Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה משהו חכם יותר

תיגש למגרש מכוניות - לא משנה איזה.

תיכנס לרגע במהלך יום חם בשמש לרכב שחור ותיכנס לרגע לרכב לבן - אתה תראה שעד כמה שבשניהם חם

בחלקים הפנימיים של הלבן אתה אולי תהיה עוד מסוגל לגעת.

בפח החיצוני של הרכב הלבן - אתה תוכל להניח את היד בלי שיקרה לך כלום.

בשחור - אתה עלול לחטוף כוויה.

תנסה ותגיד לי שאני טועה -> זה לא יקרה. (אני מדבר על יום חם כמובן - לא רק שמש וקריר, אלא יום קיצי)

אחרי זה תחשוב מה זה לשטוף רכב כל שבוע כי הוא פשוט מראה את הלכלוך עליו לעומת מה זה לשטוף רכב פעם בשבועיים רק בגלל שבא לך.

זה ההבדל בשוטף - במקרה של נזק לצבע, כל צבע מטאלי, איי - כואב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שאנחנו עכשיו בחורף ואיפה אמצא תנאים כאלו...8) .

אבל ברצינות, אני מקבל את מה שאתה אומר.

מכר שלי, שעוסק בתחום הרכב, גם אמר לי שבגלל מה שתיארת חומרי הפלסטיק ברכב כהה עלולים להיפגע מהר יותר מהחום (אם כי אני נוהג לשים צילון מכל הכיוונים).

האמת שבקיץ גם ברכב שלי היום, צבע זהוב כזה, לפעמים אתה חוטף כוויה מחלקי מתכת באוטו, מיד עם הכניסה אליו.

גם האמת ששני הצבעים יפים בעיני (הדילמה היא בין לבן לאפור כהה) .

אבל דווקא לגבי השטיפה (ואני לא מאלו ששוטף או עושה וקס "כל יום", לפחות כרגע, אולי כי יש לי רכב ישן יחסית), שמתי לב, לפחות בחורף, שרכבים לבנים דווקא צוברים כזה בוץ צהוב וגם לכלוך אפור כזה על צידי הרכב, וברכב כהה זה מורגש פחות.

אולי באמת בקיץ זה הפוך.

בנושא צביעה, אין כל ספק שלבן זה הכי פרקטי.

פורסם

תיראה אני גם התלבטתי איזה צבע להזמין ואמרו לי ששחור זה לא פרקטי,

אז בחורף אם הרכב היה מלוכלך כן ישארו סימנים,אבל עם הגשמים שישפטו את הרכב הוא יהיה נקי ולכן זה לא נורא,בקיץ צריך להקפיד פעם בשבוע אחרת כול הרכב יהיה אבק.

גם אם יש הבדלים בטמפרטורות ביום שרב אתה לא תשים לב,יהיה לך כול כך חם שזה לא משנה.

תקנה את הצבע שניראה לך הכי טוב,שחור כשהוא נקי ניראה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תיראה אני גם התלבטתי איזה צבע להזמין ואמרו לי ששחור זה לא פרקטי,

אז בחורף אם הרכב היה מלוכלך כן ישארו סימנים,אבל עם הגשמים שישפטו את הרכב הוא יהיה נקי ולכן זה לא נורא,בקיץ צריך להקפיד פעם בשבוע אחרת כול הרכב יהיה אבק.

אגב, אני לא מדבר על שחור (הוא בכלל לא באפשרויות שמציעים שם ) אלא על אפור כהה.

גם עליו מניסוניכם זה יראה לכלוך אלא אם שוטפים בתדירות גבוהה?

הכוונה בהשוואה ללבן.

פורסם

זה ההבדל בשוטף - במקרה של נזק לצבע, כל צבע מטאלי, איי - כואב.

אגב, כל צבע כהה הוא מטאלי?

או יכול להיות גם כהה רגיל,לא מטאלי.

הכוונה מבחינת צביעה וכו'.

פורסם

אם אתה תשטוף פעם בשבוע ואתה לא גר בסביבה שבונים בה,כלומר מאובקת לא תהיה בעיה.

אצלי למשל כשאני חונה את הרכב בבסיס וטנקים עוברים באזור אז הרכב כן צובר אבק במשך הימים.אחרת לא הייתה בעיה.

לא כול צבע כהה הוא מטאלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הרכב הספציפי הזה הלבן נראה קצת ליסינגי לדעתי.

האפור עכבר יושב עליו מצויין.

אני הייתי הולך על האפור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
על הרכב הספציפי הזה הלבן נראה קצת ליסינגי לדעתי.

האפור עכבר יושב עליו מצויין.

אני הייתי הולך על האפור.

עידן

בלבלת אותי , עכשיו אם אקנה לבן אחשוב על הזמן על ליסניג :wink: .

אבל ברצינות אני אכן מתלבט בין האפור הכהה לבין הלבן, משאר האופציות ירדתי.

אלך להסתכל על זה בעין.

בעת ההזמנה בחרתי לבן, אבל אמרתי לו שזה לא סופי (האספקה היא במרץ) , היום כשדיברתי עם הנציג הוא אמר לי ששינוי צבע מותנה במצב המלאי ואם זה לא יהיה זמין יכול להיות שידחה בחודש.

נראה.

פורסם

גם אם יש הבדלים בטמפרטורות ביום שרב אתה לא תשים לב,יהיה לך כול כך חם שזה לא משנה.

תקנה את הצבע שניראה לך הכי טוב,שחור כשהוא נקי ניראה מעולה.

זה לא נכון - אתה לא יודע עד כמה זה לא נכון.

תנסה פעם לקחת רכב כהה ולצבוע אותו ללבן - אני עשיתי את זה :-D

זה שלך יהיה חם באותה מידה זה אולי נכון אבל זה שאתה לפחות תוכל לגעת בפלסטיקה של הרכב והרכב בכל זאת יתקרר קצת יותר מהר - זה לא הבדל כל כך קטן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה לא נכון - אתה לא יודע עד כמה זה לא נכון.

תנסה פעם לקחת רכב כהה ולצבוע אותו ללבן - אני עשיתי את זה :-D

זה שלך יהיה חם באותה מידה זה אולי נכון אבל זה שאתה לפחות תוכל לגעת בפלסטיקה של הרכב והרכב בכל זאת יתקרר קצת יותר מהר - זה לא הבדל כל כך קטן.

אמנם לא בדקתי נקודתית, אבל אני אישית כבר לא בטוח בזה.

אם הבדיקות הראו (כפי שרשום כאן בכמה מקומות) שמרבית החום מגיע מהשמשות, וההבדל שנותן הצבע החיצוני הוא לא משמעותי, בין היתר בגלל הבידוד בין הפח החיצוני לפנים הרכב, הרי שהפלסטיקים הפנימיים וכו' יהיו חמים בשני המקרים, לא?

פורסם

פשוט תנסה את זה.

חבל שאין לי כאן את התמונה של הלפני ואחרי של הפיאסטה 89 שהיתה לי!

אתה תראה שזה ממש לא כזה הבדל קטן.

העצבים שהייתי מקבל אם רק בטעות הייתי נוגע בפח של הרכב.

הקריזות שהייתי חוטף מלגעת בהגה עד ששמתי עליו כיסוי עם שטחים בהירים.

אפרופו במהלך הקיץ אני פותר את הבעיה של מגע בחלקים חמים ע"י זה שאני פשוט מקפיד לכסות את השמשה הקדמית עם משקפיים אבל כשיש לי היום שני רכבים כסופים ועוד אחרי שהיה לי אחד לבן ואחד טורקיז.

אני אומר לך בוודאות שהטורקיז, היתה בעייתית למגע ביום חם. והייתי צריך לרדוף אחרי הנקיונות שלה בערך פי שתיים מהכסופים והלבן.

זה עניין של פרקטיקה בסופו של דבר לעומת צבע שבאמת מדבר אליך - אם לא איכפת לך מהפרקטיקה, לך על הצבע שאתה אוהב.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה עניין של פרקטיקה בסופו של דבר לעומת צבע שבאמת מדבר אליך - אם לא איכפת לך מהפרקטיקה, לך על הצבע שאתה אוהב.

כן, כנראה שזה משפט המפתח (-:

אגב, גם אני מכסה את השמשות במגיני שמשות כאלו, מכל הצדדים, ההבדל כאן הוא משעותי מאוד.

פורסם

גבר אם זה המצב אז ישנה המצאה מדהימה שנקראת כיסוי חיצוני לרכב - עדיף מכותנה אפרופו, האלה של ה4 עונות זוועתיים וממש לא עמידים במים.

(הרכב השני בקושי זז ובמהלך הקיץ אנחנו פשוט מכסים אותו - הרבה יותר נעים להכנס לרכב, הרבה יותר קל לשמור עליו.

Pioneer TS-X150

פורסם

גבר אם זה המצב אז ישנה המצאה מדהימה שנקראת כיסוי חיצוני לרכב - עדיף מכותנה אפרופו, האלה של ה4 עונות זוועתיים וממש לא עמידים במים.

(הרכב השני בקושי זז ובמהלך הקיץ אנחנו פשוט מכסים אותו - הרבה יותר נעים להכנס לרכב, הרבה יותר קל לשמור עליו.

זה מתאים למי שחונה במקום שלא גונבים, נראה לי שאצלי יגנבו אותו בשנייה. אבל שווה מחשבה, אולי להשאיר רק בשעות החום.

אבל זה ללא ספק עוזר.

הרכב שלי (306 זהוב) עמד כמה חודשים חשוף, ללא תזוזה, כי היה לי זמנית רכב עבודה, וכל הצבע נשרף בשמש.

מה המחירים של דברים כאלו?

אגב, ללא קשר כרגע נראה שאני נוטה ללבן, ולא רק בגלל הצד הפרקטי, אבל אחליט סופית תוך יום יומיים, בינו לבין אפור כהה .

פורסם

הכיסוי הפשוט ביותר עולה בסביבות 120 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...