Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות על טוארג 2004 מנוע 2.5TDI ויש לי כמה שאלות:

יש סחירות סבירה לרכב הזה ? אני תקוע כבר כחצי שנה עם A6 למכירה ואני לא רוצה להתקע במכירה עתידית.

הרכבים האלה נמכרים מתחת למחירון כמו רוב הVAGיות ?

צריכת דלק עם המנוע הנוכחי ?

אשמח לכל עזרה בנושא.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
יש לי הזדמנות על טוארג 2004 מנוע 2.5TDI ויש לי כמה שאלות:

יש סחירות סבירה לרכב הזה ? אני תקוע כבר כחצי שנה עם A6 למכירה ואני לא רוצה להתקע במכירה עתידית.

הרכבים האלה נמכרים מתחת למחירון כמו רוב הVAGיות ?

צריכת דלק עם המנוע הנוכחי ?

אשמח לכל עזרה בנושא.

נכוות כבר פעם אחת. מה גורם לך לחשוב שאם תעשה בדיוק אותו דבר (כלומר, תקנה רכב גדול, יקר לרכישה ולתחזוקה, לא שימושי ונוח לתנועה עירונית צפופה ומנקר עיניים לדעת חלק מהאנשים) לא תכווה שוב.

משמועה בלבד, כל פעם שתגע באש תגלה שהיא חמה.

לגבי טיב הרכב אין מה להוסיף. מדובר ברכב מצוין. לגבי צריכת הדלק, אני יכול להעריך (לפי מה שקראתי באתרים שונים) צריכת דלק בין 7 ל 10 ליטר/100 ק"מ. נשמע הגיוני לרכב כה גדול וכבד. אז אין מה לצפות לצריכת דלק של פיאט פנדה.

• תוכן חדש...