העניין לחוקי.

פורסם
אני לא משלם לו, אבל גם אם רק 50 אחוז מהאייפוניסטים כן משלמים, אני בטוח שזה מספיק לו.

הבנתי, אתה גונב כי יש אנשים ישרים שמשלמים ויש לך ביטחון שזה "מספיק"...

אז למה לא תרים גם כמה מוצרים מהפיצוציה השכונתית?

תבדוק, אולי הבעלים מרווחים "מספיק".

פורסם
ההבדל הוא, שעדיין לא קם איגוד שיקלוט את ה"הפסד כספי אדיר" לבעלי המקצוע, שמפסידים לקוחות בגלל האינטרנט, ויצליח להוציא את זה מהחוק. נשמע מטומטם? אבל זה יכול לקרות, לא?

מי מחליט מה גניבה ומה לא? החוק? ומי קובע את החוקים? בעלי הממון...

ברור...

אתה גונב כי זה צודק, כי החוק משרת רק את "בעלי הממון".

תסתכלו בראי ותהיו ישרים עם עצמכם, לפחות לרגע.

זה לא שאני לא גונב, ובעיקר ממייקרוסופט (למרות שלא לאחרונה), אבל אני לא מספר לעצמי סיפורים שייגרמו לי להראות כמו דון קיחוטה דה לה שמעטא בעיני עצמי.:roll:

פורסם
ומי קובע את החוקים?

הנבחרים שלך בכנסת.

רוצה שינוי ? תדאג להצביע בבחירות הבאות למי שאתה מאמין שמייצג אותך. על הדרך תעשה טובה ותוציא איתך לקלפי את כל מי שאתה מכיר. כי זה המקום שבו אתה יכול (קצת) להשפיע בקלות שהיא כמעט כמו קליק על "LIKE" בפייסבוק.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...