Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי אקורד 2002 דגם יפני מנוע 2000. יש לי רעש של מיסב לקוי באחד הגלגלים השמאליים.

השאלה איך אני מאבחן אם זה קדמי או אחורי?

אני שומע רעש אבל לא יכול להגיד בדיוק איזה גלגל זה.

האם יש שיטה אחרת מלבד השמיעה?

וכן, אני בטוח שזה מיסב ולא הצמיגים של האוטו.

בתודה מראש,

עידן.

פורסם

אתה יכול לבקש מחבר לנסות לזהות מאיפה בא הרעש כשהוא נמצא בחוץ כמובן .

תרים את האוטו ותסובב את הגלגל תקין אמור להיות ללא רעש.

תפוס את הגלגל בשעה 12 ובשעה 6 ונער אותו לא אמור להיות חופש.

פורסם

הבנתי דווקא שאני לא אוכל לאבחן כשהאוטו באויר ואסובב את הגלגל. כמו כן, לא נראה לי שיהיה חופש כשאני אנער את הגלגל אבל בכל אופן אני אנסה כי אין לי מה להפסיד.

פורסם

למה לא להכנס למוסך ולבדוק זאת שם הרי גם אם תמצא את התקלה תצטרך מוסך שיטפל לך בזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדרך כלל אם הרעש הוא ללא ברור אם הוא מלפנים או מאחור, זה לרוב מגיע מלפנים.

בדוק מה קורה לרעש בזמן פניות, אם הרעש או טון הרעש משתנה, זה מעיד על מיסב קדמי לא תקין.

הרם את הרכב, שם יד על הבולם זעזועים וסובב את הגלגל הכי מהר שאפשר ידנית , לרוב כשמיסב גלגל לא תקין תוכל להרגיש את הויברציה מהבולם.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צריך מוסך כדי שירימו את הרכב ויסעו עם גלגל אחד קדמי

ואז ניתן יהיה לדעת אם זה מיסב קדמי .

אם אין רעש בבדיקה הזאת של נסיעה עם גלגל אחד אז כנראה זה האחורי .

בהנחה והרעש הוא וודאי מאותו צד .

אם אתה מהאיזור שלי אני מוכן לעזור לך למצוא את אותו מיסב מרעיש

אצלנו על הליפט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בדר"כ כשזה מגיע לרמה שהנהג הלא מיומן במכונאות כבר שומע את הרעש, על אחת כמה וכמה כבר הבין שזה רעש מיסב גלגל, אפשר לסובב גלגל אחר גלגל ידנית כשהרכב (או אותו גלגל) מורם ולשמוע רעש של מיסב גמור. אוזן מיומנת לרוב מזהה את זה.

הספקטרום הרעש האקוסטי שמייצר מיסב גמור הוא כזה שקשה להבין מאיזה כיוון הרעש מגיע בזמן נסיעה.

גש למוסך, אני מאמין שיזהו את הבעיה.

• תוכן חדש...