Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום אני נוהג בפגרו קינג 2001 .הוצאות הרכב (סולר+תחזוקה)נעשו יקרים.

לעבודה אני רוכב על קטנוע 250 סמ"ק.

אני רוצה לעבור לרכב משפחתי חסכוני בצריכת הדלק.

איזה רכב משפחתי הייתם רוכשים,בתקציב של 55K?+-

מה דעתכם על קורולה רובוטית משנת 2008.ולבעלי הטיוטה הרובוטית.איך הרכב?

אני נוסע בשנה ברכב בלבד כ25K ק"מ+-

תודה למשיבים.

פורסם

אם כל מה שאתה צריך מהרכב זה חסכון בדלק ומרווח משפחתי הקורולה עושה עבודה טובה.

הגיר מעצבן מאוד לנהיגה יומיומית אבל עושה את שלו בתחום החסכון.

פורסם

איזה רכב משפחתי הייתם רוכשים,בתקציב של 55K?+-

מה דעתכם על קורולה רובוטית משנת 2008.ולבעלי הטיוטה הרובוטית.איך הרכב?

אני נוסע בשנה ברכב בלבד כ25K ק"מ+-

תודה למשיבים.

קורולה רובוטית חסכונית בדלק יחסית למשפחתיות אחרות ואין לה בעיות מיוחדות בחינת האמינות. היא תפסה לעצמה שם בארץ בגלל הגיר הרובוטי, שלא כולם אוהבים את אופי הפעולה שלו.

במסגרת התקציב שלך אפשר למצוא גם משפחתיות אחרות, שיהיו קצת פחות חסכוניות בדלק אבל לא יהיו רובוטיות, כמו מיצובישי לנסר, רנו מגאן, סובארו B3 ואולי גם סקודה רומסטר.

פורסם

להוריי הייתה קורולה רובוטית,

הרכב לא הראה אצלנו אמינות גבוהה במיוחד ובילה לא מעט במוסך, לא רק לעדכוני גיר והחלפת מחשב גיר ושאר מטעמים בנושא הגיר הידוע לשמצה, אלא גם משאבת מים שהתחילה לעשות בעיות, כיסא נהג שהיה נופל מעצמו (החלפת הכיסא לא עזרה...), פלסטיקה לא איכותית במיוחד, רדיו דיסק ששבק חיים אחריי איזה שנה וחצי...

ומה מבחינת הגיר? לא מוצלח. אז כן, הוא עושה עוד ק"מ או שניים על אותו ליטר, אבל לרכב הזה אין מחירון (55K ל2008!), והגיר שלו לא מגיב כמו שצריך והרבה פעמים מכניס למצבים מסוכנים ולא חכמים בעליל. מציע שתקרא את התגובות האחרות שלי על הגיר הנ"ל.

וכן, אמנם בזמנו אז הייתי נהג חדש, אבל משיעור נהיגה ראשון הסתדרתי בצורה טובה עם גיר ידני, ככה שהבעיה איננה נעוצה בי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה שלך נעוצה בזה שכנראה אתה לא יודע להתסגל למצבים.

אני כבר שנה נוסע על הקורולה הזאת ולא קרה לי פעם אחת שהיא הכניסה אותי "למצבים מסוכנים ולא חכמים בעליל", איך זה?

ואני מסכים עם זה שהפלסטיקה לא משהו ,אבל האוטו אצלנו כבר שנה וכבר קרוב ל4 שנים על הכביש ובלי עין הרע טפו טפו טפו האוטו פיקס!(73K ק"מ)

לפני שאתה מחליט על הקורולה תנסה להשיג עליה נסיעת מבחן מחבר או משהו כזה ,ותראה אם הגיר מתאים לך ,אם כן ,התחדשת באוטו מצוין ,זול וחסכוני.

פורסם
הבעיה שלך נעוצה בזה שכנראה אתה לא יודע להתסגל למצבים.

אני כבר שנה נוסע על הקורולה הזאת ולא קרה לי פעם אחת שהיא הכניסה אותי "למצבים מסוכנים ולא חכמים בעליל", איך זה?

ואני מסכים עם זה שהפלסטיקה לא משהו ,אבל האוטו אצלנו כבר שנה וכבר קרוב ל4 שנים על הכביש ובלי עין הרע טפו טפו טפו האוטו פיקס!(73K ק"מ)

לפני שאתה מחליט על הקורולה תנסה להשיג עליה נסיעת מבחן מחבר או משהו כזה ,ותראה אם הגיר מתאים לך ,אם כן ,התחדשת באוטו מצוין ,זול וחסכוני.

תתפלא שדווקא כן,

הגיר עבר עשרות עדכונים, אבל גיר מפגר שמכניס לך הילוך ראשון (כשאתה לא לוחץ על הגז) ב40 קמ"ש וגורם, או כשאתה בולם בכיכר ומשום מה נשאר בניוטרל, זה גיר מסוכן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני הייתי יורד בשנה וקונה קורולה 2007, השנתון האחרון של הצורה הקודמת, הכי שמורה שהייתי מוצא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי בודק אם יש אפשרות לקחת פלואנס טורבו דיזל מאחת מחברות הליסינג בתמורה לתשלום ראשוני של ה55K שיש לך כרגע.

את השארית בתשלומים ובסוף התקופה אני מניח שהרכב הזה יהיה מאוד קל לרכישה הודות לאבדן הערך של רנו.

אתה גם מקבל רכב חדש, גם באחריות וגם בעסקה נוחה מאוד וגם תצרוכת דלק של לפחות 1:18

וזה רכב משפחתי מאוד גדול ומאוד מרווח ויותר מזה - מאוד בטיחותי ומאוד נוח.

הרבה מאוד יש כאן :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע , אתם כנראה קיבלתם גיר עם בעיות מהיסוד כי שוב , בחיים לא קרה לי שהגיר הוריד להילוך ראשון ב40 קמ״ש( שדרך אגב זה סוף ההילןך ז״א בערך 6.5 אלף סלד), אז יכול להיות שזה קרה לך , אבל כנראה הרכב שלכם היה פגום.

פורסם

אני הייתי בודק אם יש אפשרות לקחת פלואנס טורבו דיזל מאחת מחברות הליסינג בתמורה לתשלום ראשוני של ה55K שיש לך כרגע.

את השארית בתשלומים ובסוף התקופה אני מניח שהרכב הזה יהיה מאוד קל לרכישה הודות לאבדן הערך של רנו.

אתה גם מקבל רכב חדש, גם באחריות וגם בעסקה נוחה מאוד וגם תצרוכת דלק של לפחות 1:18

וזה רכב משפחתי מאוד גדול ומאוד מרווח ויותר מזה - מאוד בטיחותי ומאוד נוח.

הרבה מאוד יש כאן :-P

אני מצטט את עצמי בכוונה כי אני חושב שאולי יש כאן משהו שלא הבנתי וזה את התקציב -

אם יש לך כבר 55K ביד - הייתי מציע בחום לשקול את ההצעה שלי.

אם אין לך 55K ביד וזה התקציב לאחר הלוואה - אז תשכח מזה :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תשמע , אתם כנראה קיבלתם גיר עם בעיות מהיסוד כי שוב , בחיים לא קרה לי שהגיר הוריד להילוך ראשון ב40 קמ״ש( שדרך אגב זה סוף ההילןך ז״א בערך 6.5 אלף סלד), אז יכול להיות שזה קרה לך , אבל כנראה הרכב שלכם היה פגום.

הוחלף מחשב גיר, הוחלף גם אולי הגיר (לא יודע, רק ההורים יכולים לדעת), אינספור עדכוני גרסה,

כלום...

המצב אולי השתפר אבל עדיין עשה בעיות.

• תוכן חדש...