Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג Dunlop EC201

tomb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך להחליף 4 ל 206. מכיוון שזו מידה קטנה אין הרבה אופציות ... 165.70.13

הדרישה העיקרית - בטיחות - מרחקי בלימה טובים ויציבות גם ברטוב.

2 האופציות שקיבלתי במחירים טובים (פחות מ 1000) הן:

1. ה dunlop ec201 שמיוצר ביפן אבל חיפוש גוגל עליו מעלה רק אתר דנלופ ניו-זילנדי ומלא אתרים ברוסית.

אני יודע שזה צמיג חסכוני השאלה איך הוא במרחקי בלימה ורטוב. לא מוצא מבחנים שלו.

2. kumho solus kh15 - איפה מיוצר. האם סביר?

בהנחה שהמחיר דיי דומה והם טריים, מה עדיף?

תודה

פורסם

הקומהו קוריאני לדעתי.

שני הצמיגים ברמה סבירה, עדיפה מהזבל הסיני, אך לא באליטה של הצמיגים.

למחירם, שניהם זו אפשרות מצוינת.

בדוק אילו יותר טריים וקח אותם.

משכנתא זה קל

פורסם
שלום,

צריך להחליף 4 ל 206. מכיוון שזו מידה קטנה אין הרבה אופציות ... 165.70.13

הדרישה העיקרית - בטיחות - מרחקי בלימה טובים ויציבות גם ברטוב.

2 האופציות שקיבלתי במחירים טובים (פחות מ 1000) הן:

1. ה dunlop ec201 שמיוצר ביפן אבל חיפוש גוגל עליו מעלה רק אתר דנלופ ניו-זילנדי ומלא אתרים ברוסית.

אני יודע שזה צמיג חסכוני השאלה איך הוא במרחקי בלימה ורטוב. לא מוצא מבחנים שלו.

2. kumho solus kh15 - איפה מיוצר. האם סביר?

בהנחה שהמחיר דיי דומה והם טריים, מה עדיף?

תודה

לילה טוב

תקרא על ה Goodyear dura grip

מבטיח שתקבל תמורה מלאה לכספך

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

נכון, במידה הזו באמת אין מציאות.

הרכבתי בזמנו צמיגי Goodyear DuraGrip 165.70.13 על הסטארלט זצ"ל שלי. הצמיגים האלה היו יותר רועשים מהפירלי P2500 שהיו לפניהם וקצת האתכזבתי מכך. מצד שני במבחר המותגים המצומצם שיש במידה הזו אין מה לשבור את הראש ולכן הייתי מייעץ לך לקחת את הצמיג הממותג הכי זול שתמצא. אם הדנלופ באמת מיוצרים ביפן (ועל כל צמיג יש הטבעה made in XXXX) אז נגיד שזה בסדר, לא הייתי מרכיב צמיגים של דנלופ שיוצרו במדינה אסייתית אחרת (ראה ערך צמיגי דנלופ SP490 שפשוט בושה שהשם דנלופ מוטבע על כתפיהם).

קומהו הוא גם מותג טוב לצמיג פשוט וזול. אני בטוח שתמצא גם צמיגים של FALKEN במידה הזו שיהיו זולים.

אופצייה נוספת: צמיגי MATADOR. על אף השם המפוצץ מדובר בצמיגי קונטיננטל לכל דבר במחיר מצויין (ואת זה אני בדקתי, זה לא משפט פאנצ'רמאעכר).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...