Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

קניתי רכב מדגם מיצובישי לנסר הצורה החדשה נפח מנוע 1800 ויש כמה דברים שהייתי רוצה לעשות ,אני גר באזור הדרום - באר שבע.

רציתי לדעת אם יש לי סריטות על חלונות , על הדלתות וכל מיני כאלה?

איך אני מוריד אותם?

שמעתי כל מיני מושגים כמו פוליש , וקס , וכאלה , אשמח לקבל הסבר מלא אודות המושגים האלה מה כל דבר עושה ומתי עושים אותו .

במידה ואני רוצה לשים ניקלים , ריהוט למושבים , איפה אני עושה את זה?, האם צריך בשביל דברים כאלה מוסך מורשה גם? או לא?

אני מעוניין להתקין ברכב חיישני רוורס , היכן אני עושה את זה? , קונה בחנות ומתקין במוסך מורשה? או שלא חייב מוסך מורשה? איך זה עובד? צריך להכניס את זה לרישיון רכב? לביטוח?

הלוחית רישוי עקומה מעט , היכן אני יכול להוציא לוחית רישוי חדשה?יש צורך ללכת למשרד הרישוי?מהו התליך?

תודה מראש לעוזרים,

איליה.

• תוכן חדש...