Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי כרגע רנו מגאן 2001 1.6 אוטומט.

הרנו שלי למרות שהוא אוטומט וגדול עושה צריכת דלק של 1 ליטר ל 13.5 קילומטר ( אולי כי אני גר באיזור הדרום ו70 % נסיעה בין עירונית) וכמו כן הרכב מרווח מאוד!

ואני רוצה לשדרג לפיג'ו 407 שנתון 2005-2007 מכיוון שזה מה שהתקציב מאפשר ( 35-45 K).

בגדול "נדלקתי" על הרכב הזה מכיוון שהוא נראה לי מרווח כמו הרנו, לפי מה שאני יודע יש בוא איבזור טוב(בקרת שיוט+ חיישן רוורס+ מגנזיום+יש כאלה עם סאןרוף וכו"), וגם המחיר שלו לא בשמייים, וכמובן בעיניי לפחות זה רכב יפיפיה.

השאלות שלי בקשר לפיג'ו מכיוון שאין לי כלכך ניסיון איתם הם:

1) איך הצריכת דלק שלה?( רוב הנסיעה בין עירונית- כ 700 קילומטר בשבועיים)

2) מה המחלות של הרכב? כלומר התקלות החוזרות והמציקות?

3) אני רוצה לרכוש רכב שטופל במוסך מורשה עם ספר טיפולים, והייתי רוצה לדעת עד כמה האחזה שלו יקרה?

4) איזה דגם הוא המוצלח ביותר לשנתון הנ"ל ? SR? ST? EXECUTIVE? ומה ההבדלים העיקריים בניהם?

5) ובכללי האם כדי להתקרב לרכב? כלומר " כל כמה זמן הוא רואה מוסך" ?

מקווה לקבלת הרבה תגובות מבעלי רכב זה בהווה או העבר, או סתם מאנשים שמבינים.

תודה רבה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ומה לגבי 607? אותם שאלות רק שנתון 2002-2004?

ה-607 היא המכונית הכי נוחה שנהגתי בה אי פעם - לא רואה ממטר את ה-C5.

נהגתי ב-607 חדשות יחסית וכבר שמה היו כמה פיצ'רים שחדלו מלעבוד - זה רכב עמוס טכנולוגיה שלדעתי לא מזדקן יפה.

הייתי מוותר על ה-607 אלא אם כן יש לך ידע או כסף להתעסק עם כל מיני צרות כאלו ואחרות.

פורסם

השאלות שלי בקשר לפיג'ו מכיוון שאין לי כלכך ניסיון איתם הם:

1) איך הצריכת דלק שלה?( רוב הנסיעה בין עירונית- כ 700 קילומטר בשבועיים)

2) מה המחלות של הרכב? כלומר התקלות החוזרות והמציקות?

3) אני רוצה לרכוש רכב שטופל במוסך מורשה עם ספר טיפולים, והייתי רוצה לדעת עד כמה האחזה שלו יקרה?

4) איזה דגם הוא המוצלח ביותר לשנתון הנ"ל ? SR? ST? EXECUTIVE? ומה ההבדלים העיקריים בניהם?

5) ובכללי האם כדי להתקרב לרכב? כלומר " כל כמה זמן הוא רואה מוסך" ?

תודה רבה מראש.

1) בעיר הרכב אוכל מאוד הרבה, הצריכה ממש גבוהה, בבינעירוני חסכוני יחסית.

2)הבעיות הם הגיר החכם והאבזור החיישני

3) אחזקה מאוד יקרה

4)ההבדלים הם גם במנוע קיים 2.0 , 2.2 , ו 3.0 וגם באבזור - כמו מגנזיום סאנרוף ריפוי עור שליטה ממהגהפנסי ערפל וכו,

אני הייתי ממליץ ללכת על הST.

5) לדעתי חוץ מזה שהרכב מאוד יקר באחזקה, והגיר לא ממש אוהב להזדקן, הרכב בסדר גמור.

נ.ב מאבד מחירון מהר, אין מה לעשות, לא רכב סחירותי

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם

כן אני יודע שהוא מאבד מחירון מהר. זה אחת הסיבות שאני רוצה לקנות.

מכיוון שאפשר בתקציב נמוך יחסית להביא רכב עם שנתון יחסית גבוה.

• תוכן חדש...