Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[205 1.4] הלכה ההצתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באמצע הנסיעה הרכב כבה ומאז לא הניע. מה שקרה זה שהייתה לי מין קפיצה כזאת בדוושת הגז כאילו אין דלק, אין אספקה של דלק לשניה ואז הרכב נכבה.

גררו אותי למוסך ושם התברר שאין ניצוץ.

הרגע התקשרתי ואמרו לי שהלך של ה"דואל" שאני בכלל לא יודע מה זה... המכונאי אמר שהוא גמור. חוץ מזה גם הקויל לא טוב... קויל אני לפחות יודע מה זה פחות או יותר...

השאלה היא מה הסדר גודל מחיר של תיקון כזה, אולי מישהו יודע, כי אני מפחד שיעבדו עליי...

מישהו יכול להסביר מה החלק, איך זה עובד?

תודה רבה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

The ignition coil has to be carefully controlled to deliver a high voltage pulse to the spark plug. The ignition coil is charged a short time prior to delivery of the high voltage pulse. The coil will continue to deliver the high voltage for the spark plug for a predetermined amount of time, called spark dwell. The dwell time is very important to produce a sustained spark inside a spark ignition engine. The dwell time insures proper ignition within the engine. The charge and dwell times of a spark ignition engine will be controlled by the microcontroller's timers. The Motorola Timer Processor Unit (TPU) is especially designed to help maintain the proper balance between charge times and compensate for the constantly changing engine speed and loading. The TPU can be programmed to accommodate different coils charge and dwell times under the dynamics of a modern engine.

• תוכן חדש...