Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שכמעט רוב אתרי ההורדה הפופולרים או שנסגרו או שירדו למחתרת,

ניצב אני בבעיה די בעייתית, אני נחשב מוריד סידרתי עם משהו כמו 4TB של סרטים וסדרות למיניהם,

עד כה נמנעתי מלהשתמש בביטורנט ודומיו עקב החשש מוירוסים או נזק למחשב,

כעת הגעתי להחלטה להשתמש בביטורנט ,

הורדתי את הגרסה 7.6 ועכשיו איך אני מתחיל את תהליך החיפוש או איך להשתמש בתוכנה על הצד הטוב ביותר.?

הבנתי שיש כמה וריאציות של התוכנה מה ההבדלים?

תודה על הסבלנות

פורסם

1. תוריד את http://www.utorrent.com - זו התוכנה הכי טובה לטורנטים. תופסת כלום זכרון ומשאבים של המחשב, לא מרגישים אותה בכלל.

2. http://www.thepiratebay.org או http://www.isohunt.com לצורך מציאת התכנים שאתה רוצה.

3. לגבי וירוסים וכו' - כל עוד אתה מוריד רק קבצי מדיה (avi mp3 mkv) יש לך ראש שקט לגמרי. במקרה הכי הכי גרוע קיבלת סרט כחול במקום הסדרה שרצית :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האתרים ש-ויל הביא יספיקו לך כמשתמש ממוצע אני מאמין.

ביטורנט עובד על שיתוף , ככל שיש יותר אנשים עם התוכנה פתוחה (או שרתים שעליהם רצה התוכנה) עם הקובץ פועל ועושה UPLOAD , ככה יותר מהר שאר המשתמשים יורידו. - זה הבסיס של הבסיס

יש אתרים פתוחים כמו שהביא ויל , ויש אתרים שאליהם אפשר להגיע רק ע"י הזמנה ממשתמש רשום , אבל גם הם פותחים מידי פעם הרשמה , אין שם שום חשש לשום וירוס וסרטים כחולים מתוייגים כסרטים כחולים , עובדה שהורדתי כבר יותר מ10 טרה בייט במצטבר מהאתרים האלו והעלתי כמעט אותו דבר (היה לי פעם SEEDHOST - שרת)

באתרים האלו יש צורך לשמור על RATIO , יחס בין הורדה להעלאה , כדי שלא ייחסם חשבונך , ברגע שאתה מוריד אתה נקרא "LEECHER" עלוקה , מעיק על הקובץ ומהירותו , וברגע שאתה מסיים להוריד את הקובץ ובתנאי שלא תמחק אותו מהקליינט שלך אנשים יורידו ממך וגם תעלה מהירותו של הקובץ , ז"א קובץ שמתחיל עם משתף אחד ומורידים אותו 20 אנשים , מהירותו תגדל ואז יורידו אותו עוד אנשים בפרק זמן קצר יותר ובמהירות גדולה יותר , כמובן שאם יש יותר LEECHERS מ SEEDERS (אלו שמעלים) המהירות שתוריד את הקובץ תהיה קטנה יותר.

זה בכלליות.

אני בעד לפתוח שרשור עם חלוקת הזמנות , שיעברו יותר משתמשים לביטורנט , אבל לא לכולם יש כח לעשות UPLOADS לקבצים , כי פירוש הדבר שהוקבץ צריך להשאר בתצורתו המקורית (ללא שינוי שם , ואם הוא בא בהמון קבצי RAR אז אין למחוק אותם) והוא תופס מקום בכונן , מי שכן יש לו סבלנות , רק מרוויח , אני מנוי על 3-4 אתרים (פעם היו יותר) שמספקים לי את כל התוכן שאני זקוק לו

אני בטוח שתהנה מהתוכנה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

1) חפש משהו שאתה רוצה (סרט,פרק מסדרה,משחק)

2) חפש את המילים DOWNLOAD TORRENT FILE ואז תוכל להוריד את הקובץ (עם סיומת TORRENT)

3) פתח את הקובץ בתוכנת ה UTORRENT והוא יתחיל להתחבר לאנשים ולהוריד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתר נהדר הוא KAT.PH (קיק אס טורנטס).

התחלת הורדה - פשוט לחיצה כפולה על הקובץ שירד (הטורנט), ופתיחה באמצעות UTORRENT.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בשביל תכנים פופולריים (סדרות מהעשור האחרון וגם יותר ישנות, סרטים פופולריים) האתרים הפתוחים שציינתי יותר ממספיקים.

אחרי שמחפשים מה שרוצים יש למיין את הרשימה לפי seeds ולקחת קובץ שיש לו הרבה כאלו.

יש בד"כ כמה גרסאות שונות באיכויות שונות, שים לב לגודל הקובץ.

שמעתי על האתרים עם הטראקרים הפרטיים שצריך להירשם וכו' אבל אף פעם לא הבנתי בשביל מה צריך את זה בכלל אם כל מה שרוצים נמצא באתרים הפתוחים במהירות מעולה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רוב תודות חבריי,

הורדתי אתמול את עונה 6 של בונז (7GB) שהיה חסר לי, טיפה יותר איטי מהרגיל אבל נוח יותר,

כרגע זה יותר טוב מלחפש לינקים לשרתים אשר הושבתו עקב המלחמה בפיראטים,

:lol:

• תוכן חדש...