Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כמו שרשום בכותרת, התבקשתי להקפיץ מישהי לבסיס הזה בחדרה - מחנה 80.

זכור לי שיש פקקים מטורפים בכביש החוף אבל אני לא זוכר מאיפה, נתניה\חדרה?

לנסוע על הכביש הישן?

אני הכי פוחד מהפקקים כי אני צריך להגיע לחיפה לעבודה בשעה 10:00.

תודה,

אוהד.

פורסם

זה 40~ ללא פקקים, לדעתי קח שעה לפני ואם אתה רוצה להחמיר תקדים 15 דקות נוספות ( לא רואה צורך אם מאזורך אין בעיה להגיע לכביש 2)

בכל אופן סע דרך כביש 2, אם הוא נהיה עמוס לקראת זכרון אז תצא מזרחה במחלף זיכרון עד כביש 4 ומשם תשתלב ל 653 ואז 652

אם לא תמשיך ותראה שזה עמוס לפני קיסריה אז תצא באור עקיבה, כביש 4, 651,652

אם עדיין פנוי תמשיך למחלף קיסריה ותחלה מזרח ל65 והגעת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי אמרו לנסוע דרך הכביש הישן כביש 4, להמשיך ישר עד צומת T (לעבור את פראדיס), לפנות שמאלה לכיוון חדרה, להמשיך ישר ובצומת פרדס-חנה כרכור (השניה) לפנות שמאלה ואני שם.

לפי בדיקה במפה זה נכון וזוהי דרך מאד קלה, השאלה האם בדרך הזו יש פקקים באזור וגם ביציאה מחיפה? (דרך כביש פרויד אני משתלב ישר על כביש 4 דרך קניון חיפה).

לחילופין, האם יש הגדרה ספציפית לרשום בג'יפיאס? ניסיתי מחנה 80\דותן\בסיס 80 - כלום.

תודה,

אוהד.

פורסם

אם אין תאונות בד"כ כביש 2 מתחיל להיות עמוס אחרי אולגה. כמוכן - הנהיגה בכביש 4 מטירת כרמל עד פרדיס מאוד לא סימפטית - כביש חד מסלולי עמוס עם הרבה כלי רכב כבדים.

לדעתי הדרך הטובה ביותר היא דרך כביש 2 לפחות עד זכרון ואז להמשיך כמו שכתב gsi16v. אם אתה גר במורדות המזרחיים של הכרמל אופציה טובה יכולה להיות לנסוע דרך יקנעם, כביש 65 ואז לבחור אם להמשיך עד זכרון (צומת שפיה) ואז כביש 652 או להכנס לכביש 6 בעין תות, ולצאת בעירון לכיוון מערב.

לא הבנתי בדיוק מתי אתה אור להיות במחנה 80 - אם אתה יוצא מוקדם בבוקר על מנת לחזור לחיפה עד 10:00 לא אמורה להיות לך שום בעיה מבחינת פקקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש צומת חנה

או דרך הנדיב פינת ספיר בפרדס חנה (. נראה לי)

אם יש לך איפון אז באפליקציית המפות תרשום מחנה 80, היא גם יודעת לנווט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...