Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

המקרה הוא כזה, רכשתי מכשיר סלולרי מדגם GALAXY S2 בחנות פרטית. אני כרגע לקוח סלקום, ביררתי בחברות מתחרות וקיבלתי תעריפי חבילות שכוללות החזר על ניתוק זיקה.

דיברתי עם נציג סלקום בטלפון שהציע לי חבילה מסויימת, לא משנים פרטיה, שהייתה טובה מחבילות מתחרות שקיבלתי. הוא רשם את כל הפרטים במחשב וביקש ממני לגשת למרכז שירות כדי להציג חשבונית קניה (לטובת הניתוק זיקה) ולמען חתימה על טפסים.

עד כאן הכל בסדר. כאשר הגעתי למרכז השירות נאמר לי מפי הנציגה שאותו נציג טלפוני לא פירט כלום לגבי החבילה במחשב + שאין בכלל חבילה כזו. מה שקורה עכשיו זה שאני צריך שוב להתווכח איתם לגבי תוכניות, כאשר חשבתי שכבר גמרתי עם זה בטלפון.

בסופו של דבר הנציגה הציעה לי תוכנית אחרת, פחות טובה ממה שהוצע לי בטלפון, לקחתי אותה כיוון שאני לא מחוייב ואני אשקול את צעדי בהמשך לגבי ניתוק.

השאלה שלי לגבי חוק הניתוק זיקה היא כזו, בסלקום, כדי להגיע למצב של החזר על המכשיר (ניתוק זיקה) צריך להגיע לכמות מינימלית של דקות שיחה שאני לא מגיע אליה, ז"א שכרגע לא חתמתי על חוזה של ניתוק זיקה אלא על חוזה רגיל שעליו אני מקבל החזר כלשהו בלי קשר לניתוק זיקה.

האם אני מפסיד מכך שאני לא מקבל החזר על המכשיר או שהדבר היחידי שצריך לעניין אותי זה ת'אכלס כמה אני משלם בסוף החודש? האם בכגלל שאני לא עושה ניתוק זיקה אני מפסיד משהו?

תודה,

פורסם

הייתרון עם ניתוק זיכה הוא שאתה רוכש מכשיר בחנות פרטית במחיר נמוך משמעותית (בד"כ) מהמחיר שמוצע בחברות הסלולאריות ועוד מקבל עליו החזר. כך שיוצא לפעמים שבתום 3 שנים לא רק שהחזרת את העלות של המכשיר אלא אפילו קיבלת עליו כסף :-o

העניין הוא שכל המסלולים שכוללים החזר מורכבים מכמות דקות שיחה חודשיות שאתה חייב להגיע אליה בכדי לקבל את ההחזר.

לי, למשל, לא שווה לבצע ניתוק זיכה מאחר והחשבון החודשי שלי מסתכם ב-70 שקלים מקסימום (וזה כולל 25.90 עבור חבילת גלישה).

בשורה התחתונה: משנה כמה אתה משלם בסוף החודש.

פורסם

בחלק מהחברות אתה חייב לשלם מינימום לדוגמא חבילת 400 SMS + דקות 400 עולה 200 ש"ח ואז מגיע לך החזר על הטלפון,

מה שאומר שגם אם דיברת פחות מ400 הדקות אתה עדיין תשלם תשלום קבוע של 200 ש"ח,

ואם תדבר יותר תצטרך להוסיף ל 200 עוד כסף.

ישנם חברות אחרות שמתנות את ההחזר במינימום שיחות ואם למשל לא הגעת ל400 דקות אז תצטרך לשלם את המחיר החזר של הטלפון בחודש הנ"ל [בד"כ תוספת של 100 ש"ח]. לדוגמא דיברת 300 דקות במחיר של 199 ש"ח באותו החודש תחוייב לשלם:

199+100 == ~300 ש"ח.

עכשיו לשיקולך באיזה חברה משתלם לך יותר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן INFINITY,

באמת כשחשבתי על כך לאחר מכן היא באמת נשמעה קצת יותר מדי טובה, אבל זה מה שהנציג התחייב לגביו ואני חושב שחברה שנציגיה מתחייבים למוצר כלשהו צריכה לספוג את ההפסד בעקבות הטעות.

בכל מקרה, אני לא זוכר את כל הפרטים וכל הזיכויים אבל זו השורה התחתונה. 500 דקות שיחה, 500 אס אמ אסים, גלישה סלולרית (לא זוכר את הנפח או המהירות), מחיר של 90 ש"ח בחודש, כאשר אני לא מחוייב להגיע למינימום חשבון, ז"א שאני משלם 90 ש"ח גם אם לא הגעתי לכמות שיחות מינימלית.

המכשיר הסלולרי שרכשתי אגב בחנות הפרטית הוא SAMSUNG GALAXY S2.

תודה,

נ.ב. שלחתי גם מייל לנציב תלונות של סלקום עם קישור ל THREAD הזה.

פורסם

התוכנית דווקא נשמעת הגיונית.

מציע לך שוב פעם להתקשר למוקד שירות לקוחות, יש שתי דרכים לפעול בהם: או לבקש שיאזינו לשיחה או לבקש לנתק את הקו ע"מ שיעבירו אותך לשימור לקוחות כדי לקבל הצעה תואמת (כמובן במדיה ושנציג רגיל לא הצליח להתאים לך תוכנית אטרקטיבית).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אל תוותר להם, צריך להילחם איתם הרבה בשביל לקבל הצעה טובה.

אני נלחמתי איתם עד שבסוף הצלחתי להוציא מהם חבילה טובה שכוללת: 1100 דקות שיחה, 1100 SMSים ואינטרנט ללא הגבלה ב-130 שקל לחודש!

ביצעתי ניתוק זיכה ל-Galaxy S1.

Peugeot 206XS

פורסם

צודק INFINITY, שכחתי לגמרי שאני יכול לבקש שיאזינו לשיחה. אני אמתין לתשובה במייל המנציב תלונות של סלקום ולפי תשובתו אני אחליט מה הלאה.

• תוכן חדש...